iwcia777 28.06.06, 14:51 Dagmara i jak ... Jaka beta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: do Dags 28.06.06, 15:57 mieszkam na 300 tysiecznej wsi - bedzie w piatek, a ja zwariuje do tego zcasu dzieki za zainteresowanie. ale mam objawy przedmiesiaczkowe Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: do Dags 28.06.06, 16:23 dziekuje, mam nadzieje ze bedzie po co do -iatku trzymac, niech ta durna @ sie zdecyduje, czy idzie czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: do Dags 28.06.06, 16:55 rozumiem cie ale nadzieja ... zawsze musi byc. Kciukasy zaciskamy i bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: do Dags 28.06.06, 17:27 będziemy wyczekiwać piątku!!! rano czy później??? ja dziś lekko plamię na brązowo. 30 d.c. @ już wyczekuję Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: do Dags 28.06.06, 17:44 ja rano plamilam ale przyznaje sie - mam jeszcze malusie nadzieje, przeciez te wszystkie bociany i cukier na parapecie... racezj jak wam powiem to wieczorem, bo koncze prace i dopiero po 4 odbiore bete, zanim wroce to bedzie gdzies 5. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: do Dags 28.06.06, 18:11 obgryziemy wszystkie paznokcie ale jakoś się doczekamy )) tylko nie trzymaj nas w niepewności w piątek zbyt długo Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 kto wie? 28.06.06, 18:14 a tak w ogóle to "plamienie implantacyjne" książkowo jak wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: kto wie? 28.06.06, 18:55 To taki dziwny okres ponoć, nie jest to czysta czerwień, tylko bardziej brunatna, rdzawa i jest tego mniej, czasem trwa 1 dzień, czasem kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: kto wie? 28.06.06, 18:56 U mnie mniej więcej tak wygląda @ więc ... Bądź tu człowieku mądrym Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: kto wie? 28.06.06, 19:08 czyli tak naprawdę nigdy nie wiadomo....szkoda no ale cóż zawsze ta głupia niewiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: kto wie? 29.06.06, 08:23 Ja już kilka razy robiłam test w czasie @, bo miałam nadzieję, że to implantacja. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: kto wie? 29.06.06, 08:47 ciekawe jak bedzie u Ciebie tym razem... oby szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 ? 29.06.06, 08:13 i co jak się czujesz? cycki nadal dziwne??? plamisz? oj strasznie jestem ciekawa Twojej jutrzejszej bety....)) Odpowiedz Link Zgłoś
dagps :( 29.06.06, 09:10 ja juz jestem mniej ciekawa dostalam w nocy @ taka dziwna, bardzo bolesna, jasna krew i cos bialego tam bylo wielkosci 2,5 cm na 1 cm - nie weim co to, ale zludzen koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: :( 29.06.06, 09:25 Dagmara - smutno mi bardzo tak bardzo Tobie "kibicuję" przesyłam Ci buziaki wielkie i wakacyjne. tak czy inaczej do końca lata jeszcze troche czasu.. a to białe coś to dziwne. może jakiś nabłonek większy...? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: :( 29.06.06, 09:33 obysmy obie uniknely stymulacji i naturalnie zaszly w wakacyjny czas Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: :( 29.06.06, 09:55 dzieki dziewczyny ja sie poplakalam rano, ale juz nabralam sil, nowy cykl to bardziej optymistyczna opcja niz 37 dzien cyklu duphastonowego juz mnie nie zalujcie, tylko jedziemy dalej wszystkie do celu buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: :( 29.06.06, 11:24 Dagps, brawo za podejście! Nic nie da dołowanie się, nie będzie się nagle w ciąży od tego. Dziś 1 dc w końcu to wystarczający powód do radości Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: :( 29.06.06, 10:03 za to trzymam mocno kciuki. tak bardzo tego pragnę. musi się nam tak właśnie udać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia777 Re: :( 29.06.06, 10:17 Dagmarko, skat ty bierzesz tyle sil, nie tylko dla siebie, ale i dla nas, to nie wiem, ale wiem jedno ... Jestes Wielka. Oby tak dalej. Bez ciebie niejedna z nas plakalaby przez 90 % swojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 startujemy razem 29.06.06, 14:39 Dagmara!!! ja po wczorajszym i dzisiejszym plamieniu i oczekiwaniu na @ zaczynam też dziś. niestety no ale cóż... może to dobry znak? co? dla nas starających się uniknąć stymulacji o podobnych wynikach )) o podobnych planach "wakacyjnych" i oby powakacyjnych już nie było na tym forum. ps. obiecałam sobie że jeżeli nic nie wyjdzie w tym cyklu to zaczynam pić zioła Ojca Sroki. nie wiem czy to pomoże...ale będę czuła że coś robię ....a wiele dziewczyn pisało że nawet już w pierwszym czy drugim cyklu z ziołami zaszło.. także muszę dziś po pracy pojechać do zielarni....zakupić i wieczorem zaczynam ziołolecznictwo a w zestawie nr 3 nie ma niepokalanka więc nie boję się o wzrost LH Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia Re: startujemy razem 29.06.06, 15:09 asiunia - ty masz problem z nadmiarem LH ? ja zauważyłam już dwukrotnie że w II fazie cyklu tak około 12 dni po owulacji mam dodatni test owulacyjny . co to może znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: startujemy razem 29.06.06, 16:08 kurcze nie wiem. ja mam wyższe LH ale w pierwszych dniach cyklu. a jakie mam potem to nie wiem. ale właśnie wydaje mi się że skoro nie dochodzi do owulacji pęcherzyk przestaje rosnąć to nie mam piku LH. czyli potem tego LH jakby brakuje. sama nie wiem. mało się na hormonach znam. zapytaj Dagmarę. ona jest specem Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: startujemy razem 29.06.06, 16:36 Asia tylko pamiętaj, że ziół nie powinno się łączyć z lekami. Tak gdzieś czyatałam. Homeopaty można ale ziół nie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 ziółka 29.06.06, 22:09 tak jest pani Doktor!!! zupełnie nic nie łykam aktualnie. poza witaminkami i kwasem foliowym. dlatego chcę wykorzystać te wakacje kiedy żadnych hormonów nie łykam i pić ziółka, no chyba że przytrafi się torbiel i progesteron będzie konieczny. ale liczę że zioła też temu zapobiegną. kupiłam już i o dziwo mój mąż jak mieszałam je w misce spytał sam czy on też może pić. spytałam czy chce. a ona że jasne że chce jeśli one na facetów też działają. w poradniku zielarskim piszą że facetom mogą poprawić nasienie... no więc od dziś zaczynamy razem pić. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps nie łam się - przełam sie! 30.06.06, 07:51 dziewczyny jedziemy dalej, jak mowi tymonka nie zachodzi sie w ciaze od beczenia. zycie to nie rodzenie dzieci. wiec ja sie z wami przelamuje optymizmem i lapaniem tego co jest Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 byle do przodu 30.06.06, 08:32 masz rację Dagmara!!! przełamuję się tym Twoim optyzmizmem. biorę kawałek dla siebie i dalej do przodu. w końcu nowy cykl to znów nowa nadzieja. nie ma co umartwiać się nad starym...bo już go nie ma i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 dziękujemy Dagmara! asia i mąż :) 30.06.06, 08:29 wprawdzie pierwszy łyk mąż kazał mi zrobić.. ale jak powiedziałam że smakuje jak herbatka miętowa to wypił szybciej niż ja )) Odpowiedz Link Zgłoś
dagps a ja znow martwie 30.06.06, 19:10 ja znow troche sie martwie bo gin kazal ta bete pokazac, czy czasem nie byla dodatnia...nie zdazylam odebrac i bede sie teraz bala troche do poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: a ja znow martwie 30.06.06, 21:53 Dagmara nie stresuj się bo nic już nie zmienisz. jaka by nie była to teraz proszę myśl pozytywnie bo teraz nowy cykl. koniecznie daj znać co się okaże i co powie gin. miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: a ja znow martwie 01.07.06, 08:27 Pewno. Pamiętasz co ostatnio pisałyśmy, że martwienie nic nie da. Udanego weekendu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: a ja znow martwie 01.07.06, 08:55 jasne, troche mnie tylko zmrozilo jak powiedzial ze moze bylam... ale weekend spokojny, bardzo odpoczywam, znajomi cala niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: a ja znow martwie 01.07.06, 09:01 Napisałam Ci już wszystko, jak na spowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś