claudiak 04.08.06, 21:23 Czesc. Może mi ktoś powiedzieć jak długo leży się w szpitalu jak robia laparoskopię ? Bo czeka mnie to za miesiąc. Dziekuję za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomre Re: Laparoskopia !!! 04.08.06, 21:53 Ok. 3-5 dni, poźniej miałam 2 tyg. zwolnienia, ale to też zależy od lekarza i od tego jak sie czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ad72 Re: Laparoskopia !!! 04.08.06, 22:35 Ja natomiast wyszłam nastpnego dnia do domu i też dostałam 14 dni zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Laparoskopia !!! 04.08.06, 23:39 ja ide dzień przed laparo do szpitala i dzien po laparo wyjdę w sumie 3 dni laparo podczas którego usuneli mi woreczek tez tak było powoedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
blondgadula Re: Laparoskopia !!! 07.08.06, 08:12 a ja byłam w szpitalu ok. 20 godzin. Po południu ok. 17 miałam zabieg a o 10 rano już do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia148 Re: Laparoskopia !!! 05.08.06, 12:49 Ja poszłam na laparo w srode, w czwartek miałam zabieg a w sobote mnie wypuscili.Zwolnienia dostałam 25 dni.To zalezy od szpitala i na jakiego lekarza trafisz.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamka3 Re: Laparoskopia !!! 05.08.06, 19:28 a ja w Poznaniu na Polnej leżałam 5 dni: przyjęli mnie w poniewdziałek, we wtorek nie załapałam się na listę zabiegów, wypuścili w sobotę - to tutaj standard. Potem zwolnienia ile się chce, wię wzięłam miesiąc. Chociaż czułam się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
claudiak Re: Laparoskopia !!! 08.08.06, 17:59 kamka3 napisała: > a ja w Poznaniu na Polnej leżałam 5 dni: przyjęli mnie w poniewdziałek, we > wtorek nie załapałam się na listę zabiegów, wypuścili w sobotę - to tutaj > standard. Potem zwolnienia ile się chce, wię wzięłam miesiąc. Chociaż czułam > się świetnie. Ja tez ide na Polna do Poznania. U jakiego lekarza się laczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
balbina11 Re: Laparoskopia !!! 05.08.06, 23:38 Jestem właśnie po. Przyjeli w poniedziałek, operowali w czwartek, wypuścili w sobotę. Zwolnienia jeszcze 30 dni. Wszystko w Raciborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aggaxx Re: Laparoskopia !!! 07.08.06, 11:19 Ja leczę się w Katowicach w Provicie. Zabieg miałam w tym samym szpitalu ale już w Tommedzie O 16.00 zgłosiłam się na oddział, rozmowa z anastezjologiem (dzień wcześniej ścisła dieta a ostatnie 6 godzin nawet płynów żadnych) o 17.00 zabieg. Na drugi dzień rano o 9.00 już przyjechał po mnie mąż i do domku. Zwolnienia chcieli dać mi 7 dni ale jak usłyszeli, że nie będę mieć problemów w pracy to dołożyli jeszcze 7. Po 14 dniach miałam wizytę już u swojego lekarza w Provicie i dostałam kolejne 7 bo nie chciała się goić jedna z trzech ranek. Czyli w sumie 21 dni na zwolnieniu. Poza tym wszystko przebiegało ok i już zdążyłam o wszystkim zapomnieć. Życzę powodzenia ) Odpowiedz Link Zgłoś