16.09.05, 11:36
witam! od mojej wizyty w szpitalu 1,5 tyg temu, z którego wyszłam z
postawieniem poprawy dotychczasowego doła i przeinaczenia go w górę, nic
tylko baluję. umówiłam się z 3 facetami, z których mam potężny ubaw, bo tylko
zasypiają na randkach i są nieokrzesani, ale co tam - pierwsze "koty za
płoty". padam ze zmęczenia, wypijam tony moich ulubionych drinków, ale
nastrój mi się zmienił o 180 stopni. a jak Twój? pzdr. M.
Obserwuj wątek
    • ksara4 Re: do ksary4 16.09.05, 13:35
      smile
      no nareszcie mnie posłuchałaś!!!
      A mój nastrój też uległ zmianie, to znaczy przestałam gorączkowo myśleć o
      ciąży, aż sama jestem zaskoczona. Może te liczne posty dziewczyn uświadomiły
      mi, że nie ma sensu nakręcanie się? Tak, że jestem zupełnie ostudzona w tej
      sferze życia.
      Jak to zasypiją na randkach? skąd Ty bierzesz tych facetów?
      Acha, czy masz czerwone szorty? bo widziałam dziewczyne w czerwonych
      spodenkach, która pasowała mi do Twojego opisu smile
      pozdrawiam.
      • emde74 Re: do ksary4 16.09.05, 14:17
        cieszę się, że nastrój masz lepszy. jak będzie się zbliżać II faza cyklu to też
        się pilnuj, pamiętaj! smile. a lepiej żeby się nie zbliżała, tylko zbliżyło się
        coś innego smile)))). ale rzeczywiście radzę tak trzymać, bo sama widzisz, że
        przez to świat kolorowszy i po prostu lepszy!

co do facetów: jednego poznałam podczas warsztatów jazzowych, na które jeżdżę z
        racji hobby. prawnik-muzyk. balował cały weekend i na koncercie w Tygmoncie mi
        usnąłsmile. na drugi dzień przepraszał ale i tak się śmiałam widząc, że jestem w
        samym epicentrum "Briget Jones". teraz to cała ja! smile. drugi był ok, nie spał,
        znamy się b. dobrze od roku i strasznie ma na mnie chęć. zatem zobaczymy.
        trzeci, z wczoraj to kolega z firmy, który spał poprzedniej nocy 1 godzinę!
        (złamałam zasadę faceta z firmy, ale co tam). na razie zatem testuję i
        zobaczymy!
        czerwonych szortów nie mam, ale to dobry pomysł - może nie będą spali? smile)))
        buzia. M.
        • edyta0 Re: do ksary4 16.09.05, 14:21
          Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! smile))))))))))))))))

Co do mężczyzn to masz rację, przebieraj ile wlezie aż znajdziesz właściwego.
          testuj do bólu! Jak czerwone szorty nie pomogą to odstaw go i kolejnego wink
          • ksara4 Re: do ksary4 16.09.05, 14:29
            Trzymam kciuki! nareszcie wyszłas z tej jaskini przeszłosci, zakochasz sie w
            koncu tralala!
            • emde74 Re: do ksary4 16.09.05, 14:43
              noooo.. mam nadzieję. byle nie za prędko, bom nie gotowa smile. tak na marginesie
              to rajcuje mnie ten ostatni, choć nieokrzesany na maxa!. i z firmy. jasny
              gwint smile)) pzdr. M
              • ksara4 Re: do ksary4 16.09.05, 14:47
                a tam nie gotowa, na co??? dawaj tego z firmy!fajni sa tacy nieokrzesani smile
                • emde74 Re: do ksary4 16.09.05, 16:15
                  na miłość! smile poza tym patrząc z punktu widzenia kandydata na ojca mojego
                  dziecka, to cholera jeszcze szczeniak! smile. 3 lata młodszy, w głowie "siubzdiu".
                  Jezuuu, ale mam wymagania! na dodatek od wczoraj nie dał znaku życia, choć był
                  dziś w firmie wrrrr.... tylko się uśmiechał na obiedzie... Rany - Bridget
                  Jones - Ja! smile
                  • ksara4 Re: do ksary4 16.09.05, 16:56
                    nie wydziwiaj, przetestuj go odpowiednio!
          • emde74 Re: do ksary4 16.09.05, 14:32
            też się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo po tym dole z moim M myślałam, że
            sfiksuję. na razie wszystko traktuję jako zabawę, naprawdę mam niezły ubaw i
            super spędzam czas. a za jakiś, właściwy pomyślę o nowej rodzinie i dzieciach.
            a jutro na zakupy czerwonych spodenek! smile
            świat jest piękny!!!! pzdr. M.
    • angiebe Prywatne watki "pocztowe" - goraca prosba... 16.09.05, 17:19
      Poniewaz moj apel o zaprzestanie "prywaty" na forum zostal zarchwiwizowany ,
      ponownie prosze o przesylanie watkow - listow skierowanych do konkretnych osob
      bezposrednio na skrzynki pocztowe.
      Od kiedy na Nieplodnosci jest obowiazek logowania, kazda z
      forumowiczek (-iczow) ma latwy do znalezienia adres na Gazecie.
      Dziekuje z gory,

Angie
    • emde74 Re: do ksary4 20.09.05, 12:27
      Ksara4, jak chcesz czasem kontynuować ten wątek lub nadać nowy to podaję mojego
      priva: emde74@tlen.pl
      pzdr
      M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka