ata27 30.01.07, 13:44 i czy Wam sie udało i ile miałyście pęcherzyków? W pt mam usg i prwdopodobnie mam jeden pęcherzyk( aha i jak jest skuteczniej: przed czy po pęknięciu pęcherzyka? Bardzo prosze o odpwiedź, dużo mi pomożecie... Pozdrawiam ata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiama Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 13:51 mialam - 1 pecherzyk. nie udalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:38 Robilam dwa razy, zawsze mialam po 1 pecherzyku. Nie udało sie. Udało sie 3-cie iui na cyklu stymulowanym gonadotropinami. Odpowiedz Link Zgłoś
ata27 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:50 Gratulacje!!! do trzech razy sztuka))) a ile miałaś pęcherzyków i czy IUI była przed czy po pęknięciu pęcherzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 12:18 Wtedy kiedy sie udało miałam 2 pecherzyki. Dzidzia w drodze(teraz 14 tc) jest jedna. Tez czytalam, ze lepiej jest robic iui na jeszcze niepekniete pecherzyki. Jednak moja skuteczna iui byla na oba pekniete i sie udala. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka28 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:48 właśnie ja też jestem ciekawa która IUI jest skuteczniejsza - po pęknięciu pęcherzyka czy przed????? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 16:32 Ja mialam 3 IUI na cylku naturalnym, kazda nieudana, mialam po 1 pecherzyku. Obecnie czekam na wynik czwartej IUI a pierwszej na cyklu stymulowanym (clo) IUI maialam na 1 peknietym pecherzuku i 2 szykujacych sie do pekniecia.Testuje 9 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
magdasek76 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 09:56 Miałam jedną. Udało się. 1 pęcherzyk - przy IUI jeszcze był a następnego dnia już nie. Kilkakrotnie czytałam, że moja pani dr nieźle "wstrzela się" w moment owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 11:09 Miałam jeden pęcherzyk.IUI miałam na niepęknięty pęcerzyk i udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 11:09 Miałam jeden pęcherzyk.IUI miałam na niepęknięty pęcherzyk i udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
28elka Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 20:13 cześć.Ja miałam juz 3 iui.własnie zaczęła mi sie @ po 3 nieudanejPrzy 1 i 2 IUI podanie nasienia było przed peknięciem i po (takie dodatkowe podanie na wszelki wypadek)... teraz miałam podanie po peknieciu....za każdym razem porażka wiec nie wiem co jest lepsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
martas_sa Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 12:26 magdasek, karolcia a gdzie robiłyscie i u kogo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 14:23 Ja robiłam w Novum u dr. Zygler Odpowiedz Link Zgłoś
ata27 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 14:46 Dzięki dziewczyny! I gratuluje tym którym sie udało!!! Idę na usg w piątek i lekarz zadecyduje czy robimy IUI, będzie to trzecie podejście, dwie IUI miałam na cyklu stymulowanym, a mimo to za każdym razem wyhodowałam tylko dwa pęcherzyki Może tym razem się uda... Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś