26.10.06, 13:33
Od kilku dni nie mogę wejść na pocztę i nawet nie wiem czy odpisałaś mi coś
czy nie. Co u Ciebie? Byłaś u gina na wizycie? Ja byłam wczoraj drugi raz i
tym razem zarodeczka też jeszcze nie widać,ale jest pęcherzyk ciążowy.Wczoraj
był początek 6 tyg licząc od OM a 43 dc wiec chyba wszystko jest dobrze jak
na ten etap.Uspokoję się jednak jak zobaczę zarodek z bijacym serduszkiemsmile
Pozdrawiam i napisz co u Ciebie?
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 13:54
      Pewnie, że odpisałam, odrazu to zrobiłam, no i czekałam na odp. ale teraz już
      wiem czemu nie pisałaś także jestem spokojna smile Ja idę pod koniec 7tc czyli w
      przyszły pt. dopiero i mam nadzieję zobaczyć zarodek, bo inaczej dalej nie będę
      pewna. Na razie początki to ani brzuch nie rośnie, chociaż trochę spuchnięty
      jest, no ale to nic nie znaczy, najlepiej jakby kopało odrazu smile
      • alinka761 Re: tymonka30 26.10.06, 15:10
        Dobrze to ujęłaś - człowiek by chciał aby od razu kopałosmile)Dobrze że idziesz w
        7 tyg, moja wczorajsza wizyta była zdecydowanie za wcześnie.Teraz nie mam
        zamiaru już świrować,jeździć na betę tylko spokojnie czekać do kolejnej
        wizyty.Jestem w ciaży i koniec kropkasmile)Objawów nie mam specjalnie a co do
        brzucha to faktycznie jest jakby wzdęty bardziej z tym że ja miałam nieciążowy
        większy więc teraz mimo że nia ma prawa być widać to jak się wypnę to ujdzie za
        wczesno ciążowysmile)
    • alinka761 Re: tymonka30 26.10.06, 15:16
      a z tą pocztą to szału dostanę!!!!! Od jakiegoś czasu otwiera mi się i jest
      napis - nie można się połączyć z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY.
      • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 16:37
        U mnie wszystko okej z pocztą. Dziwne...
        Wiesz co Alinka ja się zapisałam w 6 tc + 6 dni, a jak to za wczesnie będzie????
    • jojo58 Re: tymonka30 26.10.06, 16:45
      Dziewczynki - zarodek jak zarodek. Ważniejsze jest serduszko, ale na to musicie
      poczekać do 9 tygodnia.
      A poźniej jak zobacyzcie kręgosłupik w 13 tyg - w życiu nie widziałam nic
      piękniejszego.
      Pozdrawiam i ściskam
      • honeybeam Re: tymonka30 26.10.06, 16:53
        Serduszko widać już 7mym tygodniu. Ja widziałam.
        • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 19:11
          W 7 skończonym czy trwającym - to dla mnie ważne, bo to może być kwestia kilku
          dni - hm? 7 trwa jak jest 6 + 1 do 6 dni więc o który to tydzień tak naparawdę
          chodzi.... coś sobie umyśliłam w tym łbie i nikt mnie nie rozumie buuuuuuu smile
          • nie_po Re: tymonka30 27.10.06, 11:15
            Tymonka, wszystkie Cie rozumiemy! wink zobaczysz to serduszko, ikregoslup,
            raczki, nozki itd. tyle juz czekalas to poczekaj jeszcze troche smile.
            • tymonka30 Re: tymonka30 27.10.06, 11:39
              Dobra, już nie marudzę smile
    • alinka761 Re: tymonka30 26.10.06, 17:07
      Już ok z pocztą - chyba była przeładowanasmile Nie wiem tymonko czy to będzie
      jeszcze za wcześnie,u każdej z nas to sprawa indywidualna i wszystko zalezy od
      tego kiedy była owu.W każdym razie jeśli jeszcze nie zobaczysz serduszka to nie
      zamarwtiaj się bo tak jak piszą dziewczyny czasami jest dopiero w 7-8tyg.
      • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 19:12
        Coś czuję, że idę o te kilka dni za szybko, ale już pójdę, bo wyjaśnie sprawę
        tego pieczenia... może jakieś bakterie mam... lepiej się skonsultować...
        • alinka761 Re: tymonka30 26.10.06, 19:22
          Tymonka ja Cię rozumięsmile ale nikt nie powie nam dokładnie w którym tyg i dniu
          będzie już serduszko bo to sprawa indywidualna.Nawet jeśli okaże się że jest za
          wcześnie to nie zamartwiaj się tak jak ja wczoraj.Dziś już postawiłam się do
          pionu i nie mam zamiaru się martwić,jestem w ciąży i koniec. Ty również,policz
          dni cyklu i zobacz jaki to jest króciutki etap,dajmy czas naszym dzieciaczkomsmile)
          • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 21:45
            Masz rację ...
    • dokb Re: tymonka30 26.10.06, 19:30
      U mnie dokładnie w 6t 6dc było już widać bijące serce.
      • tymonka30 Re: tymonka30 26.10.06, 21:46
        Ooooo to są jednak szanse smile
      • mimi282 Re: tymonka30 26.10.06, 23:57
        Kurcze dziewczyny ja tez bym chciała byc w ciąży nooo,
        i tak jak napisała tymonka: zeby od razu kopało!!
        • tymonka30 Re: tymonka30 27.10.06, 11:07
          Będziesz, szybciej niż Ci się zdaje, wierzę w to!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka