Dodaj do ulubionych

luteina a ciaza

30.05.06, 13:04
nadal biore luteine juz ok 7 dni, a @ sie nie pojawia, jak to jest? czy jesli
jestem w ciazy,to okres sie nie pojawi?i czy moge brac luteine czy powinnam
przerwac?czy ma to jakis skutek negatywny na plod?o ile w ogole jestem w
ciazy..bo caly czas czekam
Obserwuj wątek
    • aleks_czwa Re: luteina a ciaza 30.05.06, 13:16
      Z tego co wiem, to luteina w niczym nie zaszkodzi, wręcz pomaga. Jeżeli jesteś
      w ciąży, to nie dostaniesz @. Jeżeli nie dostaniesz @, to najlepiej skontaktuj
      się ze swoim lekarzem i zapytaj, czy masz nadal brać luteinę (bo być może są
      wskazania). Pozdrawiam i życzę II kreseczek!!!
    • rudzero Re: luteina a ciaza 30.05.06, 13:19
      iel dni zalecil ci lekarz brac luteine? jezeli 10 dni to bierz je przez te 10
      dni jezeli wczesniej dostaniesz okres(nim skonczysz brac tabletki) to je wtedy
      odstaw. po skonczeniu brania luteiny na okres mozesz czekac nawet do 7 dni
      niekiedy zdarza sie dluzej. no chyba ze jestes w ciazy to okresu nie dostaniesz
      a luteina nie szkodzi na plód ona mu jeszcze pomaga. takze zycze cierpliwosci.
      • bahamadia Re: luteina a ciaza 30.05.06, 13:22
        zazwyczaj mialam tak,ze po 3-4 dniach brania luteiny @ sie pojawial, stad te
        watpliwosci. dzieki za wsparcie, nie wiedzialam ze tak duzo tu zyczliwych
        kobietek smile
        • aleks_czwa Re: luteina a ciaza 30.05.06, 13:29
          Ja też ostatnio po duphastonie dostałam w 8 dniu brania. W tym cyklu dzisiaj
          jest moja ostatnia tabletka a @ jeszcze nie ma. Dobrze by było, gdyby w ogóle
          nie przyszła, ale coś mi się wydaje, że za parę dni będzie niestety...
          Pozdrawiam!
    • korlewna Re: luteina a ciaza 30.05.06, 13:32
      Bierz luteinę do poki nie bedziesz wiedziala, co z ciążą. Jeśli ciazy nie
      będzie, toją odstawisz, a jesli będzie to nie odstawiaj. Progesteron pomaga
      cialku zoltemu i podtrzymuje ciąże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka