Dodaj do ulubionych

Hathor urodziła dorodne bliżniaki

IP: 195.136.33.* 04.12.02, 11:15
Nie mogę się oprzeć aby poinformować wszystkich zainteresowanych, że nasza
koleżanka Hathor, szczesliwie przebrnęła przez ciążę i wczoraj urodziła swoje
długo oczekiwane dzieciątka. Monisię i Michałka. Serdecznie gratuluję i
przekazuję gorące buziaki dla całej Trójki i szczęsliwego taty. mama
Obserwuj wątek
    • grazy Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 04.12.02, 12:00
      NIESAMOWITE!!! Hathor mnie nie zna, ale ja sledzilam Jej
      historie tu i na Bocianie i bardzo Jej kibicowalam. I
      plakalam nad Jej pamietnikiem. Bardzo sie ciesze, ze
      wszystko dobrze poszlo i ze spelnilo sie Jej marzenie. Oby
      tak bylo z nami wszystkimi. Pogratuluj jej od Takiej Jednej Z
      Forum. Gr.
      • asja2 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 04.12.02, 12:16
        Hathor, jesteś już szczęśliwą mamusią, serdecznie Ci gratuluję, ucalowania dla
        całej rodiznki

A.
      • aleksandra3 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 04.12.02, 12:19
        Pamiętam, że wysłałam do niej nieśmiałego maila w sprawie lekarza w Krakowie.
        Pamiętam też, że chętnie udzieliła mi odpowiedzi. Kilka tygodni temu czytałam
        jej posty, te nowe i te starsze - o wynikach leczenia, wyborze kliniki...
        Hathor zawsze dzieliła się swoją wiedzą, którą zdobywała przez te 5 trudnych
        lat, chociaż jej nie znam osobiście, myślę, na co dzień też jest taka.
        Życzę jej, jej mężowi oraz bliźniętom wszystkiego, co najlepsze.
        I mam taką cichą nadzieję, że czasem zaglądnie na to Forum, może nam jeszcze
        coś poradzi...
        Hathor - jeżeli czytasz - jeszcze raz gratulacje!!!!!!
        • Gość: agata30 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.is.pw.edu.pl 04.12.02, 14:39
          GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zosia Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 04.12.02, 14:45
      Ja też gratuluję i dziękuję za dzielenie się cennymi informacjami! (nad
      pamiętnikiem też się popłakałam) Wszystkiego najlepszego! Zosia
      • Gość: Libra Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 20:10
        Ja też się dołączam do gratulacji! Wszystkiego naj dla rodziców i
        dzieciaczków! Libra
    • Gość: Fionka Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: 209.208.248.* 04.12.02, 21:24
      Och tak cuuuuuuuuuudownie uslyszec to tuz przed Mikolajem!!!!!!
      Hathor, ogromne gratulacje!!!!!!!! Wlasnie nie moglam sie doczekac po Twoim
      listopadowym poscie, kiedy zobacze ta wspaniala wiadomosc! No i jest, wreszcie,
      tak sie ciesze i wierze, ze to dobry znak dla nas wszystkich.
      Gorace usciski dla Ciebie, dzieciatek i Taty!
      Fionka
      • Gość: aggulek Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.um.gorzow.pl / *.gazeta.pl 05.12.02, 08:39
        Hoć jestem tu osobą zupełnie nową dołączam się do gratulacji i życzeń
        wszystkiego co najlepsze! Hathor - cieszę się razem z Tobą, całą Twoją rodziną
        i przyjaciółmi z Forum.
    • Gość: Joanna Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.02, 12:28
      Hathor gratuluje Tobie z calego serca, ze w koncu doczekalas sie ukochanych
      maluszkow. Wszystkiego najlepszego dla duzej rodziny.
      Joanna
      • agat1 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 05.12.02, 13:03
        To jest właśnie potwierdzenie dla wszystkich którzy walczą i mają okresy
        zwątpienia - warto, bo się udaje.
        Hathor, uściski i życzenia samych radości z Waszymi maluchami, trzymajcie się.
    • Gość: KA Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.polanka2.kom-net.pl 06.12.02, 12:52
      Wielkie i serdeczne gratulacje oraz szybkiego powrotu do zdrowia. To naprawdę
      musi być ogromne szczęście, dziewczynka i chłopiec, zwłaszcza po takich
      przejściach. Donoszenie ciąży bliźniaczej to trudna sprawa, pełna poświęcenia i
      wyrzeczeń. bądźcie zdrowi!.
      • ap75 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 06.12.02, 14:38
        Gratulacje i jeszcze raz gratulacje. Przed Wami najpiękniejsze Święta (może w
        życiu) Też bym tak chciała...
        Pozdrawiam gorąco.
    • gulnara1 Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki 09.12.02, 21:48
      Gratulacje dla calej szczesliwej Rodziny !!!!! Takie wiadomosci podtrzymuja na
      duchu.
      G.
      • Gość: hathor Re: Hathor urodziła dorodne bliżniaki IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.151.* 27.12.02, 20:34
        • Gość: Hathor Podziekowania IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.151.* 27.12.02, 20:59
          Kochani, bardzo wszystkim dziekuje za gratulacje a takze wczesniej za slowa
          wsparcia. Niejednokrotnie podkreslalam jak wiele zawdziecza moje zdrowie
          psychiczne temu forum. Jednak najwieksza wdziecznosc czuje do dr Lewandowskiego
          oraz dr Koziol o czym zapewniam ich zarowno osobiscie jak i publicznie. W
          czasie 5 lat leczenia nie spotkalam takich ludzi jak oni - to co czynia, robia
          z prawdziwa pasja i mowcie sobie co chcecie na tamat Novum, ja wiem, ze do
          konca zycia codziennie bede sie modllic o zdrowie i sily dla nich obojga. Zycie
          dwojga istot, ktore dzieki ich pomocy powstaly to najwiekszy cud i najwieksze
          szczescie jakie mnie spotkalo. Z calego serca zycze Wam wszystkim abyscie mieli
          okazje doswiadczyc tego cudu i obiecuje ze choc pewnie rzadziej to bede zarowno
          zagladac na to forum jak rowniez bede sie dzielic z Wami wiedza i
          doswiadczeniem jakie zebralam podczas leczenia.

• Gość: Woda Re: Podziekowania IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 22:45
            A ja chciałabym przede wszystkim pogratulować Monice i Michałkowi takiej
            WSPANIAŁEJ MAMY!!!
          • sowa2 Gratulacje! 28.12.02, 13:04
            Jeszcze raz gratuluję maluszków. Niech rosną zdrowo!
            Wysyłałam Ci maila, ale nie wiem czy doszedł, czy ten nowy adres jest
            prawidłowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka