drac1 12.03.06, 22:33 czy to prawda, że nie warto robić testu siusianego jezeli był pregnyl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magasi9 Re: test ciążowy 13.03.06, 06:46 ale chyba po 10 i wiecej dniach od podania pregnylu, to juz mozna, ja robilam po 12 dniach i wynik byl wiarygodny (tylko nie taki jakbym chciala) Odpowiedz Link Zgłoś
skaluz Re: test ciążowy 13.03.06, 08:02 Pregnyl moze falszowac wynik dodatnio. Ja robilam test jakies 12 dni po pregnylu - wyszedl pozytywny i na szczescie wynik ten byl wiarygodny. Choc w pierwszej ciazy test sikany wyszedl mi dopiero 1 dzien po spodziewanej @. Chyba jednak warto poczekac, po co rozmyslac czy wynik jest prawdziwy czy nie, choc wiadomo jak trudno sie czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: test ciążowy 13.03.06, 08:15 Prawda, ale po 10-11 pregnyl znika z organizmu i wtedy nie ma znaczenia, czy byl podany, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: test ciążowy 13.03.06, 08:37 Dla bezpieczenstwa poczekaj 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: test ciążowy 13.03.06, 11:20 korlewna napisała: > Prawda, ale po 10-11 pregnyl znika z organizmu i wtedy nie ma znaczenia, czy > byl podany, czy nie to zalezy indywidualnie. u mnie nie ma juz po 8 dniach a u niektorych jest jeszcze po 12 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: test ciążowy 13.03.06, 12:16 mi lekarz kazał zrobić test ciązowy w 7 dniu od podania pregnylu.zrobilam. myśalam że oszaleję zę szczęscia kiedy zobaczyłam dwie kreski!ale kiedy dokładnie przeczytalam ulotkę z testu to szybciutko ochłonęłam.oczywiście po podaniu pregnylu mogł być dodatni kiedy ponownie ( za dwa dni ) zrobilam test był już ujemny....ciągle czekam na cud.... Odpowiedz Link Zgłoś