Dodaj do ulubionych

dr Muczyńska z Gdańska

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:21
Mam pytanie na temat dr Muczyńskiej z Gdańska. Znajoma poleciła mi ją jako
dobrego specjalistę. Od dwóch lat próbuję zajść w ciążę, ale na razie bez
żadnych rezultatów. Czy możecie coś napisać mi na jej temat? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kaira Re: dr Muczyńska z Gdańska 09.03.03, 21:41
      Ewa - przeczytaj - dobry lekarz w Trójmieście, tam się trochę wypowiadam, bądź
      też napisz na kaira@gazeta.pl Leczę się u niej od 1996r.

Z tego co wiem, obecnie niechętnie przyjmuje nowe pacjentki.
      • Gość: ania Re: dr Muczyńska z Gdańska IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 16:06
        ja też leczę sie u dr Muczyńskiej, po raz pierwszy byłam u niej w lipcu 2002, a
        więc stosunkowo niedawno. Zrobiłam wszystkie zalecane badania i okazało sie, że
        mam za niski poziom DHES, od tego czasu biorę duphaston. Próbowałam też
        Castagnus, Dexamethason, i od dzisiaj Clostibegyt. Nie wiem, co będzie dalej.
        Jestem już zniecierpliwiona i nie wiem, co dalej robić. Być może nalezałoby
        wybrać sie do innego lekarza? Myślę sobie jednak, że warto jeszcze trochę
        poczekać, tym bardziej, że moja koleżanka, po wielu latach problemów,właśnie
        dzięki Muczyńskiej od sierpnia jest mamą.
        • kaira Re: dr Muczyńska z Gdańska 14.03.03, 18:37
          to natchnęłaś mnie nadzieją...
          Ja jak już pisałam również jestem zniecierpliwiona brakiem efektów. Brałam już
          wszystkie leki, które wymieniłaś oprócz tego ostatniego, jestem ciekawa, czy to
          jest jakiś schemat leczenia stosowany przez Panią doktor, czy też to tylko
          przypadek! Zobaczymy!
    • Gość: sowa Re: dr Muczyńska z Gdańska IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 09:06
      Lubię dr Muczyńska ale nie rozumiem dlaczego by miała nie przyjmować nowych
      pacientek ?
      • Gość: anika Re: dr Muczyńska z Gdańska IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:28
        Kilka tygodni temu powiedziała mi, że nie przyjmuje już nowych pacjentek bo ma
        już dosyć stałych.
        • kaira Re: dr Muczyńska z Gdańska 18.04.03, 15:50
          Gość portalu: anika napisał(a):

> Kilka tygodni temu powiedziała mi, że nie przyjmuje już nowych pacjentek bo
          ma już dosyć stałych.

Dokładnie tak samo powiedziała mi.

• Gość: basiac Re: dr Muczyńska z Gdańska IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 16:26
      Nie znam dr Muczynskiej - ale jesli od 2 lat starasz sie o dziecko, to moze
      warto zainteresowac sie Invicta - tam pracuja specjalisci od nieplodnosci, na
      miejscu jest laboratorium i mozna zrobic wszystkie podstawowe badania (ceny
      dosc przystepne - taniej niz w laboratorium AMG nie mowiac o Nova Medical).
      Dzieki nim niedlugo moja kuzynka bedzie cieszyla sie dzieciatkiem, ja wczesniej
      poniewieralam sie po przypadkowych lekarzach, nie trafilam na nikogo naprawde
      godnego polecenia - w koncu sie udalo, ale to bardziej szczesliwy traf zeby nie
      powiedziec cud. Gdyby istniala juz wtedy Invicta poszlabym do nich bez wahania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka