bahamadia 27.09.06, 13:25 u mnie w miescie badanie to kosztuje najmniej 40zl,orientujecie sie czy lekarz moze wystawic skierowanie na to badanie i czy jesli bedzie to lekarz "nieprywatny" to czy bedzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia555 Re: beta hcg - cena 27.09.06, 13:26 Bahamadia to trochę dużo. w Poznaniu średnio 25 zl kosztuje bez skierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: beta hcg - cena 27.09.06, 13:30 w moim miescie (koszalin) niestety tyle kosztuje najmniej ( w szpitalnym laboratorium).a jak poprosilam kiedys o skierowanie na bete,to lekarz w przychodni mi odmowil mowiac,ze na to badanie skierowania sie nie wypisuje. ogolnie chodze do prywatnego,chociaz tak jak pisalam,ostatnio zaniechalam jakiegokolwiek leczenia i chyba bede znow musiala rozpoczac juz nie wiem co myslec,,. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Nie ma skierowwań na bete 27.09.06, 13:44 Same musimy bulić niestety nfz nie refunduje tego badania Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: beta hcg - cena 28.09.06, 11:47 no to w koncu zrobilam dzis bete,40zl ale odzaluje skoro i tak juz tyle pieniedzy na leczenie poszlo.nie one sa najwazniejsze. wynik po 16tej,wiec dam znac,ale cos czuje ze to tylko moje urojenie. Tak czy inaczej sprawdzic trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: beta hcg - cena 27.09.06, 13:45 Jedynie jak sie lezy w szpitalu to wtedy robia nieodpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: beta hcg - cena 27.09.06, 13:47 a szukałas w róznych labach? najlepiej sprawdz jeszcze w innych miejscach. moze np. poprzez wyszukiwarke www.pkt.pl index.pkt.pl/index.php i dzwon i popytaj o ceny. ja zawsze szukam w necie tanszych badan. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: beta hcg - cena 27.09.06, 13:54 ja place w kraku 25 zł a ja jak lezalam w szpitalu 7 lat temu z podejrzeniem poronienia to mi test ciazowy kretyni zrobili... a ja wogole przypuszczam ze mialam biochemiczna albo wczesne poronienie...wtedy nie lyzeczkowali mnie tylko mi dali antyki... jak opowiedzialam cala sytuacje w klinice..to lekarz powiedzial ze faktycznie moglo tak byc.. ale bylam mloda, glupia..i nie chcialam byc w ciazy za ktora teraz oddalabym miliony.. k. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: beta hcg - cena 27.09.06, 19:17 ja u siebie znalazlam i za 21.60 i za 27 cos i nawet za 46,70! Odpowiedz Link Zgłoś
annia.m Re: beta hcg - cena 28.09.06, 16:22 bahamadia a u kogo sie leczysz jesli moge spytac? i masz juz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś