Dodaj do ulubionych

StyczniowyTransfer mrozaczków

08.01.07, 19:44
Czy któraś z Was szykuje się po swoje mrozaki? Czyżbym została sama?
Obserwuj wątek
    • bluma1976 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 08:33
      Witam,
      ja tez szykuje się pod koniec stycznia do zabrania mrozaczków. W grudniu 2006
      miałam pierwsze nieudane ICSI sad(. Podłamałam sie po nim i teraz juz podchodzę
      ze zdecydowanie mniejszym optymizmem, wręcz sądze, że się nie uda ale chcę
      spróbować ( nic innego mi nie pozostało ).

pzdr
      • mojachwila Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 15:09
        ja tez szykuje sie do transferu mrozaczkow,ale narazie czekam na @ po ciazy
        biochemicznej w listopadzie...
        • asioolka1 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 19:01
          Ja @ dostałam wczoraj, szybko jak na mnie, bo po luteinie.Od jutra biore
          estrofem 3*1 i w piątek pierwsze podglądanko.Przy poprzednim podejściu, brałam
          tylko dufaston i estrofem, naczytałam się o acardzie i innych pomocnych lekach i
          będę rozmawiać, żeby mi coś przepisał.Tak bym chciała, żeby sie udało.
          • monik39 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 22:20
            Cześć dziewczyny!!!
            Ja również planuję transfer mrozaków, ale jestem przed wizytą u lekarza, a więc
            jeszcze nie wiadomo czy dostanę zielone światło. Mam nadzieję że tak.
            Przymierzaliśmy się do drugiego transferu już w listopadzie, ale mój cykl
            spłatał mi figla w związku z czym przesunęliśmy termin. Dziś mój 5 dc.
            Tak czy inaczej trzymam za Was wszystkie kciuki smile)
            • mojachwila Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 10.01.07, 15:37
              asioolka a ktory to twoj transfer??moj pierwszy ze sniezyneksmile
              • asioolka1 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 10.01.07, 18:02
                To mój drugi transfer mrozaków.Myślisz Mojachwilo, że załapiesz się na
                styczeń?Kiedy masz mieć @?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka