wiola1977 06.11.06, 07:41 Cześć. Dziewczyny czy możecie napisać jak wygląda przygotowanie do transferu mrożaczków? Na razie wiem, że mam zgłosić się w 5dc. A co dalej? Czy też są jakieś zastrzyki? I kiedy mniej więcej jest taki transfer? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zerozdziwien Re: przygotowanie do mrożaczków 06.11.06, 09:19 ja miałam podawane :Estrofem,sterydy od chyba 5 d.c. potem ovitrelle przed transferem i po dalej Estrofem,sterydy + Duphaston,Clexan,Progesteron injekcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiola1977 Re: przygotowanie do mrożaczków 06.11.06, 11:35 a jakie sterydy? i przez ile dni? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola1977 Re: przygotowanie do mrożaczków 06.11.06, 12:39 A w którym dniu cyklu mniej więcej jest transfer? I czy też trzeba na dwa tygodnie wziąć urlop/zwolnienie? A czy wiecie kiedy najlepiej/najskuteczniej po pierwszym transferze podchodzić do "mrożaczków"? Czy lepiej jest poczekać/odpocząć czy od razu w pierwszym cyklu podchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: przygotowanie do mrożaczków 06.11.06, 13:55 zależy to powinien podjąć decyzję gin jeśli nie ma problemów fizycznych to nie ma przeciwskazań do robienia cykl w cykl transfer robią od 13 d.c. mniej więcej dają przeważnie zwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś