monitta 12.12.06, 11:28 Witam Czy spotkałyście sie z dietą przed In Vitro która pomaga wychodwoać wiecej zdrowych komórek i dieta po transferze . Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaka154 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 11:46 Duzo o tym pisza na forum Bocian. Ja stosuję bo jestem w trakcie stymulacji do in vitro. Staram sie pić duzo wody, powinno sie ok 2 litry, jem jajkax2, orzechy codziennie, zarodki pszenne, codziennie jogurt, kawy nie piję, czerwone winko za to tak, masło orzechowe, i duzo owoców i warzyw, i olej lniany, herbatka z sokiem malinowym lub zurawinowym. Rośnie ok 8 komórek jakie będą zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 11:48 Dieta moim zdaniem ma na celu wspomagać wychodowanie jakościowo lepszych (cokolwiek to znaczy) komórek, a nie wiecej. Po transferze suszone morele, szpinak, czerwone mieso itp polecają. Odpowiedz Link Zgłoś
monitta Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 11:53 Dzięki kak154 . miała na myśli jakość komórek moze zle sprecyzowałam ale dzięki .Ja sie przygotowuję do IMSI , miałam juz 3ICSI -bez efektow raz to nawet nie doszło do transferu b chyba komórki były za słabe .., Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 11:57 ja podchodzę pierwszy raz do ISCI. Nie wiem czy ta dieta działa ale wiadomo człowiek chwyta sie wszystkiego. Mam jeszcze plik ze sciągniętą dietą z Bociana , jak chcesz mogę CI przesłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
monitta Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 12:05 OK TO PRZESLIJ DZIEKI CHWYTAM SIE JUZ WSZYSTKIEGO - POPROSTU MASAKRA POZDRAWIAM PA Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 12:19 wysłałam na monitta@gazeta.pl daj znac czy dotarła, są to rózne wątki z forum bocian A gdzie podchodzisz?? ja w gamecie w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mari28 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 12:25 mam ogromną prośbę mogłabyś mi też przesłać? z góry bardzo dzięki i trzymam kciuki, pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 12:38 wysłane! sa to wycinki z forum bociana o diecie. mam nadzije że się przydadzą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mari28 Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 12:49 Bardzo tobie dziękuję, postaram się to wprowadzić w życie następnym razem, tym razem nie stosowałam żadnej z tych zasad, ani diety i nie udało się, może warto spróbować, to nic nie kosztuje, pozdrawiam całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
monitta Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 14:22 nie w Łodzi w Provicie nowa metoda IMSI Odpowiedz Link Zgłoś
monitta Re: Dieta a In Vitro 12.12.06, 14:26 Dzięki kaka154 , dostałam tą dietę na melika ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: kaka154 13.12.06, 21:52 mimi ale jutro, bo plik mam zapisany na kompie w pracy. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
asioolka1 dieta 13.12.06, 22:16 Jeśli chodzi o diete, dzisiaj kupiłam olej z lnu i bede łykać 1 łyżeczke dziennie, wzorem dziewczyn z bociana, herbata z pokrzywy to juz od dawna, morele suszone i mój tez nowy nabytek, płatki owsiane.Troche informacji mam też stąd:www.umamy.homestead.com/koncepcja_nat.html Odpowiedz Link Zgłoś