IP: 157.158.44.* 25.02.03, 09:27
Poradzcie!Czy wynik beta-HCG =14 zrobiony w 28 dn.cyklu,przy owulacji 15-16 dn
oznacza ciąże?bo nie wiem czy sie cieszyć czy nie.Starania po utracie
ostatniego dziecka w 5 mies. trwały ponad pół roku i sama nie wiem czy się
cieszyć czy nie!!!
Obserwuj wątek
    • dorek3 Re: Beta HCG 25.02.03, 09:50
      Powtórz, sprawdź czy rośnie odpowiednio. Ja 7 dniu od owulacji miałam wynik 7
      (czyli niewiadomo co, założyłam, że nic), a 5 dni później było prawie 900 smile).
      Teraz rozpoczęłam 9 tydzień i widziałam już serduszko.
    • agniecha3 Re: Beta HCG 25.02.03, 10:54
      Acia, mozesz sie cieszyc smile wynik od 5 w gore swiadczy o ciazy smile
    • Gość: Gosia Re: Beta HCG IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 11:04
      Acia! Gratuluję!
      A ja podczepiam się pod Twój wątek i mam takie pytanie - czy w przypadku
      endometriozy betaHCG może być duże? Trafiłam do szpitala z podejrzeniem ciąży
      pozamacicznej, a podczas operacji okazało się, że to endometrioza. Napiszcie.
    • Gość: Dagmara Re: Beta HCG IP: *.chicago-05rh15rt.il.dial-access.att.net 25.02.03, 20:34
      Aciu
      • Gość: Fionka Re: do Dagmary IP: *.NYCMNY83.covad.net 25.02.03, 21:28
        Gość portalu: Dagmara napisał(a):

> Aciu
        • Gość: Dagmara Re: do Fionki IP: *.chicago-09rh15rt.il.dial-access.att.net 26.02.03, 07:23
          Czesc Fionka,

Ja leczylam sie w Fertility Clinics of Illinois
        • Gość: Dagmara Re: do Fionki IP: *.chicago-05rh16rt-ca.dial-access.att.net 27.02.03, 03:12
          Fionka --

Dowiedzialam sie, ze RMA (w NJ jak i w NY) oferuje Shared Risk Program. Oto
          ich website:

www.rmanj.com/
          Po prawej stronie pod "RMA News & Updates" znajdziesz link wyjasniajacy
          szczegoly. Trzymaj sie.
      • Gość: Acia Re: Beta HCG IP: 157.158.44.* 26.02.03, 09:46
        Serdeczne dzięki za info.Dzis powtorzyłam badanie beat-HCG i myślę że jutro
        wszystkie moje wątpliwości się rozwieją.Pozdrawiam
        • Gość: Dagmara Re: Beta HCG IP: *.chicago-05rh15rt.il.dial-access.att.net 26.02.03, 14:54
          Trzymam kciuki
          • Gość: Acia Re: Beta HCG IP: *.bmj.net.pl 28.02.03, 14:55
            Beta-HCG rośnie,ale nie wiem czy nie za mało .Tak jak Wam pisałam w 28
            dcwynosiło 14 a w 36 150.Co o tym sądzicie, czy wszystko jest ok?pozdrawiam
            • Gość: Dagmara Re: Beta HCG IP: *.chicago-11rh16rt.il.dial-access.att.net 01.03.03, 21:14
              Byc moze Twoj lekarz udzielil Ci juz jednoznaczej odpowiedzi. Ja ekspertem
              nie jestem, ale w ciagu ostatnich paru lat slyszalam najprzerozniejsze
              historie. O ile wiem, rzecz nie tyle w wysokosci wyniku, co w jego wzroscie,
              bo rozpietosc poziomow hCG uwazanych za prawidlowe jest bardzo szeroka
              • Gość: Acia Re: Beta HCG IP: *.bmj.net.pl 03.03.03, 13:15
                Dzięki Dagmaro,denerwuję się strasznie,bo wizytę mam dopiero w przyszły wtorek
                a to cała wieczność,pozdrawiam
              • Gość: Acia, Re: Beta HCG IP: *.bmj.net.pl 07.03.03, 14:40
                Dagmaro w końcu sie trochę uspojkoiłam, widziałam pęcherzyk ciązowy no i teraz
                2 tygodnie mam lezakowania na L4 i na następnej wizycie licze że zobacze bijące
                serduszko,pozdrwiam i dziękuje za cenne rady
                • Gość: Dagmara Re: Beta HCG IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 07.03.03, 15:49
                  Gratulacje!!! big_grin

Co za wspaniala wiadomosc tuz przed weekendem! Juz sie martwilam, ze cos nie
                  wyszlo i nie masz ochoty o tym rozmawiac.

Bardzo sie ciesze
                  • Gość: Acia Re: Beta HCG IP: *.bmj.net.pl 08.03.03, 09:31
                    Dzięki Dagmaro jeszcze raz ,za 2 tygodnie bo wtedy mam wizytę u lekarza, mam
                    nadzieję pochwalić sie serduchem jak dzwon.Jeszcze w to wszystko nie
                    wierzę,tyle płaczu,dołów psychicznych i w końcu jest.Aż boję się cieszyć!!!
                    pozdrawiam i mam nadzieję że kiedyś jeszcze pogadamy,bo zapewne pytań będę
                    miała jeszcze wiele.Pozdrawiam
                    • Gość: Dagmara Re: Beta HCG IP: *.chicago-06rh15rt.il.dial-access.att.net 10.03.03, 06:23
                      Powody do obaw zawsze mozna znalezc
                      • Gość: Acia Re: Beta HCG IP: *.bmj.net.pl 11.03.03, 13:46
                        Dzięki, odezwę się na pewno!
    • Gość: Fionka Do Dagmary IP: *.NYCMNY83.covad.net 11.03.03, 17:37
      Dzieki Dagmara za informacje, nie zagladalam przez jakis czas na forum
      (udzielam sie na bocianie). Jak jeszcze cos to pozwole sobie zglosic sie na
      Twoj adres, dobrze?
      Fionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka