angiebe 23.12.06, 05:18 Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom zycze wspanialych, cieplych Swiat Bozego Narodzenia. Niech te Dni przyniosa Wam duzo radosci, sily i nadziei na caly Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska0404 Re: Wesołych Świąt 23.12.06, 08:34 STAROPOLSKIM OBYCZAJEM KIEDY W WIGILIĘ GWIAZDKA WSTAJE NOWY ROK ZAŚ CYFRĘ ZMIENIA WSZYSCY WSZYSTKIM ŚLĄ ŻYCZENIA PRZY TEJ PIĘKNEJ SPOSOBNOŚCI I MY ZYCZYMY WAM RADOŚCI ABY WSZYSTKIM SIĘ DARZYŁO I ZROKU NA ROK LEPIEJ BYŁO KOCHANI FORUMOWICZE ŻYCZĘ ZDROWYCH RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BY MAGIA TYCH ŚWIĄT SPEŁNIŁA WASZE MARZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
asioolka1 Re: Wesołych Świąt 23.12.06, 09:52 Ja też chciałam Wam wszystkim życzyć szczęścia.Tym które czekają na cud, cudu, transferowiczkom, udanych transferów, pomyślnych inseminacji, trafnych diagnoz, szczęśliwych ciąż i dla każdej po dzidziusiu w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Wesołych Świąt 23.12.06, 11:27 Ja również życzę Wam Wesolych Świąt... i żebysmy się wszystkie doczekaly tego czego najbardziej pragniemy... Ściskam Was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: Wesołych Świąt 23.12.06, 11:40 Kochane ! Miłej atmosfery przy świątecznym stole , radości wśród bliskich i przede wszystkim spełnienia marzeń !!! Życzę wam , żeby nadchodzący rok sprzyjał wam i żebyście wszystkie , bez wyjątku zostały Mamusiami !!! Monika i Odpowiedz Link Zgłoś
megi1978 Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 09:41 Ja również życzę wszystkim spokojnych, radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, oby spełniły się nasze marzenia i wszystkiego najlepszego w zbliżającym się Nowym Roku 2007 - który będzie dla nas wszystkich szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
meryli Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 11:36 Ja róznież życzę wszystkim szczęśliwych chwil w ten świąteczny czas, ciepłej atmosfery pełnej miłości oraz ... smacznego karpia! Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra_cass Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 11:48 Zdrowych... Pogodnych... Wesołych... Rodzinnych... Świąt Bożego Narodzenia. A przede wszystkim Siły do dalszej walki... Nie gasnącej nadziei... i ostatecznie Spełnienia WSZYSTKICH marzeń Pozdrawiam, Cass Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 14:19 To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku Spokojnych,rodzinnych Świąt i szczęścia w nadchodzacym Nowym Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola11 Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 15:06 Życzę wszystkim forumowiczką aby jedno nasze wspólne wielkie marzenie się spełniło... Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: Wesołych Świąt 24.12.06, 15:09 ogromnej radości z narodzin MIŁOŚCI... Odpowiedz Link Zgłoś
kina114 Re: Wesołych Świąt 25.12.06, 13:22 Zdrowych i przede wszystkim spokojnych Świat Bożego Narodzenia, oraz spełnienia marzeń a może tylko MARZENIA....Jednego marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mag223 Re: Wesołych Świąt 25.12.06, 19:03 Spokojnych Świąt, jaśniejących gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok Odpowiedz Link Zgłoś