30.07.06, 20:12
Mam dzisiaj strasznego mega doła. Mam okres, czy to normalne? Cały dzień
chodze do tyłu i rycze, mam już tego wszystkiego dosyć? Czy wy również
miewacie takie stany?
Niby sie nie nakrecam, postanowiłam wyluzować, ale moja podswiadomosć jest
chyba silniejsz.
Obserwuj wątek
    • kasiaaa85 Re: dół :( 30.07.06, 21:36
      Ja tez ma okres-chodze i placze.Nie wiem dlaczego,tak poprostu.Z zalu...W
      rodzinie wciaz przybywa nowych aniolkow...
      Dobijaja mnie pytania namolnych ciotek "a wy kiedy sprawicie sobie malenstwo??"
      ostatnio nie wytrzymalam i wrecz wykrzyczalam jednej cioci (ktora co miesiac
      zadaje mi to samo pytanie "jestes juz w ciazy??" ) ze sie leczymy!!!Od tamtej
      pory juz nie zapytala.
      Czasem przychodza gorsze dni,tak juz jest...Jutro tez jest dzien i miejmy
      nadzieje ze bedzie lepszy.
      Pozdrawiam Kasia
      • alinka761 Re: dół :( 30.07.06, 21:42
        każda z nas tak masad ja nie mam @ a wczoraj przepłakałam całe popołudnie i
        wieczór po wizycie u koleżanki która ma 4 miesięcznego bobaska...Ogarnął mnie
        niesamowity żal i zadawałam sobie pytanie dlaczego ja nie mogę takiego miećsad((
        Dziś już jest lepiej i znów wstąpiła nadzieja że mi też przecież kiedyś się uda
        i nam tu wszystkim...
        • dagps Re: dół :( 30.07.06, 22:45
          dzis mam dobry humor, seks jest dla przyjemnosci, ale kilka dni temu mialam dola najwoekszego z dolow. niedlugo to sie skonczy, tylko nie wiem kiedy...

mam dni kiedy mysle ze zycie to to co trwa teraz, ze zycie moze byc piekne i interesujace nawet jak nie bede maka, ale czesto czuje inaczej, ze bez dzieci, to bez sensu cale starania o wszystko co mam i chce miec, kim byc, co robic.

to jak najbardziej normalne. ale i dla ciebie zaswieci slonce. wtedy zobaczysz jak wiele masz za ten czas cierpienia.
          zycze i tego z calego serca, nie smuc sie prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka