Gość: Jowita IP: 217.97.* / *.to.krakow.pl 20.12.02, 16:13 Czy wynik TSH 0,39 może być powodem niepowodzenia w staraniu się o dzidziusia? Kiedy najlepiej wykonac to badanie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rose2 Re: Badanie TSH 24.12.02, 12:10 Nie jestem pewna czy Twoj wynik swiadczy o nadczynnosci tarczycy ( nie pamietam dolnej granicy). Mimo wszystko czytalam iz niedoczynnosc (podwyzszone TSH)moze powodowac problemy z zachodzeniem w ciaze. Dosc duzo o tarczycy mozesz dowiedzie sie na www.tarczyca.med-centrum.pl Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Badanie TSH IP: *.nc.rr.com 26.12.02, 03:08 normy dla TSH 0.34 - 4.82 UIU/ML wyglada wiec ze TSH jest w normie. niestety nie jestem lekarzem wiec nie moge ci powiedziec czy taki poziom TSH moze byc problemem w zajsciu w ciaze. jednak biorac to na zdrowy chlopski rozum i patrzac na normy....nie wydaje mi sie. powodzenia ewa Gość portalu: Jowita napisał(a): > Czy wynik TSH 0,39 może być powodem niepowodzenia w staraniu się o > dzidziusia? > Kiedy najlepiej wykonac to badanie? > Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś