wrednamadzia 11.05.06, 08:49 Cześć dziewczyny! Za tydzień idę na laparoskopię i powiedziano mi, żebym tydzień "przed" wyeliminowała cukier z diety. Zapomniałam zapytać dlaczego. Może Wy wiecie? Czy Wy też miałyście takie zalecenie? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi282 Re: Dlaczego przed laparoskopią... 11.05.06, 08:54 nie mialam takich zaleceń.. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia102 Ja też 11.05.06, 09:59 Ja miałam laparoskopię 3 razy i histeroskopię 1 raz i nigdy nie zalecano mi, aby wyeliminować cukier z diety, chyba, że u Ciebie schorzenie ma z cukrem jakiś związek. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednamadzia Re: Ja też 11.05.06, 10:13 Mam mieć usuwaną torbiel, ale to chyba nie ma związku z cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Dlaczego przed laparoskopią... 11.05.06, 10:22 > Cześć dziewczyny! Za tydzień idę na laparoskopię i powiedziano mi, żebym > tydzień "przed" wyeliminowała cukier z diety. Zapomniałam zapytać dlaczego. > Może Wy wiecie? Czy Wy też miałyście takie zalecenie? Pozdrawiam cieplutko zalecenia nie miałam, ale dzień wcześniej pozwolono mi tylko pić wodę i nic więcej. To ograniczenie jest ze względu na narkozę - żebyś po niej nie wymiotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednamadzia Re: Dlaczego przed laparoskopią... 11.05.06, 11:16 Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś