anonka 08.02.06, 14:44 przyszla sobie @ 7.02.06 nie zdazylam isc na bete....Ja juz nie mam sil ,poddaje sie ..... i odpadam BUUUUUUUUUUUUUU .......tak bardzo pragne choc jedno dziecko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otylkaa Re: ODPADAM!!!!!!!!!! 08.02.06, 14:52 to odpadaj masz prawo do żałoby, ale tylko dziś!!! kup sobie dobre winko na wieczór i posmęć swojemu M. jutro wstaje nowy dzionek i zacznij myśleć i działać od początku - kiedyś się uda! i będziemy mięc taaaakie ogromniaste brzuszyska z taaakimi pięknymi rozstępkami (jak ja o tym marzę!!!) głowa do góry ))) ps. mmoje dni żałoby wypadaj na 14 lutego!!!! to dopiero będzie walentynka ;- (((( już szykuję winko ;-((( Trzymaj się , wiosna za pasem i bociany już lecą!!! Jednego rezerwuję dla siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: ODPADAM!!!!!!!!!! 08.02.06, 15:00 Damy radę Tak naprawde poddajemy się tylko na chwilkę. Ja przestałam walczyć na rok czasu. Odpoczęłam i znowu zabieram sie do roboty. Trzyma się Odpowiedz Link Zgłoś
pyzata25 Re: ODPADAM!!!!!!!!!! 08.02.06, 16:58 również podpisuje sie pod Otylką. Musisz walczyć dalej nie trzeba się załamywać, szkoda straconego czasu. Ja w ten sposób straciłam pół roku wierz mi naprawdę nie warto. Teraz zmieniłam lekarza i staram się dalej. Tobie życzę dużo siły i wytrwałości !!! "co nas nie zabije to nas umocni" Odpowiedz Link Zgłoś