Dodaj do ulubionych

Laparo- i histeroskopia na Karowej

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 09:50
Choć sam wątek laparo był ostatnio dośc często poruszany i z Waszych listów
czerpię wiele cennych informacji, mam ogromną prośbę o informację od
dziewczyn, które miały robione te zabiegi w szpitalu na Karowej.
Napiszcie proszę, czy byłyscie zadowolone z lekarzy, sprzętu, warunków.
Czy histeroksopia jest tylko diagnostyczna czy i zabiegowa?
Z góry b. dziękuję za wieści. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: terna Re: Laparo- i histeroskopia na Karowej IP: localhost:* / 192.168.0.* 27.05.03, 14:27
      Witaj
      Karowa? nic mi to nie mówi, ale sama jestema laparo- i histeroskopi i teraz
      czekam.....na poprawę czyli zajście w ciąże. Jeżeli masz obawy co do samego
      zabiegu to nie jest to takie straszne można przeżyć he he choć sama jestem
      panikarą to wspominam to całkiem spokojnie, szybko się wraca do funkcjonownia.
      Życzę ci powodzenia. Pozdrawiam
    • Gość: roma Re: Laparo- i histeroskopia na Karowej IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 28.05.03, 21:34
      Ja robiła laparoskopię na Karowej i jestem bardzo zadowolona. Warunki super,
      personel jak nie z polskiego szpitala, wszyscy mili, uprzejmi, chętnie
      odpowiadają na pytania. Ja miałam laparo diagnostyczne i w drugim m-cu po
      zaszłam w ciążę. Polecam ten szpital smile))
      • Gość: Elkin Re: Laparo- i histeroskopia na Karowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 09:52
        Dzięki wielkie, jestem pełna optymizmu. Zrobiłam już większość badań i byłam na
        kosultacji u przemiłego doktora z Karowej.
        Mam pytanie: czy jeśli nic nie wykryją po laparo, tzn. wszystko będzie OK. (co
        się podobno zdarza u większości), to czy sam ten zabieg może ułatwić zajście w
        ciążę, np. udrożnić jajowody? Zapomniałam się o to spytać lekarza.
        Pozdrawiam ciepło. Jużzdecydowana.
        • roma52 Re: Laparo- i histeroskopia na Karowej 30.05.03, 22:28
          Jeżeli miałabyś jajowody niedrożne to oczywiście ci je udrożnia, po to się
          laparo wykonuje, jeśli masz problem z owulacją ponacinają ci jajniki ,żeby
          dochodziło do owulacji (szczególnie przy pco się tak robi). Życzę ci powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka