tymonka30 03.07.06, 15:19 Co u Ciebie kochana????? Ja dziś ostatnia tabletka duphastonu. Boli mnie podbrzusze. Nie wiem co to będzie. Nie czuję się ciążowo, może jednak @ przyjdzie...? Nie mam zielonego pojęcia. A co u Ciebie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojo58 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:26 To samo. Test robię jutro rano. Zadnych objawów na ciąże wręcz przeciwnie. Właśnie pisałam nowego posta, bo jestem już załamana i nie wiem co robić dalej. Czy tą cholerną iui - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:36 Tymonka a Ty testujesz jutro? a poza tymi sprawami to jak się czujesz? Jojo! koniecznie daj jutro znać. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:40 Dzięki Asiuniu - na pewno sie "pochwalę" Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:44 trzymam kciuki żeby były dwie krechy!!! i za Ciebie i za Tymonkę! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 18:21 i ja za was trzymam dziewuchy Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 04.07.06, 07:38 dziewczyny zycze powodzenia!Ja w nd robiłam yest ciazowy i 2 kreski a wczoraj bete i wynosi 444!!!!Wszystko jest ok.Dostałam leki na prawidłowy odczyn w pochwie i jest wszystko ok.Trzymajcie sie.Staralismy sie ponad rok i bez pomocy lekarzy zaszłam w ciaze.Nie leczylismy sie.Przetsałam liczyc dni cyklu i zaciazyłam. Pozdr i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Jojo zrobiłaś test???????? 04.07.06, 08:34 dzieki linda gdyby tak o pcos mozna bylo nie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 12:34 Ja dostanę tą cholerną @! Właśnie zaczęłam brudzić. Jadę na wakacje i mam wszystko gdzieś!!!!! Jestem trochę zła i już mnie to wszystko wkurza, całe to staranie. Naprawde się teraz podpuściałam i wyszła jedna wielka dupa! Może w ogóle odłożyć starania i niech się dzieje co chce!!!!??????? Ale to takie trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 12:53 kochana. a jesteś pewna że to zwiastun @? a może implantacja???? a jak @ to też dobrze przynajmniej przed urlopem Ci się skończy.i będziesz mogła pluskać się swobodnie w morzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 14:22 Jak przyjadę to pogadam z ginem o badaniach hormonów, może też coś zrobię w kierunku bakterii, bo ten mój śluz naprawdę dziwny. To na pewno @. Nie mam złudzeń, poza tym nie czuję sie na ciążę. Jadę nad morze i codziennie piję zimne piwo i mam gdzieś to wszystko. Teraz pewnie będę brudzić z tydzień zanim przyjdzie właściwa @. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 15:54 Tymonka. to smutno mi. ale sama napisałaś że nawet jka się teraz nie uda to i tak radości było dużo bo sama bez clo wyhodowałaś piękny pęcherzyk!!! kiedy jedziesz na wakacje>? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 16:01 Racja! W sobotę rano. W piątek pożegnanie z forum, buuu. Na całe 2 tygodnie! może klimat dobrze wpłynie na moje jajniki, śluz i hormony i przyjadę z fasolką z macicy... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 16:07 racja niech Ci jod wyjdzie na dobre. wracaj zafasolkowana!!!! i odpoczywaj. i dużo się kochaj)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 09:33 daj nam szybciutko znać. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 14:46 Ja już zrobiłam test i niestety. Tymonka ja sie nie poddaję jeszcze. W lipcu inseminacja. Asiunia - a co się "dzieje" u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 15:52 Jojo. przykro mi z powodu wyniku testu. ale muismy działać dalej. może też sobie odpuscisz na trochę i wtedy się uda. chociaż wiem że to strasznie trudno przestać mysleć i zająć sie czymś innym. a ja mam 6 d.c. także począteczek. w pon. idę na usg zobaczyć czy coś urosło. zaczęłam w tym cyklu pić zioła ojca Sroki. a najgorsze to że okazało się że nasienie męża nieruchliwe więc mam mysleć o iui....ale to najwcześniej po wakacjach. na razie daję szanse naturze. ale w ogóle w te szanse nie wierzę. a właściwie wierzę po wynikach coraz coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 16:03 Jojo to może zaczniemy razem nowy cykl! Żadnej się nie udało. Widocznie ryby to niezbyt fajny znak, może są lepsze Sorki jak kogoś uraziłam Kurcze w pon. Asia i ja nic nie będę wiedzieć?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 16:05 ale będziesz wiedzieć w piątek czy w ogóle dozyję do poniedziałku po moim badaniu porannym...piątkowym Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 17:03 Co będziesz mieć w piątek? HSG? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps asia, my znow razem:) 04.07.06, 20:11 asia, ja tez 6 dzien jedziemy znow razem jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: asia, my znow razem:) 05.07.06, 09:02 dotrzymywać Tobie towarzystwa w tej naszej niedoli to zaszczyt dla mnie)) mejduję się dzisiaj w 7 d.c.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 20:19 tymonka, ty sie baw tak zebys pamietala ten wyjazd jako supermegazajebisty. ja tez zla chodze na te starania, mam ochote tym pierdyknac, moj sie miga od badania nasienia, staram sie na niego nie zloscic, nie byc upierdliwa, zeby go jakos podejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 08:37 Tymonka badam mój żołądek - pisałam Ci w mailu. a hsg to najwcześniej po wakacjach = to też tak jak Dagmara my idziemy kro w krok! wyprzedziłam ją tylko w badaniu nasienia, bo zabrałam mojego znienacka. Dagps: podstępem na pewno się uda )) Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 09:13 No młotkiem mnie w łeb! Jasne, że pamiętam. I jestem straszliwie ciekawa jak to przeżyjesz. Myślałam, żeby się powymieniać z wami komórkami, żeby mieć kontakt przez moje wakacje ale teraz sobie myślę, że to bez sensu, że muszę się naprawdę oderwać od tych spraw i chociaż 2 tyg. przerwy zrobić. To będzie moja wielka próba! A Wy dwie to macie w tym czasie zajść! Wiecie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 :) 05.07.06, 09:17 obiecuję i w swoim imieniu i Dagps że będziemy dzielnie się o to starać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: :) 05.07.06, 16:22 i w imieniu naszych meza i niemeza dobrze prosze pani. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 09:19 też myślałam o waszych numerach komórkowcyh, ale pewnie masz rację z tym że nasze urlopy to będą wielkie próby Ty Tymonka pierwsza.... jeśli odebrałaś mojego maila - to proszę daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps a ja po pracy chce wam powiedziec... 05.07.06, 16:26 ze mam 13 stałych dzieci i setki rotacyjnych kocham je ogromnie, pewnie z braku wlasnych tak za bardzo az. dzis musialam byc "zla", narozrabiali, ciezko mi jakos bylo zastosowac "srodki wychowawcze". zrobilam to, ale caly czas o nich mysle - te minki, kiedy probowali mnie rozlozyc na lopatki swoimi prosbami i ze juz nigdy wiecej nie beda... a u nich w domu tak dziwnie kochaja rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 08:16 smutno że wiele dzieci tak ma ale jak są z Tobą to jestem pewna że są mega szczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 09:49 I Ty jeszcze chcesz 14-te?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 16:20 przyznam sie - chcialabym miec 5 swoich, albo chociaz trojke, przywyklam do grup))) dzis mnie nie lubia na pewno, dostaly tyle kar, ze musialam se na kartce zapisac, zeby je egzekwowac Odpowiedz Link Zgłoś