feromonka 21.10.06, 22:25 Dziewczyny czy któraś z Was miala robione IUI na NFZ? czy wogóle jest taka możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feromonka Re: IUI na NFZ? 21.10.06, 22:40 I jakie warunki trzeba spełnić? Jestem po HSG, prawy jajowó ddrożny, lewy niedrożny lub wogóle go nie ma. Macica jednorożna. M. zrobił badania nasienia: ilośc plemników jest 2-3 razy większa od normy, ale ruchliwośc słaba. Zaczynam wątpic w powodzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: IUI na NFZ? 22.10.06, 08:28 ja jeszcze niekorzystałam z IUI ale będę robić na NFZ niesłyszałam by były jakieś warunki tyle że plemników musi byc około 10 ml w 1ml niewiem gdzie mieszkasz wiem że dziewczyny robią na NFZ jednyn feler długo sie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: IUI na NFZ? 22.10.06, 14:43 hej,ja robilam IUI na NFZ.Robilam we wrzesniu a pierwsza wizyte mialam w lipcu.Mieszkam w wawie i robilam na starynkiewicza.Trzeba miec HSG,albo laparo. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: IUI na NFZ? 22.10.06, 21:25 Dzięki za odp, ja jestem ze śląska, jeszcze nie wiem jak długo u nas czeka sie na terminy, ale przy następnej wizycie zapytam gina jak to wygląda. zaskoczona jestem że w wawie udało Ci sie tak szybko! Miałam juz hsg, więc jeden warunek spełniony, ale czytałam też że jeśli chodzi o wyniki badań mężula, to musi być malo plemników żeby zrobili IUI,a u nas ta ilośc jest 2-3 razy większa od normy, tylko z ruchliwością kiepsko. pozdr a może jest ktoś ze śląska kto robił IUI na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: IUI na NFZ? 22.10.06, 23:16 wiem ze w Bytomiu czeka się miesiac na pierwszą wizyte a dopiero dalsze postępowanie ale niewiem ile się czeka na IUI a gdzie mieszkasz dokładnie bedziesz korzystać z Bytomia?? Odpowiedz Link Zgłoś