24.03.06, 17:50
szukałam dzisiaj w poblizu miejscowości endokrynologa.nie znalazlam.mam do
Was ogromną prośbę napiszcie mi jakie badania hormonalne i w którym dniu
cyklu powinnam zrobić aby się przekonać ze jest z nimi wszystko jak
trzeba.jadłam przez kilka lat tabletki anty. i wydaje mi sie ze to z ich
powodu teraz czekam na dzidzie ( jak dotad bez skutku.zmieniam lekarzy "jak
rekawiczki" i wszyscy rozkładają ręce.powiem jeszcze ze zaden z nich nie
zlecił mi wykonania badania hormonow bo twierdzą że mam owulację!Brak mi już
sił.
Obserwuj wątek
    • inessa71 Re: hormony 24.03.06, 17:58
      Jak długo się już starasz?
      • dooh2 Re: hormony 24.03.06, 18:34
        no właśnie dziewczyny miała też o to pytać. W poprzednim cyklu byłam na clo i
        luteinie (właśnie przyszła@sad, miałam robione hsg a badań hormonów nie!
        Poprzedni lekarz powiedział że on nie widzi wskazań, że jak chce to moge wydać
        kase ale to bez sensu.. teraz gin zrobila mi hsg, dala po pol tabl. clo
        na 'lekkie podstymulowanie' i mówi że jak do pół roku nic to pomyslimy o
        laparo. O hormonach ani słowa. Z jednej strony ufam jej i nie chce sugerować: a
        może hormony w końcu pani Doktor? Chyba wiec co robi, naprawde wyglada na
        kompetentną babke.. Co to znaczy ze sa wskazania do badania hormonów?
    • dooh2 Re: hormony 24.03.06, 18:49
      a jesli chodzi o badania to wszystko jest na tej stronie:

forum.starania.pl/viewtopic.php?t=834
      pozdrawiam
      • dagps Re: hormony 24.03.06, 22:20
        najpierw hormony i badanie nasienia, potem hsg, laparo i inene, stymulacja tez potem.
        • dooh2 Re: hormony 24.03.06, 22:48
          dzieki dagps, zrobie z wlasnej inicjatywy a co tam. Wlasnie dostalam @, to
          wlasciwie plamienie, nie wiem kiedy ta wlasciwa no i mam znowu problem: Kiedy
          zaczac zazywac clo? Bo mam zapisane od drugiego dnia. Czy dzis pierwszy dzien
          czy dopiero jak zacznie sie wlasciwa? wiem ze tu juz takie pytanie bylo, ale
          pamietam tez ze opinie byly podzielone..
          pozdrawiam
          Aga
          • dooh2 Re: hormony 24.03.06, 22:54
            no i jeszcze jedno pytanko do dagps. Czy jesli jestem na clo i luteinie jest
            sens robic badania hormonalne?
            • dagps Re: hormony 25.03.06, 13:31
              nie ma sensu, luteina jest wykrywana w nastpenym cyklu niestety w badaniachsad
            • dagps Re: hormony 25.03.06, 13:32
              a dni licz od wlasciwej, jasnej krwi. jak beda tylko plamienia to trzeba bedzie cos z nimi najpioerw zrobic.
              • dooh2 Re: hormony 25.03.06, 14:22
                dzieki wielkie dagps, bo ja tu zachodze w głowe co zrobic. Własciwa @ sie
                pojawiła, a ja wczoraj w wannie opracowałam plan działania na nastepne pare
                miesiecywink To do uslyszenia w kwietniu!! Oby wiosna nam przyniosła dobre
                wiesci!

Ps. Ty nadal czekasz na @?
                • dagps Re: hormony 25.03.06, 14:54
                  czekam, dzis odrobina slabo rozciagliwego sluzu, 37 dzien. widac znow bedzie 40-kilku dniowy.
                  • dooh2 Re: hormony 26.03.06, 13:53
                    hmm.. no to szybciutko, ja czekam bo przeciez jestesmy umówione na kwieciensmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka