kociaczek22 29.03.06, 14:01 Prosze o wszelkie informacje na temat tego zabiegu wykonywanego własnie w tym szpitalu. Ile kosztuje, jak długo sie czeka, czy dają znieczulenie, no i czy bolało? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
56at Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:06 ja miałam na solcu. robia na dolarganie w zyłe bolało ale przezyłam Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:09 To chyba rezygnuję Wiesz, czemu sie zinteresowałam tym szpitalem? Jest blisko mojej pracy no i ... Opiekuję sie tu pewnym dzieckiem i własnie przed chwila dowiedziałam się, że tata owego chłopca (który jest mi bardzo wdzięczny)jest ginekologiem i pracuje w szpitalu na Solcu. Może to własnie On wykonywałby mi ten zabieg. Ale jak boli to pierdziele Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:17 ale on wszędzie boli nie tylko na Solcu. Miałam tam kiedy s super gina,akle juz tam nie pracuje o obecnych mam umiarkowana opinie Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:19 Czyżby pan Ledowicz? Nie strasz mnie, wiesz jak się boję Na narkoze mnie nie stać! Naczytałam sie i sa dziewczyny, których to nie bolało, ale sa i takie, które badania nie wytrzymały Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:22 Wiesz ja z Solca mogfe polecic ci Raka jest z-ca ordynatora. Ale na dolarganie to jest serio do przezycia to lek narkotyczny i ogłupiajacy 2 godziny po idziesz do domu. mnie robił mój gin ale on juz tam nie pracuje jest teraz na karowej Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:32 tego nie wiem ja robiłam hsg na takich anormalnych zasadach. Ale zadzwoń i spytaj moż ena NFZ zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:36 A może poprostu zaryzykować ta stymulację bez hsg? Może spróbuje ze trzy cylke? A nóż widelec będe miała tyle szczęscia, jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:38 A gin czeka na to, żeby po clo (jesli nic z tego nie wyjdzie) zrobić laparo. Za jednym razem sprawdza jajowody i ewentulanie ponakłuwają jajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: hsg na Solcu? 29.03.06, 14:48 No ryzykuj ale masz świadomość że wtedy dwa cykle jestes w plecy i nie wiesz na czym stoisz. jasne że laparo lepsza nie czekaj tylko rób jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś