Dodaj do ulubionych

Kiedy CLO??

02.03.07, 13:43
Dziewczyny, mam problem. Otóż w tym cyklu miałam zacząć brać CLO. Nie wiem jak to się stało, że wydawało mi się, że mam zacząć od 5 dc. Wczoraj sprawdziłam zapiski ginki i okazało się, że powinnam brać od 3-7 dc sad
Czy mogę je zacząć brać dziś?? HELP!!!!!
Obserwuj wątek
    • mb800 Re: Kiedy CLO?? 02.03.07, 14:03

Hm CLO to dość silny hormon i ja też mam go brać od 3 dc, przez 5 dni.
      Ja myślę że powinnas zadzwonić do ginekologa i zapytac czy mozesz zacząć od 5
      dc, choć mój gin jak mi je przepisywął to powiedział że najpóźniej 3 dc mam je
      zacząć brać.
      • madziawac Re: Kiedy CLO?? 02.03.07, 14:41
        Hej - ja bralam 2 cykle 5- 9 dc i 1 cykl 3- 7 dc.
        Jesli bierze sie od 3- 7 dc czesto pojawia sie wiecej pecherzykow i nie wplywa
        tak zle clo na endometrium. W sprawach zazywania hormonow zawze jednak
        najlepiej sie skonsultowac z wlasnym lekarzem i nie leczyc sie na wlasna rekewink
    • tymonka30 Re: Kiedy CLO?? 02.03.07, 16:42
      Eszforcik zadzwoń do gina, pewnie się zgodzi tylko może nie będziesz musiała
      tak szybko przychodzić na wizytę, może się to przesunąć o jakieś 2 dni. Po
      prostu zadzwoń.
      • polpotworek Re: Kiedy CLO?? 02.03.07, 16:52
        Dziewczyny nie ma co panikowac. wszystko zalezy od dlugosci cykli i od reakcji
        na ten lek, wiadomo ze jezeli cykle masz krótkie a pecherzyki slabo i malo
        dynamicznie rosną to wymuszanie owu w poznym terminie jest raczej awykonalne i
        tylko mozna narobic zlego. Jesli cykle masz krotkie lub wolno rosną to wtedy
        przewaznie bierze sie predzej. Ja bralam róznie i od 5 dnia i od 2 nawet, w
        polaczeniu z metforminą i samo, 1 tabletke dziennie i 2, kombinowalysmy z ginka
        na wszystkie sposoby smile. Sluchaj sie lakarza! i uszy do gory.
        • polpotworek Re: Kiedy CLO?? 02.03.07, 16:53
          Jesli tak sie stalo to nie pytaj sie na forum tylko od razu dzwon do gina, nic
          nie rob na wlasna reke!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka