ewsien79 07.06.07, 10:21 Co u Ciebie?Nie widzę Cię ostatnio na forum.Jak tam żyjesz.Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majorka79 Re: Majorko!! 11.06.07, 11:09 czesc! jestem, jestem, mam się dobrze. siedzę nadal w domu na zwolnieniu. ostatnią wizytę miałam 5.06, z dzidzią OK, to był 10tc2 dni. są jednak pozostałości po odwarstwieniu kosmówki i nadal muszę odpoczywać. kolejna wizyta 26.06 Wcale nie czuję się ciążowo, jakichkolwiek objawów brak. A co u Ciebie? Sytuacja się ustabilizowała? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Majorko!! 11.06.07, 13:05 Witaj U mnie też brak jakichkolwiek objawów ciążowych.Plamienie ustało (tfu tfu żeby nie zapeszyć)już od 2 tygodni.Ostatnią wizytę miałam w 9 tygodniu i wszystko też było ok.Teraz mam w tym tygodniu wizytę, a w następnym usg w 12 tygodniu. I zaczynam mieć obsesję, że nie bolą mnie piersi, że nie są większe, no mówię Ci schiza kompletna.Ale zaczynam mocno wierzyć, że będzie ok.Brzuch mi się troszkę powiększył, więc, więc... Trzymaj się i trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzię.Też jeszcze muszę odpoczywać i jestem na zwolnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Majorko!! 11.06.07, 13:36 Majorko cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze )) To już 10tc! Mam pytanie z innej beczki. Z jakiego biura byłaś w Egipcie? Który hotel? Polecisz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Sun32 11.06.07, 13:57 Ja mogę polecić Rainbow Tour Egipt Sharm el Sheik i Hotel Palmyra Resort z formą all inclisive.Naprawdę warto.Dobre jedzenie, super hotel, piękne pokoje.Mogę wysłać zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Ewsien 11.06.07, 14:25 Dziękuję bardzo Tylko Rainbow to chyba cena szok nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Ewsien 11.06.07, 14:32 No właśnie nie, wtedy szukaliśmy w różnych biurach i na miejscu naprawdę cieszyliśmy się, że wybraliśmy Rainbow, bo z innych biur ludzie mieli naprawdę sporo problemów.My za pełne 2 tygodnie z formą all inclusive zapłaciliśmy 4800 w innych biurach cena była o 300, 400 zł niższa, ale a to samolot popsuty, a to nie te pokoje, a to doba hotelowa kończyła się tak, że ludzie po 9 godzin czekali w recepcji na samolot bez prawa do obiadu, kolacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Ewsien 11.06.07, 14:50 To super cenę mieliście. Patrzę teraz na ten hotel i 1.800/7dni/os ( Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Ewsien 11.06.07, 14:56 Ale z dopłatą za drugi tydzień tyle wyszło, bo dopłata była niższa.Może mieliśmy bardzo dobrą cenę, bo załatwialiśmy w marcu, a oni jakoś do końca marca czy do połowy kwietnia mają bardzo korzystne upusty.I byliśmy w najdroższym czasie bo od 6 do 21 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Ewsien 11.06.07, 14:57 a skąd jesteś bo jeżeli byłabyś z Łodzi to wysłałbym Cię do tego chłopaka co nam załatwiał, nam polecili go znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Ewsien 11.06.07, 15:32 Wakacyjny i jeszcze Twój i Majorki Jestem z K-c ale możesz wysłać mi nr do tego chłopaka? Zadzwonię do niego i popytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Ewsien 11.06.07, 15:36 Ok poszukam i podam Ci wieczorkiem jak mój Małżonek wróci i powie gdzie wcisnął nasze dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Ewsien 11.06.07, 15:41 No naprawdę nie wiem gdzie to ma, więc musisz poczekać, bardzo mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Ewsien 11.06.07, 17:00 Ale wakacyjnie tutaj Szczerze polecam biuro Pegas Touristik i hotel Hilton Sharks Bay (w Sharm El Sheikh) ceny zależnie od terminu teraz ok. 2400/tydzien/os www.pegas.com.pl Ale ogólnie Egiptu nie polecam, są piękniejsze m-ca w Europie, chociażby Włochy - Toskania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Sun 11.06.07, 18:45 Musisz zadzwonić pod numer 632 55 47 i poprosić z Panem Radomirem (takie dziwne imię).Nazwiska nie mogłam znaleźć, bo nie wiem gdzie te dokumenty, ale po imieniu dojdą do tego o kogo chodzi, bo Radomir jest jeden.Powiedz, że znajomi byli w Egipcie z ich biura i że załatwiali wszystko z nim i polecili go.Jak poleciliśmy znajomym to naprawdę dobrze doradził Tunezję z last minute. Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: Sun 12.06.07, 10:00 Ewsien i Majorka dziękuję Wam bardzo ) Zmykam już bo mnie przegonią stąd Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Szyszelek 12.06.07, 18:06 Juz wrocila Szybko poszlo o 12 bylismy spowrotem choc na 10 mielismy wizyte. Najgorsze teraz czekanie za wynikami 9 tyg Odpowiedz Link Zgłoś