kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:41 Powiem Ci tylko, że ja tez jestem zestresowana Co prawda testu nie robiłam, jestem twarda Dziś 30dc i czekam W końcu w tym miesiącu była moja 2 owulacja w zyciu Piersi w ogóle nie bolą, ale brzuch pobolewa i strasznie spuchnięt, jakbym cały czas jadła,no i zero plamień przed okresem, ale jem duphaston pewnie dlatego. Poczekam do 35dc A może jużdo tego czasu wsztstko się wyjaśni No powiadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:44 Wczoraj zrobiłam rano test i zobaczyłam 1 krechę, położyłam się do łóżka, 15 minut później wstał m. i mu powiedziałam taka smutna, żeby sobie poszedł zobaczyć wynik do kuchni, bo zostawiłam na stole. Przyniósł ten test, zapaliliśmy światło i zobaczyliśmy bardzo, bardzo, bardzo bladziutką różówą drugą krechę. Zrobiłam ten test dzień przed spodziewaną @, rwie mnie okropnie w podbrzuszu, bardziej niż zawsze na @, i piecze kręgosłup w dole. Jestem tak zestresowana, bo teraz to nie wiem nic i siedzę i myślę... i chodzę do kibla, bo co mam robić! hlip hlip... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:45 Kociak ja też nie zakładałam w tym cyklu, przecież mam iść na to cholerne HSG !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:47 Wiem, że miałam owu po clo, ale tyle ich już miałam, że czemu miałoby sie udać... a podróże też potrafią poplątać cykl, więc może dlatego nie plamię jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:51 Ja też nie plamiePierwszy raz w życiu A dlaczego miałoby sięnie udać??? Kurcze przestaje wierzyć w te testy, potrafia tylko namieszać człowiekowi! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:48 Tymonka Słońce napewno nie ryczeć!!! Nie możesz teraz nic zrobić,więc po co rozpaczać. To w niczym Ci nie pomoże. Możesz spróbować jutro z testem, a najlepiej leć na betę. Szansa jest Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:52 Ech co ja się w tej chwili z sobą mam! Wysłałam m. do mamy i wiedziałam, że wejdę na forum a jakże!!! A był taki luzik... w ogóle nie myślałam, ale jak się pojawił wątek Alinki o testowaniu 13-ego to zaczęłam myśleć, że może ja też spróbuję... no i mam swoje testowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:55 Nie wiem, czy zauważyłas, ale ja się dzielnie trzymam Wchodze na forum codziennie, ale nie odzywam się Ale, jak zobaczyłam Twoja wypowiedź to wymiękłam! Ja tez jestem zestresowana, zawsze raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19830 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:01 tymonka w ktorym dniu cyklu robilas test? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:30 W 28! Jeśli biorę 12 tabl. duph. tak jak teraz to plamię już pod koniec brania a właściwa @ przychodzi w nd./pn. Duph. skończyłam w pt............. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19830 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:32 pozdrawiam i jestem z toba powtorz rano test i daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Tymonka!!! 15.10.06, 17:20 Jutro rano koniecznie powtórz test i biegnij na betę!Zaciskam kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 16:56 A piersi Cie bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:09 Cholera, ale się porobiło!!! Okazuje się, że pozytywne testy po kilkunastu minutach tez sa wiarygodne Szok Chyba nie będe ich tak od razu wyrzucać Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:15 Tymonka z calych sil zaciskam kciuki zeby to bylo wlasnie to i nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Tymonka!!!! 15.10.06, 17:19 Doskonale wiem co czujesz!!!!! Już Ci opowiadam jak było u mnie.Zawsze gdy zrobiłam test to gapiłam się w niego jak sroka w gnat ale nigdy nic się nie pojawiło.W piątek obudziłam się po 6 bo śniły mi się pozytywne testy ( noc wcześniej też)Wstałam siknęłam na test i...jak nigdy wcześniej schowałam do pudełka i poszłam spać)Nie potrafię sobie wytłumaczyć swojego dziwnego zachowania.Po 2 godzinach o 8 zajrzałam do pudełka i przeżyłam mały szok! Ręce mi się trzęsły pokazałam M i mówię- zobacz jest druga kreska a On na to o kurcze jesteś w ciąży??? A ja gapiłam się na niego wybałuszonymi oczami i sama nie wiedziałam czy mogę test po 2 godzinach uznać za prawidłowy.Nigdy jednak wczesniej nie widziałam drugiej kreski nawet po jakimś czasie gdy wygrzebywałam testy z kosza)Pojechaliśmy do teściów i tam od razu zamknęłam się w łazience i zrobiłam drugi już nie spuszczając go z oka no i od razu pojawiła się 2 kreska.W 31 dc z popołudniowego moczy to chyba nie może być nic innego jak tylko ciąża! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka!!!! 15.10.06, 17:33 Alinka na pewno to ciąża!!!! Ja się na zmianę cieszę z Twojego szczęśćia i denerwuję do bólu swoją sytuacją!!! A teraz doszedł jeszcze Kociak! Kociak! Ja też miałam sobie cichutko siedzieć ale dziś po prostu wiedziałam, że nie kto inny mnie najlepiej zorozumie jak Wy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka!!!! 15.10.06, 17:36 Ja nie mam testu wiecie!? To jakaś paranoja ale koło mnie nie ma apteki czynnej i kupię go dopiero jutro więc już wytrzymam do rana wtorek, żeby powtórzyć. No chyba że pojawi się @... Świruję. Znalazłam taką 1 stronę niemiecką poleconą na Bocianie, w której wylicza się na podst. długości cyklu i dnia ostat.@ datę prawdopodobną kiedy test sikany powinien wyjść. I jest to u mnie nd./pn. a nie sb.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka!!!! 15.10.06, 17:38 Oj żebys wiedziała Tymonka Jak jutro nie dostanę to nie wytrzyamcie ze mna na forum Ja po takim tescie jak Twój to bym zgłupiała Już bym bete robiła Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Tymonka!!!! 15.10.06, 17:40 Tymonko trzymam mocko kciuki!!!!! Jakoś mam dobre przeczucie!!! Daj jutro znac!!!! Alinka wielkie gratulacje!!!! Bardzo się cieszę- zyczę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Alinka! 16.10.06, 07:33 To Ty w ogóle nie spojrzałaś na ten test jak go zrobiłaś??? Czy spojrzałaś i poszłas spać. Ale drążę Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Alinka! 16.10.06, 07:46 Tymonka no i jakie palny dzisiaj: robisz test czy idziesz na betę? Mam jeszcze pytanie do Ciebie. Powiedz mi, czy biorąc duphaston i zakładając że w ciązy nie jestem dostanę okres czy powinnam zrobic test, odstawić duphaston i wtedy pojawi sie @ Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Alinka! 16.10.06, 08:10 Kociaczku nie mam możliwości wyjścia dzisiaj z pracy na tą betę także pozostaje mi test sikany tylko, który kupię dopiero popołudniu ale chyba wytrzymam do rana z jego zrobieniem. Tak będzie lepiej, bo skoro ten w sobotę nawet rano tak się zachował to już wolę dla bezpieczeństwa.... Duphaston powinno się odstawić, test swoją drogą zrób... jak nie odstawisz to też prawdopodobnie @ by w końcu przyszła ale zasada jest taka, że się odstawia. Ależ co ja mówię, przecież 2 nie przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Alinka! 16.10.06, 08:16 to ja juz nic nie rozumiem mnie gin kazał czekac do @, jak przyjdzie odstawić, jak nie przyjdzie brać dalej bo jesli w ciązy bym była tomoże pojawic się krwawienie kurde, czyli test mnie czeka ... szok, normalnie sie boje dzisiaj miałam dokupic duphaston, bo sie skończył, ale chyba kupie test zawsze to 40zł do przodu daj spokój, nie wierze w ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Alinka! 16.10.06, 08:18 Dobra Tymonka robimy jutro razem rano Ok? Robie tylko dlatego, że poprostu męczę się, mam swój zespół napięcia i jesli mam dostać to chciałabym w końcu dostać Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Alinka! 16.10.06, 09:16 Robimy jasne!!!! na 100% Kociaczek wiesz co mimo wszystko ja bym może posłuchała Twojego gina. Widzisz powinno się niby odstawić duph. a jak okarze, że się jest w ciąży to brać dalej. Także tak czy inaczej kup go ale test też. A może nie odstawiaj jak gin mówił co? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Tymonka 16.10.06, 08:08 Właśnie nie spojrzałam,siknęłam i poszłam spać))) do dziś nie rozumiem tego dlaczego tak zrobiłam))) Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 16.10.06, 08:11 No to nieźle naprawdę, pewnie ta krecha była odrazu, ale numer! To dopiero gignat z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: Tymonka 16.10.06, 08:42 No gamoń ze mnie) tyle testów się już narobiłam i zawsze wytrzeszczałam oczy do bólu a tym razem jak zaczęła się wybarwiać to pomyślałam że przecież będzie tak jak zawsze i zapakowałam do pudełka) Wiesz jaki szok przeżyłam za 2 godziny...nie wiedziałam czy to ciąża czy może test już fałszuje po takim czasie.Teraz się z siebie śmieję)) Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 16.10.06, 09:18 Boże a umnie po 3 minutach nic a po 15 już była druga krecha, tylko bardzo słabiutko różowa. Takiego czegoś to ja nigdy jeszcze nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka 16.10.06, 09:27 Nie mam siły sie juz męczyc, ja przed okresem naprawde cierpie Jesli mam go dostać to chce już! Mnie się wcale nie usmiecha ten test, bo jakoś nie wierze Chętnie odstawiłabym duphaston i poczekała na @. Jesli by nie przyszła to wtedy jest nadzieja A tak to w ogóle jej nie mam Wiesz, co ja bym dała za II kreske nawet po tygodniu Nigdy takiej nie widziałam, nawet zaraz po pregnylu Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 16.10.06, 09:45 Kociackzu a kiedy Ty miałaś tą owu? Po clo i pregnylu czy natural? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka 16.10.06, 09:49 Po clo, zastrzyku(nie pamiętam nazwy) i pregnylu, wiem, że endometrium miałam piękne Jak byłam na kontroli 30 to juz było ciałko żółte, gin stwierdził że napewno owulacja była w piatek, czyli 29 No to dzisiaj 17 dzień po owulacji Test byłby wiarygodny, ale tak szkoda go robić A ta nadzieja mi tak dobrze Z moja owulacja jest coraz gorzej ...cholera wie, kiedy będzie następna Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 16.10.06, 10:19 Kociaczku Ty zrób ten test - po co się będziesz dłużej zadręczać i tak długo wytrzymałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka 16.10.06, 10:28 Ja zrobie test po pracy Jak będzie ciąza to i tak wyjdzie O tak zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka 16.10.06, 11:10 Ja chyba jednak rano, kurde cały czas myślałam, że rano... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:41 Biedna jesteś Tymonka, mocno Cię przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:46 Dzięki, bo świruję naprawdę! A brzuch boli bardziej niż na @. Zawsze wychodziła 1 krecha, posmuciłam się ale wiedziałam na czym stoję a tu taki wyniki, który nie myślałam, że mi się przydarzy, wręcz zawsze myślałam, że strasznie bym takiego nie chciała... Kociak zrób ten test i nawet jak wyjdzie 1 krecha to zajrzyj potem do śmietnika! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19830 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:47 a bola cie piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:52 Od czasu do czasu mam takie ukłócia, nie bolą, takie jakby ... "iskierki" (?)... ale ja przed każdą @ mam powiększone sutki... nie raczej nie bolą... nie wiem już sama, tak się intensywnie wsłuchuję w swój organizm... nic już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:53 O nie mie ma mowy A Ty sie mną nie przejmuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:55 Mną nie warto się przejmowac bo póki co nie ma czym Czekam na @ i tyle U Ciebie to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 17:57 Ale owu była prawda? No! To jest Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 15.10.06, 18:01 Idę się kąpać. Ponoć dobrze na bóle przedokresowe zrobić sobie ciepłą kąpiel. Dzięki za wszystkie dzisiejsze odp. Pewnie musiałyście wszystkie przerwać obiady rodzinne i za to Wam chwała!!! Jutro od rana jeste. Papa kochane. Dzięki wielkie... A teraz muszę sobie sama ze sobą radzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 08:21 Jezu Tymonka ja mam przeczucie że jestes w ciąży U mnie też 31 dc ale na duphastnie dlatego nie nakręcam się wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 09:31 Własnie bardzo bym chciała, żeby sie Jojo odezwała Ona po inseminacji, po której zaszła była na progesteronie i prawdopodobnie dzwoniła do gina, bo okres sie opóźniał - On stwierdził, żeby odstawiła bo to może byc wina progesteronu. Ale zrobiła test i pewnie juz nie musiała odstawiać Ale już tu nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 09:48 @ to właśnie spadek prog. dlatego się go odstawia ale ja przecież zaczynam plamić przeważnie pod koniec brania także.... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 09:51 Ja własciwie jestem już na 1 tabletce, początkowo brałam 2 No widzisz...nie plamisz, to dobry znak Tymonka, ja sie dzisiaj opiję ze szczęścia. Mówię Ci, że to fasokla Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 10:21 Nie wiem naprawdę nie wiem... jednak tylko 15 minut ale po czasie ten test no i taka słabiuteńka ta krecha... no ale kurde była!!!! M. też widział!!! Także to nie to, że mi się rpzewidziało... Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 10:25 Tymonka, trzymam za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Dzięki !!!! 16.10.06, 11:15 Dzięki wszystkim - Ivoral, Kinii, Alince, Kociakowi, Lianis i Szyszcze, chyba nikogo z tego wątka nie pominęłam? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 10:35 To ja juz dzis nie biore duphastonu, później test i wszystko będzie jasne Tak to sobie wymysliłam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:13 No to czekamy najpierw na Twój wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiksa Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:30 tymonka- Ty to imiesz podgrzac atmosfere) trzymaj sie dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:14 Za Ciebie kociaczku tez moco trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:24 Ja tez dziękuje a Ty mi Tymonka jutro przed 8 wszystko pisz bo się wykończe Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:48 Na pewno!!!!! A Ty jeszcze dziś, specjalnie dlatego będę na forum wieczorem, pamiętaj! A o której kończysz pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:53 Kończe o 16 A jak wymiękne to mi wybaczysz Wtedy odpowiem przed 8 nastepnego dnia ok? mnie ktos kiedys powiedział, że jak jest ciąza totest wykaże nawet w dzień zreszta kolezanka z forum jest tego kolejnym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 12:52 Niby tak ale ja się boję go zrobić. Strasznie się boję, bo to tylko 2 dni później by było dzisiaj a jutro 3, albo może aż! Nie wiem ile to HCG mogło przyrosnąć w tym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 11:57 A czuje się jak bomba, jakbym miała zaraz eksplodować taki mam brzuch - nic dziwnego jak ja sobie hamuje @ jakims duphastonemDo tego cynie zaczynaja boleć Myślę, że po teście powinnam sie wyprowadzić z domu do czasu @, bo mąż mi się wykończy Własciwy zespół dopiero nadejdzie Az się sama siebie boję Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 12:53 Ja też mam brzuch jak balon, napuchnięty, bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 kociaczku i tymonko 16.10.06, 12:22 Teraz stresuję się za nas 3 własnie pobrałam betę a wynik mają mi przesłać po 17-tej.Dziewczyny wiecie że mimo tych 3 pozytywnych testów jeszcze się boję tego wyniku! A za Was zaciskam mocno łapki)) Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 12:27 Dzieki AlinkaMy tez trzymamy za Ciebie kciuki Wiesz, jak bym była troszke mądrzejsza to też bym poszła na betę A tak to zrobie test i pewnie nadal bede miała wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 12:59 Ale na betę to z rana prawda? I na czczo? To ja już zrobię tego sikańca i będę odrazu wiedzieć... Alinko! ja wiem, ja dopóki nie ujrzę serduszka nie będe wierzyć!!!! Ale żeby chociaż najpierw ten test wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:04 Tymonka betę nie rano Możesz nawet teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:26 O kurde serio? Ale i tak na wynik się czeka więc jak zrobię popołudniu to szybciej będe mieć sikańca rano... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:41 bety nie trzeba robić rano i nie trzeba być na czczo.Tymonka Ty spokojnie zrób jutro sikańca z rana! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:48 Tymonka, czy Ty wiesz kobieto, że ja bardziej nie moge się doczekac Twojego wyniku niz mojego! Poprostu bardziej wierze w Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:52 A ja w nas dwie!!!! To dopiero by było szczęście!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:52 Dobra to sikaniec z rana! Postanowione... już nie wymyślam... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:49 Alinka a Ty jak myślisz? Jestem w 32 dc - robic po pracy test, czy czekac do rana? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:53 Ty już masz 32 dc?!?!?! No ładnie! Zrób dzisiaj please!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 13:59 Wątpie czy wytrzymam do rana wydaje mi sie, że gdyby cos to słabiutka powinna wyjść nawet wieczorem własnie ze względu na 32 dc Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:04 No zrób go po pracy, ja już w końcu mam jedno testowanie za sobą... także rposzę mnie gonić i to już! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:04 Ale Ty bez progesteronu nie masz @ i to jest zastanawiajace i daje nadzieje, no i tak kreseczka, przecież,jesli nic się u Ciebie nie dzieje to skąd ona się wzięła? A u mnie to tylko zwykła ciekawość, żadnych podejrzeń, no chęć dostania w końcu @ Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa trzymam za Was kciuki!!! 16.10.06, 14:11 dziewczyny czytam wątek od rana i nie mogę się skupić na pracy ))) Trzymam kciuki! Kociaczek - testuj zaraz po pracy - jak ma wyjść to wyjdzie też po południu - test jest wrazliwy na betę - a tej poziom nie zalezy od pory dnia. Co do duphastonu - małe pocieszenie - mam w tym doświadczenie - u mnie @ przychodzi jak w zegarku (równiez w trakcie brania) - nie ważne jaką dawkę przyjmuję - ostatnio wzięłam tabletke i pare godzin potem śliczniutka @. Duphaston odstawiam wtedy gdy przyjdzie @, chyba, że wcześniej zbiorę siły i zrobie test... Piszcie co i jak )) Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: trzymam za Was kciuki!!! 16.10.06, 14:21 Teraz to sie wykończę, ale napewno zrobie po pracy Ale dobrze, że Was mam dziewczyny Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:24 Oboje miałyśmy potwierdzoną owu! No nie wiem, nie mam zaufania do testów, które nie wychodzą odrazu... a może był jakiś zepsuty... no ale @ nie ma na razie, no ale (ciągle ale! ) bywały cykle, że przychodziła po 40 dniach! Masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:14 Ale w ubiegłym tygodniu byłam chora i siedziałam w domu! Progesteron (luteinę) brałam do 28 dc, później odstawiłam bo test mi wyszedł negatywny (za wcześnie zrobiłam) W 30 dniu poszłam do lekarza, który i powiedział że mam dziwnie powiekszoną śluzówkę. Kazał mi zrobić betę. Zrobiłam i okazało sie że jest 40! Rosło powoli, ale się udało. Dziś 15 tydz.ciąży i wieżcie mi - żadnych objawów ciąży!!!!!!! czuję się rewelacyjnie!!! Progesteron biorę do dziś. Moja Fasolka już ma ok 8 cm. Dla Was codziennie zagladam na forum i trzymam kciuki. Pytajcie sie o co chcecie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:19 Dziewczyny płakac mi się chcę Otylka to teraz narobiłas mi nadziei, aż sie boję Jojo tak sie stęskniłam kobieto!!!Strasznie sie cieszę, że wszystko w porządku! Jestem w 32 dc to chyba nie za wcześnie na test? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:26 Ja chyba też go zrobię dzisiaj, sama nie wiem, boże!!!! Jojek to mnie pocieszyłaś też, bo ja właśnie w 28 dc robiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:39 moja krecha pojawila sie po ok 5 minutach i byla cholernie blada. dzis ta kreska gada jak nakrecona. skonczyla rok! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:42 Naprawdę? Więcej takich proszę! A w którym dniu robiłaś test, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:45 tymonka30 napisała: > Naprawdę? Więcej takich proszę! A w którym dniu robiłaś test, pamiętasz? 31, to nie byl normalny cykl, bo to byc pierwszy po poronieniu. dziwie sie, ze krecha wyszla tak slabo i po kilku minutach, bo do zaplodnienia doszlo ok 8 dc, zatem wczesnie. coz... liczy sie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:48 To rzeczywiście... Ale dzionek! Cały na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:52 chociaż udało mi sie w zyciu interesujący watek założyć Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Zaglądam! zaglądam ! Codziennie!!!!! 16.10.06, 14:26 Jojo wczoraj założyłam specjalny wątek, w którym pytam o Ciebie. Fajnie, że sie odezwałas. Ja w końcu lecze się u Woźniaka i doczekałam się 2 owulacjiCoraz ciężej z tą moja owulacją. Nie jest ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:33 Tymonka zróbmy razem dzisiaj, co nam zależy My sie uspokoimy i nasze kolezanki będa mogły spac spokojnie O której wychodzisz z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:39 Jojo a Ty jak sie czułas w terminie spodziewanej@? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:42 O 15. i kurde muszę pożyczyć kasę, bo kartę zostawiłam w chacie... tak się boję ale chyba to zrobię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:45 Zróbym to Tymonka Ale zabrzmiało O której robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:49 Ja chyba odrazu, kurde mogłam nie sikać teraz, dobra to piję dużo wody i robię po pracy, niech się dzieje co chce... Albo... boże sama nie wiem... buuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:41 No cóż Wam mam powiedzieć? Sama zrobiłam test za wcześnie i tak generalnie to powinnam Wam powiedzieć żebyście sie nie spieszyły, ale sama wiem jak jest.... Może rzeczywiście poczekajcie na ten pierwszy dzień spodziewanego okresu i wtedy zróbcie. Ja testu do dziś nie zrobiłam... poprostu poszłam na betę i czekałam aż mi w końcu zacznie rosnąć. Za Was trzymam kciuki i dajcie znać co i jak. Do watku jojo nie doszłam - jak zobaczyłam TYMONKA A co ty ukrywasz to od razu sie ucieszyałam i czytałam wszystko po kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:45 A ile za wcześnie? W którym dniu? Widzisz ja tylko podejrzewam, że powinnam wczoraj lub dziś, bo kiedy występowała owu to zawsze dostawałam w nd. ale plamiłam już od pt. Nie licząc cyklu z torbielką, bo wtedy był masakrycznie długi. Ale bywały cykle bez owu 40-parodniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Do Maretiny 16.10.06, 14:48 Powiedz mi, czy według Ciebie możemy zrobić ten test po pracy, czy lepiej poczekac do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:47 Nic mi nie było, nie bolał mnie brzuch "na okres". Czułam sie super. Tak jak teraz - mam tyle energii że chyba moglabym świat przebudować. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:50 No to pozazdrości koleżance Mnie boli brzuch cysie zaczynają...własciwie juz mam dość tej ociężałości Natomiast dopisuje mi dobry nastrój, bardzo dobry i to cały cykl Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:51 A ja sram w gacie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 14:52 Nie pij, bo mocz będzie rozrzedzony! Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 15:21 Nie zrobię tego testu! Pani w aptece dała najlepszy niby ale powiedziała, że i tak z rana lepiej. Nie zrobię tego dzisiaj! Może to i lepiej, nie zniosłam wyniku takiego jak w sb. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 15:24 Tak mówisz? To ja powinnam postępić tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 15:27 Jeden organizm wykryje, drugi nie, ale u mnie dopiero 30 dc a u Ciebie 32 a poza tym jeszcze nie robiłaś żadnego, może skuś się co? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 15:29 Ja na pewno jutro rano a Kociak Ty co nie zdecydujesz to ja tu będę za 2/3 godzinki to pogadamy. A teraz przerwa obiadowa. Narka. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 15:31 A może dwa kupie na dzisiaj i na jutro Nie nastawiam się pozytywnie, wiec jakos to zniose Gorzej z moim mężem Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19830 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 18:09 Tymonka jak samopoczucie przed jutrzejszym testowaniem? trzymam za Ciebie kciuki,będzie dobrze. Dziś jest moj 28dc i na razie nie testuje. jeszcze czekam cierpliwie kilka dni.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 18:48 Poczekaj, poczekaj, bo widzisz co mi się przytrafiło 28 dc. Lepiej uniknąć takich chocek-klocek... Odpowiedz Link Zgłoś
anitka761 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 16:51 witam siledzę wasz wątek z niecierpliwością i nadzieją, że sa u Was juz małe fasolki i trzymam mocno kciuki. Dziewczynki a moze warto zrobic bete i nie denerwowac sie czy kreska jest blada czy za pozno sie pokazala. ja jestem zywym przykladem , ze test z siku nic nie pokazywal nawet 2 dni po planowanej @. Pisze tak bo chce Wam zaoszczedzic nerwow i stresu. Ja dowiedzialam sie w 4 tygodniu z batania bhcg. według badania dzidzia miala miec 3 tyg, a ja wiedzialam ze ma 4. beta nie u wszystkich rosnie ksiazkowo wiec moze wasze kreski sa blade a tam juz cos sie rozwija??? czy warto czekac na test z siusi??? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka, a co Ty ukrywałas przed nami? 16.10.06, 18:49 Jeśli ten jutrzejszy będzie też po czasie dłuższym niż 3 min. to na pewno pójdę ale sikańca rano muszę zrobić - już kupiony! Odpowiedz Link Zgłoś