Gość: adela2 IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 16:08 Dziewczyny, pomocyyyy!!! Lekarz po badaniu USG stwierdził,że mam pęcherzyki w jajnikach.Co to znaczy? Jestem pełna niepokoju, a nic mi nie chciał powiedzieć bez badań hormonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oncilla Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.11.02, 16:36 musisz najpiwrw zrobic badania hormonalne, bo przyczyn może być wiele. U mnie podejrzewa pco (zespół policystycznych jajników). na tym forum znajdziesz wiele na ten temat, ale póki co nie stresuj się - poczekaj na wyniki hormonów. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: pęcherzyki w jajnikach IP: 62.233.200.* 08.11.02, 14:23 nie rozumiem... to przeciez dobrze ze masz pecherzyki w jajnikach, bo jakbys ich nie miala to nie moglabys miec owulacji??? kwestia ile i jakie to jeszcze zalezy od dnia cyklu... glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 06:59 Mada, dzięki piękne ,faktycznie o tym nie pomyślałam a lekarz mówiąc o tych pęcherzykach miał tak grobową minę ,że od razu spanikowałam.Dzięki za pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: pęcherzyki w jajnikach 12.11.02, 08:54 dziewczyny, tu chodzi o pęcherzyki wokół jajników, które mogą świadczyć o pco, czyli policystycznych jajnikach, daltego lekarz nie miał powodu do radosci; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 11:03 asia2 !Mam prośbę mozesz napisać coś więcej na temat pco? Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: pęcherzyki w jajnikach 12.11.02, 12:56 adela, na temat pco było mase postów na tym i innych forach (np. zdrowie kobiety, nasz bocian) , wpisz w wyszukiwarkę pco, powinny Ci wyskoczyć, na ten temat naprawdę można pisać długo i namiętnie, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 23:10 Lekarz,od którego ja dowiedziałam się, że mam PCO powiedział mi to z uśmiechem na twarzy. Kiedy zobaczył moje łzy w oczach, skomentował tylko, że chyba nie zamierzam płakać!!! Czasami dziwi mnie bezduszność niektórych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś