anulka59 26.06.07, 10:16 dziewczyny jak reagowałyście na te leki który u Was lepiej działał?czy dokuczały wam skutki uboczne?Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun32 Re: menopur czy pregnyl 26.06.07, 11:58 Który lepiej działał? Ale te leki są raczej na dwie różne sprawy. Po jednym rosną a po drugim pękają. Ja nie zauważyłam skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: menopur czy pregnyl 26.06.07, 20:45 sun dzięki za odpowiedź wiem że różne mają dzialanie tylko że z tego co czytam to dziewczyny biorą albo to albo to i chciałam się dowiedzieć który u nich dał oczekiwany efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: menopur czy pregnyl 26.06.07, 22:00 Nie bierze się albo ten albo ten, ponieważ menopurem się choduje pęcherzyki a pregnyl dostajesz żeby ładnie popękały, także coś pomieszałaś lekko!!!!!!!!! Także raczej te 2 leki idą w parze a nie osobno, chyba że jesteś stymulowana CLO a nie menopurem. Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: menopur czy pregnyl 26.06.07, 23:02 Ztego cow iem to takze mozna stymulowac pregnylem ale to zalezy od indywidualnej sytuacji wiec nie mozna gdybac co lepsze bo kazda jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś