ata27 30.01.07, 13:44 i czy Wam sie udało i ile miałyście pęcherzyków? W pt mam usg i prwdopodobnie mam jeden pęcherzyk( aha i jak jest skuteczniej: przed czy po pęknięciu pęcherzyka? Bardzo prosze o odpwiedź, dużo mi pomożecie... Pozdrawiam ata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiama Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 13:51 mialam - 1 pecherzyk. nie udalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:38 Robilam dwa razy, zawsze mialam po 1 pecherzyku. Nie udało sie. Udało sie 3-cie iui na cyklu stymulowanym gonadotropinami. Odpowiedz Link Zgłoś
ata27 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:50 Gratulacje!!! do trzech razy sztuka))) a ile miałaś pęcherzyków i czy IUI była przed czy po pęknięciu pęcherzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
ivoral Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 12:18 Wtedy kiedy sie udało miałam 2 pecherzyki. Dzidzia w drodze(teraz 14 tc) jest jedna. Tez czytalam, ze lepiej jest robic iui na jeszcze niepekniete pecherzyki. Jednak moja skuteczna iui byla na oba pekniete i sie udala. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka28 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 14:48 właśnie ja też jestem ciekawa która IUI jest skuteczniejsza - po pęknięciu pęcherzyka czy przed????? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: IUI na cyklu naturalnym 30.01.07, 16:32 Ja mialam 3 IUI na cylku naturalnym, kazda nieudana, mialam po 1 pecherzyku. Obecnie czekam na wynik czwartej IUI a pierwszej na cyklu stymulowanym (clo) IUI maialam na 1 peknietym pecherzuku i 2 szykujacych sie do pekniecia.Testuje 9 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
magdasek76 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 09:56 Miałam jedną. Udało się. 1 pęcherzyk - przy IUI jeszcze był a następnego dnia już nie. Kilkakrotnie czytałam, że moja pani dr nieźle "wstrzela się" w moment owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 11:09 Miałam jeden pęcherzyk.IUI miałam na niepęknięty pęcerzyk i udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 11:09 Miałam jeden pęcherzyk.IUI miałam na niepęknięty pęcherzyk i udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
28elka Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 20:13 cześć.Ja miałam juz 3 iui.własnie zaczęła mi sie @ po 3 nieudanejPrzy 1 i 2 IUI podanie nasienia było przed peknięciem i po (takie dodatkowe podanie na wszelki wypadek)... teraz miałam podanie po peknieciu....za każdym razem porażka wiec nie wiem co jest lepsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
martas_sa Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 12:26 magdasek, karolcia a gdzie robiłyscie i u kogo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia72 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 14:23 Ja robiłam w Novum u dr. Zygler Odpowiedz Link Zgłoś
ata27 Re: IUI na cyklu naturalnym 31.01.07, 14:46 Dzięki dziewczyny! I gratuluje tym którym sie udało!!! Idę na usg w piątek i lekarz zadecyduje czy robimy IUI, będzie to trzecie podejście, dwie IUI miałam na cyklu stymulowanym, a mimo to za każdym razem wyhodowałam tylko dwa pęcherzyki Może tym razem się uda... Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama