zona29 28.12.05, 18:15 włśnie wróciłam od mojej lekarki.Nawet nie musze robić testu. tyluł mówi sam za siebie. Mam kolejne opakowania Metformaxu luteine i clostilbegytu.Nie tak wyobrażałam sobie dzisiejszy wieczór. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roza114 Re: znowu nic 28.12.05, 18:38 pozdrawiem Cie serdecznie!!!napewno będzie dobrze - musi być dobrze!!!życzę Ci tego z całego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacha_32 Re: znowu nic 29.12.05, 15:13 ja w taki wieczór jak twój najpierw ryczałam a potem obaliłam flache wińska. W końcu jednak udało się . Mój syn urodził się po 4 latach starań czego i Tobie życze na NOwy ROK. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha69 Re: znowu nic 29.12.05, 16:07 Nie wiem, czy to dobry moment. Na dwie krechy na sikanym teście czekałam 11 lat. Od dwóch tygodni jestem w ciąży. Nie wiem, jak długo, przygotowuję się na wszystko. Ale nie trać nadziei. Przede wszystkim nie daj się smutkom... Głowa do góry. Ja na CLO w ogóle nie reagowałam. Jestem po ICSI. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś