kaszubek1979 06.08.06, 19:54 Czy ktoś jest z Gdańska??? jeśli tak to napiszcie w jakich klinikach się leczycie i u jakich lekarzy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meryli Invicta Gdańsk 06.08.06, 21:36 Hej. Ja jestem z Trójmiasta. W Gdańsku jest jedna klinika zajmująca się leczeniem niepłodności INVICTA. Wejdź sobie na stronę i poczytaj - www.invicta.pl Niestety za dużo informacji Tobie nie przekażę bo dopiero na początku września zamierzamy się wybrać tam na szczegółowe badania i na wizytę. Dziewczyny z forum polecają dr Piątkowskiego i właśnie do niego się wybieramy Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Invicta Gdańsk 07.08.06, 10:06 ja właśnie chodzę do Invicty do dr Piątkowskiego i jestem bardzo zadowolona. Według mnie bardzo profesjonalnie pochodzi do sprawy. najpierw seria badan, potem badanie na drożność jajowodow a dopiero potem proponuje inseminacje. Chodze do niego od kwietnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzow72 Re: Invicta Gdańsk 13.09.06, 14:51 Czesc,ja w przyszlym tygodniu ide do Invicty ale nie wiem czy do dr Sliwinskiego czy do Piatkowskiego,ktorego wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
coco17 Re: Czy ktoś z tego forum jest z Gdańska???? 06.08.06, 23:57 Hej ja jestem z trójmiasta.Nie lecze sie w klinice Invicta,bo zraziłam się lekko do niej.Po pierwsze:znajoma robiła tam hsg i dostała zapalenia,ponieważ wielki uczony gin nie sprawdził,że ma bakteriusy.Nie podał jej znieczulenia,ponieważ stwierdził, ze wytrzyma ten sredni ból.Mój partner badał tam nasienie i- jak mówią,że zapewniona jest pełna dyskrecja-to niestety kłamią.W recepcji panie głośno potwierdzały za co kasują,tak,że wszyscy czekający słyszeli.Wejście do pokoju niestety też nie jest "ukryte " dyskretnie- wiadomo kto tam wchodzi i jak długo w nim jest.Nas to zraziło,ale słyszałam,że są tam profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
siedzibabanaulu Re: Czy ktoś z tego forum jest z Gdańska???? 07.08.06, 15:19 2 lata chodzenia do invicty - dr Śliwiński = "tylko invitro"- a ja forsy nie mam; w międzyczasie - prywatnie - dr Płoszyński; suma wizyt u obu to 2 laparo, 1 histeroskopia i odkryta endometrioza i mięśniak i full stymulacji i organizm do bani i 0 ciąży. Teraz chodzę do endokrynolog dr Kujawy - po 4 wizytach w ciągu 2 tyg. stwierdziła, że - mam niedoczynność tarczycy, cukrzycę(wydałam, oj wydałam duuużo pieniążków). I co - pierwszy raz od 1,5 roku pękł mi pęcherzyk - sam, po 2 tyg. "lekomani", czyli metformaxie i euthyroxie. Czekam na testowan Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Czy ktoś z tego forum jest z Gdańska???? 07.08.06, 18:22 też na początku chodziłam do dr Stefanowicz-Kujawy, ale skierowaniu mnie na badanie PCT a męża na badanie nasienia uznała ze ona nic tu nie pomoże i poleciła mi Invicte. mam nadzieje ze w Invikcie uda się doprowadzić do ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanka252 Re: Czy ktoś z tego forum jest z Gdańska???? 09.08.06, 09:39 a dr Kujawa gdzie przyjmuje bo ja potrzebuje dobrego endokrynologa zreszta ginekologa tez bo moj nic mi nie mowi a na zadawane pytania nie odpowiada tylko jak tyle pani czekala to mozna jeszcze troszke - a ja juz nie chce czekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: Czy ktoś z tego forum jest z Gdańska???? 09.08.06, 22:13 dr Kujawa przyjmuje w Gdańsku na ul. Kowalskiej. podam Ci adres strony internetowej do jej przychodni: www.gabinety-przy-kowalskiej.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 lecze sie w invikcie 09.08.06, 10:27 jak na razie jestok, natomiast nie polecam prof. Preisa z Gdanska, oraz wogle Akademii Medycznej. Prof zle mnie zdiagnozowal i niepotrzebnie faszerowalam sie hormonami! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: lecze sie w invikcie 09.08.06, 10:29 tez lecze sie w invikcie i tez mam nieprzyjemne doswiadczenia z Preisem! obecnie lecze sie u dr Sliwinskiego i chwale sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kaszubek1979 Re: lecze sie w invikcie 09.08.06, 22:18 ja tez jestem zadowolona z invikty. chodze do dr Piatkowskiego. nie mam doswiadczen z leczenia u dr Preisa wiec sie nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jlo2 Re: lecze sie w invikcie 09.08.06, 22:29 w trojmiescie chyba tylko invicta godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: lecze sie w invikcie 13.09.06, 19:00 witam ja też jestem z Gdańska,właśnie zastanawiam się nad wyborem gina w Invikcie bo czeka nas IUI(( Dziś kolejny raz nadzieja zawiodła(( Wszyscy polecają Śliwińskiego albo Piątkowskiego.Może ktoś się jeszcze wypowie o nich...??? Odpowiedz Link Zgłoś
patchuli Re: lecze sie w invikcie 15.09.06, 09:09 o ile mi wiadomo, nie tylko INVICTA zajmuje się leczeniem niepłodności jak tylko sobie przypomnę nazwisko lekarza i nazwę kliniki - dam znać moim znajomym bardzo pomogli - już mają 2 szkraby a ja leczę się u dr Bereśniewicza Odpowiedz Link Zgłoś
patchuli MAM! 15.09.06, 09:10 Tadeusz Korzon, Spec. ginekologii, położnictwa i niepłodności małżeńskiej 80-261 Gdańsk, gen. de Gaulle'a 8/11 tel.341 37 53 Odpowiedz Link Zgłoś