dronka3 15.05.07, 20:45 w piątek zaczynam się bawić w pielęgniarkę, boję się, bo jeszcze nigdy tego nie robiłam, nie wstrzykiwałam sobie żadnych zastrzyków! może mi coś doradzicie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelek37 Re: puregon 15.05.07, 21:23 Nic się nie bój, przy pierwszym zastrzyku trzęsły mi się ręce jak cholera, ale przy trzecim czułam się już komfortowo. Przeczytaj dokładnie instrukcję w ulotce dołączonej do leku tam jest wszystko ładnie opisane. Wykonywanie tego typu zastrzyków nie jest wcale trudne, powodzenia i pozytywnych efektów! Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: puregon 16.05.07, 08:45 ja to nawet od lekarza dostałam płytkę CD z instrukcją, ale jeszcze jej nie obejrzałam (czekałam na @), teraz chyba jednak muszę to zrobić... mam nadzieję, że nie będzie tak źle. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: puregon 15.05.07, 22:03 no ja sie nie przelamalam chodzilam do kuzynki ktora jest krawcowa w zwiazku ma dobry kontakt z iglami i robi wszytskim ktorym trzeba zastrzyki) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: puregon 16.05.07, 08:46 już myślałam o znajomych pielęgniarkach, ale może jednak sama dam radę... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.p Re: puregon 16.05.07, 21:26 Kochana- dasz radę- spokojnie Jaki Puregon masz przepisany? Z Penem? Jeśli tak, to spokojnie-igiełka jest tak malutka, że ukąszenie komara bardziej boli Ja robiłam sobie strzykawkami z igłami i też szło mi bardzo dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: puregon 17.05.07, 12:24 dostałam pen i całą instrukcję na płycie, muszę tylko to przejrzeć. jutro pierwszy zastrzyk... Odpowiedz Link Zgłoś