14.03.06, 13:41
Jak sadzicie? dzisiaj mam 12 d.c. i starsznie mnie boli dol brzucha.Sadze ze
jajeczkowanie juz mialam w 9 dniu cyklu.Jka sadzicie? czy to mozliwe ze
jestem w ciazy, bo staralismy sie z mezem i wciaz staramy.Prosze o jakies
slowa otuchysad
Obserwuj wątek
    • rafulka Re: 12 d.c 14.03.06, 13:45
      Dziecko owulacja mogła się zacząć w 9 dc. a jej kulminacja czyli pęknięcie dziś
      czyli w 12 dc. Zagniżdżenie się zarodka trwa do 5 dni. Starać sie powinniście.
      A o wynikach dowiecie się najwcześniej za 10 dni z beta HCG z krwi, bądź za 12-
      14 dni z sikańca. Tyle
    • pszczolkaa Re: 12 d.c 14.03.06, 13:48
      ale dzisiaj juz nie mam sluzu plodnegosad(
      • rafulka Re: 12 d.c 14.03.06, 13:51
        To znak, że prawdopodobnie była owulacja, ale to możesz sprawdzić jedynie na
        USG (to że była owulacja, a nie ciąża). Ciążę stwierdzisz jedynie jak pisałam
        wyżej
        • pszczolkaa Re: 12 d.c 14.03.06, 13:58
          a czemu mnie tak bardzo boli brzuch dzisiaj?sad((
          • rafulka Re: 12 d.c 14.03.06, 14:20
            Jak pecherzyk pęka robi się rana...
            • korlewna Re: 12 d.c 15.03.06, 10:38
              pszczolko.....to wszystko co napisala rafulka to sama prawda.
              A brzuszek moze Cie bolec z bardzo roznych powodow. Przeciez podczas calego
              cyklu kobiety zachodzą zmiany w macicy i jajnikach, wiec podbrzusze ma prawo
              bolec.Poza tym w tamtych okolicach są tez jelita, ktore takze pracują.
              narazie nie masz szans na dowiedzenie sie czy Wam się udało czy nie.....trzeba
              czekac.
              Powodzenia
    • atrakcyjna2 Re: 12 d.c 15.03.06, 19:06
      Pszczółka masz identycznie jak ja- opiszę ci. Dzisiaj mam 13 d.c.- tak jak TY (
      wczoraj miałayśmy 12) i najlepsze że włąśnie mężowi żaliłam się od czasu jak
      przyszedł z pracy że mnie strasznie boli brzuch, jajnik- sama niewiem. Ale
      właśnie od wczoraj po śluzie widać że mam okres niepłodny i sama niewiem. A
      współżycie było 9d.c. a później już nie- tylko byłby to chyba cud,żeby mojego
      męża plemniczki przeżyły( 3 miesiące temu miał kiepskie wyniki- choć go
      faszeruję lekami), choć ja miałam extra śluz. Tak piszę bo taki strasznie
      podobny zbieg okoliczności. Czy TY jesteś z Rzeszowa?
    • ewula1 Re: 12 d.c 15.03.06, 20:48
      A ja dzisiaj mam 12dc i tez strasznie boli mnie prawy jajnik. Otóż lekkie bóle
      miałam juz wlasnie ok.9dc ale wczoraj robilam test owul i wyszly do razu II
      kreski wiec uwazam ze to wlasnie dzis wypadla mi sama owulacja. Przytulanko z
      mezem bylo wczoraj i dzisiaj wiec mam ogromna nadzieje ze moze cos z tego sie
      wyklujewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka