Dodaj do ulubionych

dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!

27.01.06, 18:39
dziewczyny zrobiłam test.Wprawdzie teraz ale nie moglam doczekac sie rana i
wyszła mi rozowa kreseczka,blada ale jest.nie tylko ja ja widze. okres
spoznia mi sie 2 dni.jestem taka szczesliwa!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • maruda79 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 18:46
      Gratulacje ogromne smile)) I przeslij mi troche Twoich fluidkow ciazowych. A nie
      mowilam, ze sie uda?!!!!!!!!!! smile)))))))))))))
      • ilaria21 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 18:50
        pewnie ze przesyłam!!!!!Cała mase!!Jutro rano zrobie drugi raz zeby wiedziec na
        100%.Mam jutro egzaminy i w niedziele i nie wiem jak sobie z tym dam
        rade.Przeciesz szaleje ze szczescia.jutro napisze co i jak.Wszystkim nam sie
        uda.
        • maruda79 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 18:53
          smile)))) Twoj przypadek napawa mnie nadzieja, ze jeszcze 2,3 miechy i tez bede w
          ciazy smile Dzieki za fluidki - mam nadzieje, ze sie zaraze wink
          • maruda79 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 18:57
            Poradzisz sobie ze wszystkim. Tylko nie stresuj sie zbytnio, lykaj folik smile
          • ilaria21 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 19:06
            wiesz co zrobiłam?wytłumaczyłam sobie ze wszystko jest dobrze,ze w razie czego
            mam meza i bedziemy razem,zajełam sie studiami i domem.No ale lezalam z pupa w
            gorze tak na wszelki wypadek.Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.Teraz sobie
            mysle o naszym dalszym zyciu i o tym czy jestem na to przygotowana.Wyobrazasz
            sobie?Tyle czekałam a teraz sie zastanawiam czy jestem na to gotowa.Chyba
            jestem w szoku bo sie zupełnie nie spodziewałam.O 22 wroci maz to mu zrobie
            niespodzianke.Niespodziewa sie.Nie martw sie.Czekam na twoje słowa radości na
            forum.Wiem ze to bedzie juz niedługo.
    • krychaw Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 19:26
      szczere gratulacje! Przesyłaj więcej fluidków , bo ja wszystkie wyłapałam wink
      dzięki za pocieszenie.
      • ilaria21 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 19:32
        ok juz zaczynam przesyłam także łapcie.Nie moge w to uwierzyc.Jutro mam
        egzaminy i nie wiem jak je zdam z takimi emocjami.
        trzymaj sie.papa
        • dagps Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 20:12
          teraz to wlasnie mozna zdawac!!!smile))))))))) powodzenia, super, gratulujesmile
        • korlewna Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 09:16
          Gratulujęsmile)))
          Co tam egzaminy....liczy sie teraz TO...a z reszta sobie poradziszsmile)))
    • moni27 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 20:17
      Gratuluję. Szczęśliwych 9 miesięcy smile
      PS.
      Ale emocje to faktycznie są.
    • maruda79 Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 20:18
      Ilaria daj znac jak maz zareagowal smile))
    • madziasm Re: dwie krechy!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 09:48
      GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę. Wiem co czujesz bo sama wiem od tygodnia ze
      jestem w ciązy. Test robilam o 4 rano i jak zobaczylam druga kreske obudzialm
      meża. Sama wiesz jaka to radość. Bete badalam juz trzy razy zeby sparwdzic czy
      odpowiednio wzrasta. Teraz czekam na pierwsze usg- jeszcze 6 dni!!! Trzymaj się
    • joanna801 do ilaria21 28.01.06, 09:49
      ilaria a jak długo sie starałas o dzidzie, brałas jakies leki?
    • joanna801 do ilaria21 28.01.06, 09:50
      jeszcze raz ja a miałas jakies objawy ciazy no oprócz tego ze @ ci sie spózniła?
      • ilaria21 Re: do ilaria21 28.01.06, 12:23
        cześć!Dziewczyny dzieki bardzo!!Szczerze to egzaminy teraz nie maja znaczenia-
        moge ich nawet nie zdac,nie zalezy mi.Teraz tylko dziecko sie liczy,nic wiecej
        tylko moja kruszynka
        • ilaria21 do Joanna801 28.01.06, 12:27
          Joanna nic nie czułam.Zadnych objawow nie miałam poza tym ze wszystko było dla
          mnie ''obrzydliwe''tzn nic nie mozna powiedziec przy mnie przy jedzeniu bo
          wymiotuje od zaraz.Staralismy sie jakies 10 cykli.To ja miałam problem bo
          miałam rozregulowany organizm po tabletkach anty.Brałam tylko jakies 4 miesiace
          a zrobiły mi w organiźmie taki bałagan ze hej.Trzymaj sie !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka