Dodaj do ulubionych

Jojo zrobiłaś test????????

03.07.06, 15:19
Co u Ciebie kochana????? Ja dziś ostatnia tabletka duphastonu. Boli mnie
podbrzusze. Nie wiem co to będzie. Nie czuję się ciążowo, może jednak @
przyjdzie...? Nie mam zielonego pojęcia. A co u Ciebie????
Obserwuj wątek
    • jojo58 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:26
      To samo. Test robię jutro rano. Zadnych objawów na ciąże wręcz przeciwnie.
      Właśnie pisałam nowego posta, bo jestem już załamana i nie wiem co robić dalej.
      Czy tą cholerną iui - nie wiem
    • asiunia555 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:36
      Tymonka a Ty testujesz jutro?

a poza tymi sprawami to jak się czujesz?

Jojo! koniecznie daj jutro znać.
      • jojo58 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:40
        Dzięki Asiuniu - na pewno sie "pochwalę"
        • asiunia555 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 15:44
          trzymam kciuki żeby były dwie krechy!!!
          i za Ciebie i za Tymonkę!
          • dagps Re: Jojo zrobiłaś test???????? 03.07.06, 18:21
            i ja za was trzymam dziewuchysmile
            • linda21 Re: Jojo zrobiłaś test???????? 04.07.06, 07:38
              dziewczyny zycze powodzenia!Ja w nd robiłam yest ciazowy i 2 kreski a wczoraj
              bete i wynosi 444!!!!Wszystko jest ok.Dostałam leki na prawidłowy odczyn w
              pochwie i jest wszystko ok.Trzymajcie sie.Staralismy sie ponad rok i bez pomocy
              lekarzy zaszłam w ciaze.Nie leczylismy sie.Przetsałam liczyc dni cyklu i
              zaciazyłam.
              Pozdr i przesyłam fluidki
              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              • dagps Re: Jojo zrobiłaś test???????? 04.07.06, 08:34
                dzieki linda
                gdyby tak o pcos mozna bylo nie myslec...
            • tymonka30 Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 12:34
              Ja dostanę tą cholerną @! Właśnie zaczęłam brudzić. Jadę na wakacje i mam
              wszystko gdzieś!!!!! Jestem trochę zła i już mnie to wszystko wkurza, całe to
              staranie. Naprawde się teraz podpuściałam i wyszła jedna wielka dupa! Może w
              ogóle odłożyć starania i niech się dzieje co chce!!!!??????? Ale to takie
              trudne...
              • asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 12:53
                kochana. a jesteś pewna że to zwiastun @? a może implantacja????

a jak @ to też dobrze przynajmniej przed urlopem Ci się skończy.i będziesz
                mogła pluskać się swobodnie w morzu..smile

• tymonka30 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 14:22
                  Jak przyjadę to pogadam z ginem o badaniach hormonów, może też coś zrobię w
                  kierunku bakterii, bo ten mój śluz naprawdę dziwny. To na pewno @. Nie mam
                  złudzeń, poza tym nie czuję sie na ciążę. Jadę nad morze i codziennie piję
                  zimne piwo i mam gdzieś to wszystko. Teraz pewnie będę brudzić z tydzień zanim
                  przyjdzie właściwa @.
                  • asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 15:54
                    Tymonka. sad
                    to smutno mi. ale sama napisałaś że nawet jka się teraz nie uda to i tak
                    radości było dużo bo sama bez clo wyhodowałaś piękny pęcherzyk!!!
                    kiedy jedziesz na wakacje>?
                    • tymonka30 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 16:01
                      Racja!smile W sobotę rano. W piątek pożegnanie z forum, buuu. Na całe 2 tygodnie!
                      może klimat dobrze wpłynie na moje jajniki, śluz i hormony i przyjadę z fasolką
                      z macicy...

• asiunia555 Re: Brudzę!!! Nadchodzi @!!! 04.07.06, 16:07
                        racja niech Ci jod wyjdzie na dobre. wracaj zafasolkowanasmile!!!!
                        i odpoczywaj. i dużo się kochajsmile))))
    • asiunia555 Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 09:33
      daj nam szybciutko znać.
      • jojo58 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 14:46
        Ja już zrobiłam test i niestety. Tymonka ja sie nie poddaję jeszcze. W lipcu
        inseminacja.
        Asiunia - a co się "dzieje" u Ciebie
        • asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 15:52
          Jojo. przykro mi sad z powodu wyniku testu. ale muismy działać dalej.
          może też sobie odpuscisz na trochę i wtedy się uda. chociaż wiem że to
          strasznie trudno przestać mysleć i zająć sie czymś innym.

a ja mam 6 d.c. także począteczek. w pon. idę na usg zobaczyć czy coś urosło.
          zaczęłam w tym cyklu pić zioła ojca Sroki.
          a najgorsze to że okazało się że nasienie męża nieruchliwe więc mam mysleć o
          iui....ale to najwcześniej po wakacjach. na razie daję szanse naturze. ale w
          ogóle w te szanse nie wierzę. a właściwie wierzę po wynikach coraz coraz mniejsad
          • tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 16:03
            Jojo to może zaczniemy razem nowy cykl! Żadnej się nie udało. Widocznie ryby to
            niezbyt fajny znak, może są lepszesmile Sorki jak kogoś uraziłamsmile
            Kurcze w pon. Asia i ja nic nie będę wiedzieć?!?!?!?!
            • asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 16:05
              ale będziesz wiedzieć w piątek czy w ogóle dozyję do poniedziałku po moim
              badaniu porannym...piątkowymsad
              • tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 17:03
                Co będziesz mieć w piątek? HSG?
                • dagps asia, my znow razem:) 04.07.06, 20:11
                  asia, ja tez 6 dziensmile jedziemy znow razemwink jak zwyklesmile
                  • asiunia555 Re: asia, my znow razem:) 05.07.06, 09:02
                    dotrzymywać Tobie towarzystwa w tej naszej niedoli to zaszczyt dla mniesmile))
                    mejduję się dzisiaj w 7 d.c.!!!
                • dagps Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 04.07.06, 20:19
                  tymonka, ty sie baw tak zebys pamietala ten wyjazd jako supermegazajebisty.

ja tez zla chodze na te starania, mam ochote tym pierdyknac, moj sie miga od badania nasienia, staram sie na niego nie zloscic, nie byc upierdliwa, zeby go jakos podejsc...
                • asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 08:37
                  Tymonka badam mój żołądek - pisałam Ci w mailu.
                  a hsg to najwcześniej po wakacjach = to też tak jak Dagmara smile my idziemy kro w
                  krok!smile
                  wyprzedziłam ją tylko w badaniu nasienia, bo zabrałam mojego znienacka.

Dagps: podstępem na pewno się uda smile))
                  • tymonka30 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 09:13
                    No młotkiem mnie w łeb! Jasne, że pamiętam. I jestem straszliwie ciekawa jak to
                    przeżyjesz. Myślałam, żeby się powymieniać z wami komórkami, żeby mieć kontakt
                    przez moje wakacje ale teraz sobie myślę, że to bez sensu, że muszę się
                    naprawdę oderwać od tych spraw i chociaż 2 tyg. przerwy zrobić. To będzie moja
                    wielka próba!smile
                    A Wy dwie to macie w tym czasie zajść! Wiecie o tym?smile
                    • asiunia555 :) 05.07.06, 09:17
                      obiecuję i w swoim imieniu i Dagps że będziemy dzielnie się o to starać!!!
                      • dagps Re: :) 05.07.06, 16:22
                        i w imieniu naszych meza i niemezawink
                        dobrze prosze pani.
                    • asiunia555 Re: Tymonka a TY testowałaś dzisiaj????? 05.07.06, 09:19
                      też myślałam o waszych numerach komórkowcyh, ale pewnie masz rację z tym że
                      nasze urlopy to będą wielkie próbysmile
                      Ty Tymonka pierwsza....
                      jeśli odebrałaś mojego maila - to proszę daj znać.
    • asiunia555 Tymonka dzięki za maila. odpisałam :) 05.07.06, 08:45
      • dagps a ja po pracy chce wam powiedziec... 05.07.06, 16:26
        ze mam 13 stałych dzieci i setki rotacyjnychsmile kocham je ogromnie, pewnie z braku wlasnych tak za bardzo az. dzis musialam byc "zla", narozrabiali, ciezko mi jakos bylo zastosowac "srodki wychowawcze". zrobilam to, ale caly czas o nich mysle - te minki, kiedy probowali mnie rozlozyc na lopatki swoimi prosbami i ze juz nigdy wiecej nie beda... a u nich w domu tak dziwnie kochaja rodzicesad
        • asiunia555 Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 08:16
          smutno że wiele dzieci tak masad
          ale jak są z Tobą to jestem pewna że są mega szczęśliwesmile

• tymonka30 Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 09:49
          I Ty jeszcze chcesz 14-te?!?!?!?!?!smile
          • dagps Re: a ja po pracy chce wam powiedziec... 06.07.06, 16:20
            przyznam sie - chcialabym miec 5 swoich, albo chociaz trojke, przywyklam do grupwink)))
            dzis mnie nie lubia na pewno, dostaly tyle kar, ze musialam se na kartce zapisac, zeby je egzekwowacwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka