kinga39 16.03.07, 23:20 Witam. Dawno tu nie zaglądałam. Mam pytanie czy wiecie może co oznacza AGLUTYNACJA??? Mój mąż ma w wyniku to okreslenie i przy tym postawiona jest kreska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymonka30 Re: ? 17.03.07, 08:27 www.dzieckoinfo.com/forum/showflat.php?Cat=&Board=DLA&Number=736227&page=276&view=collapsed&sb=9&vc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kinga39 Re: ? 17.03.07, 10:16 Dzieki za informacje. Troche sie przestraszylam. Myslala ze ta kreska (-) oznacza iz cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
eszforcik Re: ? 21.03.07, 10:54 Mój mąż też miał taką kreskę na wyniku. Ponieważ nikt nie potrafił mi jednoznacznie powiedzieć co to oznacza, to napisałam maila do dr. Niemoczyńskiego i On powiedział, że to oznacza, że nie ma aglutynacji i to jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: ? 17.03.07, 08:38 jeśli ma kreskę taką (-)to raczej oznacza że jej nie ma. i dobrze. jak aglutynacja jest to zazwyczaj na wynikach masz (+) albo jeśli silniejsza to (++) albo (+++) mój mąż też ma aglutynację na poziomie (+) i androlog mówi że to jeszcze żaden problem, więc u Twojego chyba OK. chyba że ta kreska oznacza że ma? aglutynacja to sklejanie się nasienia - jest sygnałem że w nasieniu są tzw. przeciwciała przeciwplemnikowe. Odpowiedz Link Zgłoś