asioolka1 08.01.07, 19:44 Czy któraś z Was szykuje się po swoje mrozaki? Czyżbym została sama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluma1976 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 08:33 Witam, ja tez szykuje się pod koniec stycznia do zabrania mrozaczków. W grudniu 2006 miałam pierwsze nieudane ICSI (. Podłamałam sie po nim i teraz juz podchodzę ze zdecydowanie mniejszym optymizmem, wręcz sądze, że się nie uda ale chcę spróbować ( nic innego mi nie pozostało ). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 15:09 ja tez szykuje sie do transferu mrozaczkow,ale narazie czekam na @ po ciazy biochemicznej w listopadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
asioolka1 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 19:01 Ja @ dostałam wczoraj, szybko jak na mnie, bo po luteinie.Od jutra biore estrofem 3*1 i w piątek pierwsze podglądanko.Przy poprzednim podejściu, brałam tylko dufaston i estrofem, naczytałam się o acardzie i innych pomocnych lekach i będę rozmawiać, żeby mi coś przepisał.Tak bym chciała, żeby sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 09.01.07, 22:20 Cześć dziewczyny!!! Ja również planuję transfer mrozaków, ale jestem przed wizytą u lekarza, a więc jeszcze nie wiadomo czy dostanę zielone światło. Mam nadzieję że tak. Przymierzaliśmy się do drugiego transferu już w listopadzie, ale mój cykl spłatał mi figla w związku z czym przesunęliśmy termin. Dziś mój 5 dc. Tak czy inaczej trzymam za Was wszystkie kciuki ) Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 10.01.07, 15:37 asioolka a ktory to twoj transfer??moj pierwszy ze sniezynek Odpowiedz Link Zgłoś
asioolka1 Re: StyczniowyTransfer mrozaczków 10.01.07, 18:02 To mój drugi transfer mrozaków.Myślisz Mojachwilo, że załapiesz się na styczeń?Kiedy masz mieć @? Odpowiedz Link Zgłoś