Dodaj do ulubionych

INF w Consilium w Warszawie

IP: 172.17.4.* 12.11.01, 15:37
Cześć
Czy ktoś coś wie na temet In vitro wykonywanym w klinice Consiclum na ul.
Puszczyka na Ursynowie.
Podobno mają tam dobre wyniki.
Dowiadywałam się INF kosztuje 4500 zł plus leki.
Nie jest to tanio, ale może warto.
Napiszcie jak cos wiecie. Przyznam,że po pierwszej wizycie mam dobre zdanie i
odczucia.
Z góry dziękuję

AGA
Obserwuj wątek
    • Gość: AsiaW Re: INF w Consilium w Warszawie IP: 212.160.138.* 12.11.01, 15:49
      Na Puszczyka? Tam jest Novum a IVF kosztuje tam troszkę wiecej. Cości sie
      pomyliło! AsiaW
    • Gość: EwaP Re: INF w Consilium w Warszawie IP: *.cofund.org.pl 12.11.01, 15:50
      Wkradło się jakieś zamieszanie, na Puszczyka jest nOvum, a Consilium jest na ul. Pstępu, o która klinikę
      chodzi?????
      • Gość: AGA Re: INF w Consilium w Warszawie IP: 172.17.4.* 12.11.01, 16:35
        Przepraszam, chodzi mi o Consilium NA PEWNO!!!, absolutnie nie o Novum
        • Gość: Hathor Re: INF w Consilium w Warszawie IP: *.avamex.krakow.pl 12.11.01, 19:51
          Jestem po 2 nieudanych IVF w Consilium i wolami mnie tam nie zaciagną. Dr
          Nowaczynski jest niezwylke milym i czarujacym lekarzem ale zle mnie
          poinformowal kiedy mam wziac pregnyl i punkcja wypadla w Boze Cialo - al
          klinika wtedy nie pracuje. Trudno, blad lekarski, kazdemu sie moze zdazyc byl
          wtedy upal 40st a on godzine wczesniej odbieral porod. Zdaza sie ale ja nie
          chce ponownie ryzykowac. Dodatkowo podczas 2 stymulacji powstaly tylko po 3
          zarodki (w Bialymstoku wychodowalam 6). O wynikach nie informowali (rok 2000),
          pani w recepcji powiedziala mi ze nie prowadza analiz wynikow. Oprocz
          laparoskopi i histeroskopii (ktora notabene proponowano mi osobno kazdy zabieg,
          choc mozna je wykonac rownoczesnie) i przeciwcial przeciwplemnikowych nie
          proponowano mi innych badan (zreszta w Bialymstkou tez) tymczasem okazalo sie
          ze mialam infekcje bakteryjna, p-ciala antykardiolipidowe i polipa w macicy.
          sama wybierz ....
          • Gość: AGA Re: INF w Consilium w Warszawie IP: 172.17.4.* 13.11.01, 10:18
            Czy w Białymstoku i Consilium byłaś stymulowana tymi samymi lekami?

A byłam kiedyś u dr Niemoczyńskiego i wykonywał mi laparoskopię i histeroskopie
            tyle, że jako jeden zabieg (1999), lecz nie bardzo on mi pasował - zbyt
            krytyczny w stosunku do innych lekarzy. Teraz przypadkowo trafiłam do dr
            Korzyckiego (badanie po INF w Białymstoku). Wydawał się bardzo miły i
            przejmujący, ale czy to wystarczy...

Dziękuję za opinię

AGA
            • Gość: Hathor Re: INF w Consilium w Warszawie IP: *.avamex.krakow.pl 14.11.01, 20:06
              W Consilium bralam Humegon i Metrodin - w Bialymstoku Gonal F (choc nie wszyscy
              po nim dobrze reaguja - podobno albo odpowiada sie dobrze albo w ogole).
              Moglo sie sporo zmienic od paru lat - mnie zaproponowano najpierw laparoskopie
              a pozniej histeroskopie (i tego im nie daruje). A laparoskopia w 98 roku
              kosztowala 2500. Mnie nie odpowiada tak to ze byl jeden lekarz i niech go
              ceglowka w leb trafi albo wypadnie Świeto to jestem na lodzie - w Bialystoku
              dzialaja parami i ZAWSZE jest ktos z kim mozna pogadac i kto wykona zabieg. Nie
              pisze po to aby chwalic jedna klinike czy ganic inna - po prostu im bardziej
              jestem "doswiadczona" (czyt. im wiecej zabiegow) tym bardziej dbam o swoj
              komfort i tego tez oczekuje od lekarzy. Nie mieszkam niestety w W-wie i jest to
              zasadniczy problem a nie jestem w stanie wylaczyc sie z pracy zawodowej na
              miesiac 2 razy w roku. Jak masz wiecej pytan, napisz prywatnie
              invitro@sekretna.pl
    • Gość: AGA Re: INF w Consilium w Warszawie IP: 172.17.4.* 19.11.01, 16:06
      Wszystkim Wam bardzo dziękuję, a może jest na forum mamusia, której dzięki
      Consilium się udało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka