Dodaj do ulubionych

pęcherzyki w jajnikach

IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 16:08
Dziewczyny, pomocyyyy!!! Lekarz po badaniu USG stwierdził,że mam pęcherzyki w
jajnikach.Co to znaczy? Jestem pełna niepokoju, a nic mi nie chciał
powiedzieć bez badań hormonalnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: oncilla Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.11.02, 16:36
      musisz najpiwrw zrobic badania hormonalne, bo przyczyn
      może być wiele. U mnie podejrzewa pco (zespół
      policystycznych jajników). na tym forum znajdziesz wiele
      na ten temat, ale póki co nie stresuj się - poczekaj na
      wyniki hormonów. Pozdrawiam!!!
      • Gość: Mada Re: pęcherzyki w jajnikach IP: 62.233.200.* 08.11.02, 14:23

nie rozumiem...
        to przeciez dobrze ze masz pecherzyki w jajnikach, bo jakbys ich nie miala to
        nie moglabys miec owulacji??? kwestia ile i jakie to jeszcze zalezy od dnia
        cyklu... glowa do gory!
        • Gość: adela2 Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 06:59
          Mada, dzięki piękne ,faktycznie o tym nie pomyślałam a lekarz mówiąc o tych
          pęcherzykach miał tak grobową minę ,że od razu spanikowałam.Dzięki za
          pocieszenie.
          • asja2 Re: pęcherzyki w jajnikach 12.11.02, 08:54
            dziewczyny, tu chodzi o pęcherzyki wokół jajników, które mogą świadczyć o pco,
            czyli policystycznych jajnikach, daltego lekarz nie miał powodu do radosci;
            • Gość: adela2 Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 11:03
              asia2 !Mam prośbę mozesz napisać coś więcej na temat pco? Byłabym bardzo
              wdzięczna.
              • asja2 Re: pęcherzyki w jajnikach 12.11.02, 12:56
                adela, na temat pco było mase postów na tym i innych forach (np. zdrowie
                kobiety, nasz bocian) , wpisz w wyszukiwarkę pco, powinny Ci wyskoczyć, na ten
                temat naprawdę można pisać długo i namiętnie,

pozdr.
                • Gość: oliwia Re: pęcherzyki w jajnikach IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 23:10
                  Lekarz,od którego ja dowiedziałam się, że mam PCO powiedział mi to z uśmiechem
                  na twarzy. Kiedy zobaczył moje łzy w oczach, skomentował tylko, że chyba nie
                  zamierzam płakać!!! Czasami dziwi mnie bezduszność niektórych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka