batutka Re: Czy wiecie co z Majorka?? 25.05.07, 19:12 no wlasnie dawno sie nie odzywala, ostatni raz 14 maja - mam nadzieje, ze wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
lilyan Re: Czy wiecie co z Majorka?? 25.05.07, 21:56 w tamtym tygodniu trafiła do szpitala,w poniedzialek jeszcze nie chcieli jej wypisac,potem juz sie do mnie nie odzywała Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 26.05.07, 11:24 tak, czytalam ze lezy, mialam nadzieje ze wiecie cos wiecej. Jak sie odezwie to przeslij pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 26.05.07, 12:29 czesc dziekuje za pamiec. wyladowalam w szpitalu z powodu krwawienia. usg wykazalo odwarstwienie kosmowki. to byl poczatek poronienia. lezalam 10 dni. wczoraj wyszlam. usg kilka dni temu wykazalo ze wszystko jest ok - dzidzia miala 15,5 mm. teraz leze w domu. strach jest ogromny. dziekuje wszystkim za kciuki, trzymajcie dalej prosze, oby do 12 tygodnia. wierze, ze wszystko bedzie dobrze. m. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 26.05.07, 13:21 Ja tez Majorko, tylko prosze stosuj sie do zalecen lekarzy!!!!! Myslami jestem z toba Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 26.05.07, 13:21 Majorko jestem z Tobą całym sercem.Mam podobną sytuację, też leżę w domu z powodu krwawienia, ze szpitala wyszłam w zeszłym tygodniu.I też czekam jak na zmiłowanie na koniec 12 tygodnia, a to jeszcze jakieś 4 tygodnie... Wielkie buzi i trzymam kciuki, a ty potrzymaj swoje za moją fasolę. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Czy wiecie co z Majorka?? 26.05.07, 13:31 Majorko - cudnie,ze sie odezwalas ale sie musialas jajesc strachu, ja tez mialam krwawienie na pocztku ciazy wiec wiem przez co musialas przejsc ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa )) teraz tylko uwazaj na siebie, leniuchuj ile sie da kochanie, a z tego co pamietam, to Ty tez od dr Dworniaka? powiedz mi czy to on Cie skierowal do szpitala, czy sama pojechalas? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka przepraszam za literowki 26.05.07, 13:32 ale jak pisze, to sie spiesze, w potem takie kwiatki pt. "jajesc" zamiast "najesc" Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Majorka 26.05.07, 16:07 ale się ucieszyłam))) tzn. jednocześnie zmartwiłam się że trafiłaś do szpitala ale też ucieszyłam ogromnie bo nie wiedziałam że się udało. za rzadko na forum jestem (ale rzygawice ciążowe nie pozwalały siedzieć przed kompem) - myślę cieplutko o Tobie. trzymaj się i będzie dobrze**** buziaki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Majorka 27.05.07, 11:44 dziekuje dzieczyny, jestem pelna obaw, tak bardzo sie boje, niewyobrazalnie. po tym co stalo sie lilyan, tgo takie niesprawiedliwe, jaki mamy wplyw na to wszystko? zaden szyszko kochana jestem caly czas myslami z Tobą, jaki ty masz teraz plan? ewsien79, trzymam mocno kciuki za Twoją fasolkę! masz jeszcze plamienia? batutko, dr D powiedzial, zebym jechala dop szpitala albo poczekala do nastepnego dnia na wizyte u niego. ale ja nie chcialam czekac i on stwierdzil, ze dla mojego dobrego samopoczucia psychicznego powinnam pojechac. asiunia555, udalo sie z mrozakow. a ktory ty tc? Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Majorka 27.05.07, 13:46 Majorko mam jeszcze plamienia i we wtorek biegnę na usg, ale tak się boję, że aż się trzęsę z nerwów...Tak bardzo chciałabym zobaczyć to bijące serducho... A Ty jak się trzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Majorka 27.05.07, 15:42 12 czerwca jedziemy na badanie kariotypu, po wynikach zdecydujemy gdzie jechac i czy wogole gdzies jechac. co do kliniki to jakos ciagnie mnie do dr Janeczko do Krakowa. Nie wiem dlaczego, pewnie obawiam sie wielkich moglochow tylu Novum, takiej masówki. Jeszcze sie zobaczy. Niepokoi mnie moje fsh, bylo powyzej 14 po 2 stym. Obawiam sie ze przy 3 podejsciu bedzie podobnie- 3 jajeczka Szukam tez dawczyni komorek, moga byc mrozaki. Moze ktoras z dziewczyn co urodzila juz blizniaki bedzie chciala odda swoje zamrozone sniezynki.Jednak sanse ,ze ja znajde,sa porownywalne jak zajscie w ciaze M. ma zaczac dzialac w OAO. moze zlozymy wniosek.Niech lezy-zanim beda chcieli z nami rozmawiac minie roche czasu. To by bylo na tyle z moich planow.Sciskam cie mocno,trzymaj sie, wiem ze nie jest ci lekko. Pamietej ze ja wierze ze urodzisz zdrowiutkie różowiutkie bobo)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Majorka 31.05.07, 12:39 mocno trzymam kciuki Majorko!!! musi być dobrze** u mnie końcówka 15 tygodnia. a udało się zaraz po zwalczeniu CMV - w pierwszym dozwolonym cyklu po stracie poprzedniej ciąży. ściskam Ciebie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 28.05.07, 12:53 Majorko cieszę się że jesteś już w domku i trzymam mocno kciuki za Ciebie i Wasze maleństwo ** Dziewczyny co jest z Lilyan? ( Odpowiedz Link Zgłoś
lilyan Re: Czy wiecie co z Majorka?? 28.05.07, 13:51 sun32 napisała: > Dziewczyny co jest z Lilyan? ( Ja wiem... Lilyan ma małego Aniołka... buszuje teraz na poronieniu i czyta, czyta, czyta... może uda się coś zrozumiec, albo chociaż bedzie łatwiej sie pogodzić... ale wróci tu mam nadzieję całkiem szybko z jakimś konkretnym planem na koniec wakacji, albo chociaż na wczesną jesień... Sun, dzięki za pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Czy wiecie co z Majorka?? 28.05.07, 22:21 Majorko jak tam plamienia i samopoczucie.Ja mam jutro USG i żyję w strachu.Trzymaj za mnie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Lilyan 29.05.07, 10:08 Lilyan tak mi strasznie przykro ((( Przepraszam nie wiedziałam (( Trzymaj się dzielnie ** Masz mrozaczki przecież... Będzie dobrze zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyan Sun 29.05.07, 21:54 nie przepraszaj, przecież nic złego nie zrobiłaś... ja naprawdę całkiem dzielnie się trzymam. przecież jestem jeszcze młoda, mam dużo mrozaków... musi być dobrze... ja w to wierzę! a ból ukoi czas... chociaż to co się stało zawsze zostanie gdzieś w środku na dnie serca... Odpowiedz Link Zgłoś
lusiasia Re: Czy wiecie co z Majorka?? 28.05.07, 13:01 Ja nie bralam nigdy tabletek anty, wiec moze mi sie konczy Jeden lekarz powiedzial ze fsh moglo byc wyzsze niz 8,8, inny powiedzial ze jestem taki "typ" co bedzie mial problemy przy stymulacji ( to juz mowiono po iui, prawie rok temu) nie wiem sama co zrobie, czy jest sens... in vitro nie jest przeciez bez skutkow ubocznych dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 ewsien79 29.05.07, 09:47 Trzymam mocno kciuki za usg, na pewno bedzie dobrze! Napisz jak wrocisz. ja nie plamie nic a nic. ale samopoczucie średnie, bo strach mnie nie opuszcza, choć staram się bardzo myśleć, że wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: ewsien79 29.05.07, 13:17 Majorko dzidziuś jest, bije mu serduszko 162 na minutę, ma 2,30 cm, ale mówią, że muszę być przygotowana na powrót do szpitala, bo mam za niso kosmówkę.Niestety nie wiem o co w tym chodzi, ale tak to, to ponoć ok. Mój mąż tak się ucieszył, że aż był nieprzytomny...Jeszcze tylko 3 tygodnie do końca pierwszego trymestru.... Odpowiedz Link Zgłoś
loubna Majorko! 29.05.07, 15:07 lez i odpoczywaj jak najwiecej! wiadomo, ze sie martwisz, ale jedynie spokoj i odpoczynek moze pomoc. moja znajoma miala odklejanie kosmowki na poczatku ciazy, no i lezala chyba 3 tygodnie. a potem jak reka odjal! i wszystko bylo dobrze. jest juz mama Odpowiedz Link Zgłoś