agamala3 22.09.05, 11:23 Szukam informacji na temat tej bakterii, sposobów wykrywania, leczenia oraz miejsc gdzie można przeprowadzić badanie wykrywające tę bakterię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jooska2 Re: Chlamydia 22.09.05, 11:31 UTRUDNIA ZAJŚCIE W CIĄŻE. najlepiej zrobic z wymazu, ale mozan tez z krwi. nie wiem jak sie leczy, ale jak martw sie tym dopiero jak odbierzesz wyniki. badanie przeprowadza sie w laboratioiach, klinikach andrologicznych. nei wiem skad jestes wiec nie powiem ci gdzie,ale w kazdym miescie sa takie miejsca.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Chlamydia 22.09.05, 15:13 Mnie zrobił mój gin w gabinecie, podczas badania ,test Acon ,wykrywający Chlamydię. Odpowiedz Link Zgłoś
agamala3 Re: Chlamydia 22.09.05, 18:11 Dziękuję, właśnie dlatego muszę zrobić to badanie bo od 5 lat nie mogę zajść w ciążę i lekarze rozkładają ręce. O chlamydia dowiedziałam się z gazet i zanim zrobię laparoskopię chcę się upewnić, że to dziadostwo nie siedzi we mnie. Powiem szczerze, że po obserwacji muszę stwierdzić, że mam pewne objawy. Nie wiesz czy ten test można zrobić w dowolnym dniu cyklu? Dziękuję raz jeszcze, bardzo mi pomogłaś. Odpowiedz Link Zgłoś