Dodaj do ulubionych

Do "admina"

24.07.07, 19:57
Proszę uprzejmie o podanie powodu skasowanie posta autorki mbw78 pt: "Upał
się na Was odbija!?"

Obserwuj wątek
    • jula1232 Re: Do "admina" 24.07.07, 20:00
      Admin odpoczywa i nie ma co dreczyc ja bo należa jej sie wczasy!
      • anita334 Re: Do "admina" 24.07.07, 20:04
        Miłego wypoczynku zatem jej życzę.Wrócę do tematu usuniętego posta ,napewno
        • aniaresz Re: Do "admina" 24.07.07, 22:22
          Właśnie. Dlaczego? Inne brzydkie wądki kłótliwe zostały, a w tym co było nie tak? Admin na urlopie ale wątek skasował...................... dziwne rzeczy się tu dzieją ostatnio.................
          • anita334 aniaresz 24.07.07, 22:40
            W usuniętym wątku jedna z pań oskarżyła mnie o bardzo brzydkie słowa,skierowane
            w kierunku jej osoby.Zażądałam cytatu.Poniewaz nie dało sie tego załatwic
            wyzwiskami,watek zniknała.Widać ma dobre chody!
            • jamile Re: aniaresz 24.07.07, 23:05
              anita334 napisała:
              > W usuniętym wątku jedna z pań oskarżyła mnie o bardzo brzydkie słowa,skierowane
              > w kierunku jej osoby.Zażądałam cytatu.Poniewaz nie dało sie tego załatwic
              > wyzwiskami,watek zniknała.Widać ma dobre chody!

no i czemu znów jątrzysz?
              zakładasz kolejny wątek o d... maryni
              i wywlekasz po raz enty swoje smętne żale

adrenalina nie daje spać?

• anita334 jażmijo 24.07.07, 23:07
                Wygłupiłas się teraz, serio.Idź spać
                • jamile Re: jażmijo 24.07.07, 23:20
                  Walisz orty, przekręcasz nicki, powtarzasz posty...
                  Od jutra więcej luzu i uśmiechu dziewczyno! Taka fajna radabig_grin
                  • anita334 Re: jażmijo 24.07.07, 23:23
                    Dobra niech będzie,że "jażmija" była przypadkiem hłe.Pierwszego zarzutu nie
                    rozumiem,nie grypsuję.Nie siedziałam...
                    • jamile Re: jażmijo 24.07.07, 23:40
                      ujęłabym to szerzej - generalnie niewiele rozumiesz
                      i dlatego, miejmy nadzieję, wkrótce pójdziesz siedzieć na oślą razem ze swoimi
                      postami;-P

I tak trochę OT - twoja rozpaczliwa walka o zdobycie poparcia na forum, to
                      pieczołowite wyłuskiwanie nicków i czołobitne komplementy naprawdę robią
                      wrażenietongue_out
                      Muszisz być bardzo zdeterminowana
                      albo za mocno zabolało kilka postów
                      • anita334 Re: jażmijo 24.07.07, 23:52
                        No ciebie" wyłuskiwać" nie trzeba.Włazisz za mną z kopytami dosłownie
                        wszędzie.Będe żądać wyjaśnienia każdego usuniętego mojego posta.Obojętnie jak
                        wysoko będę zmuszona się posunąć.Kopiuje sobie na smetną
                        pamiatkę.Przesadziłaś.O poparcie na tym forum nie musiałam walczyć.Przyszło
                        samo.Zaskoczyło mnie bardzo przyjemnie.Co do komplementów,nadal stawiam je
                        wyżej niż obelgi.I będę nimi dzielić z równą determinacja jak ty swoim jadem.
                        • jamile Re: jażmijo 25.07.07, 00:04
                          Wątki o d. Maryni autorstwa trolli i pieniaczek lądują tam, gdzie jest ich
                          miejsce - w koszu.
                          Takie proste wyjaśnienie na początek. Bezinteresowniebig_grin

• anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 00:07
                            Nie na początek,tylko na koniec {idę spać}.Dlaczego tak brzydko nazywasz
                            osobę,do której kieruje wątek.Nieładnie.Wszak tytuł brzmi "do admina" a nie "do
                            d.Maryni"Wstydź się
                            • aurita Re: jażmijo 25.07.07, 09:39
                              anita, ja rzadko sie odzywam na tym forum ale Ty masz nie pokoleji w glowie
                              chyba. Daj kobietom od siebie odpoczac. Idz na jakis watek o dzieciach kupkach i
                              karmieniu cyckiem. WYLUZUJ KOBIETO. bo Twoje zachowanie jest ponizej krytyki sad
                              • anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 09:46
                                Dobrze,że rzedko się odzywasz.W krótkim zdaniu obraziłaś mnie
                                kilkakrotnie.Twoja wypowiedź nie jest na jakimkolwiek poziomie.A odejść z tad
                                nie pozwalaja mi takie osoby jak ty.Nie posdrawiam
                                • szklanapulapka2 Re: jażmijo 25.07.07, 09:52
                                  A tak k woli wyjaśnienia, to admin jest, cały czas świetnie sie bawi naszymi
                                  postami, kasuje cio chce (m.in wątek "oczyszczamy forum z czarownic"), ignoruje
                                  prośby innych, i notorycznie odpisuje (bądź pisze) złośliwe meile. Spokojnie,
                                  to po prostu kolejna ignorancja, a nie admin za granicą na wczasachsmile
                                  • anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 09:56
                                    No zdaje się,że masz rację.Nie mogę odnaleźć kolejnego wątku "Podziękowania i
                                    życzenia dla..".Noż kurcze, czyżby ten tez był dla kogoś niewygodny ? To co tu
                                    sie dzieje jest naprawde mocno dziwne...
                                    • borowinka Re: jażmijo 25.07.07, 10:01
                                      a nie uważacie że należy dać spokój.
                                      Wszystkie tu jesteśmy dorosłe i chyba nie należy bawić się w dziecinadę.
                                      Tak jak wy tak i inne dziewczyny maja prawo do wypowiedzi i najeżdżanie jedne na
                                      drugie już jest porostu obrzydliwe.
                                      Co do admina dziwnie wysuwacie wnioski.
                                      Pozdrawiam i życzę mniej kłótni
                                      • anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 10:06
                                        Zgadzam się z tobą z jednym wyjatkiem.Kogo i dlaczego kłuło to,ze chciałam
                                        podziękować ok.dwudziestu osobom?Przecież nie obraziłam tym postem nikogo,wręcz
                                        przeciwnie.Dlatego wniosek co do admina nasuwa sie taki a nie inny.Pozdrawiam
                                    • szklanapulapka2 Re: jażmijo 25.07.07, 10:06
                                      Bo dba sie o to, zeby forum było wyidealizowane, a jeśli kieruje sie hamskie
                                      odpowiedzi w stosunku do konkretnej osoby, to już nikogo nie interesuje. Ja
                                      prosiłam (grzecznie) o wykasowanie mojego wątku, w którym zostałam zwyczajnie
                                      obrażona, wysłana do psychiatry, okrzyknięta nienormalną i niezrównoważoną, bo
                                      śmiałam przeżywać bardzo mocno porażkę po nieudanym transferze. Do tego nie mam
                                      prawa nic przeżywać, bo jestem już "obszarnicą" posiadająca aż jedno dziecko,
                                      więc nie mam prawa chcieć więcej. Prosiłam o wykasowanie, bo jakoś nie bardzo
                                      widziało mi się, aby moi bliscy (którzy czasem podczytują to co piszę) byli
                                      świadkami tej przedszkolnej dyskusji. iestety, szanowna ""adminka""
                                      stwierdziła, ze nie będzie nic kasować, bo wątek nie łamie netykiety
                                      (idiotyznm, bo złamał - właśnie w stosunku do mojej osoby!!!). Wczoraj
                                      napisałam do niej ponownie, kiedy zniknął wątek o oczyszczaniu forum z
                                      czarownic. Odpisała "jestem moderatorem i nie musze sie tłumaczyć ze swoich
                                      decyzji". Czy to nie jest śmieszne????????? A co to, prywatne forum
                                      adminki???????? Mam prawo wiedzieć dlaczego kasuje sie posty, które nic nie
                                      łamią (np. pozdrowienia i życzenia do...) albo łamią netykietę ogólną foryum, a
                                      ignoruje sie całkowicie te, w którym pluje sie jadem w stosunku do konkretnych
                                      osób!!!
                                  • jamile Re: jażmijo 25.07.07, 10:07
                                    szklanapulapka2 napisała:
                                    > admin jest, cały czas świetnie sie bawi naszymi postami<

wcale się nie dziwiębig_grin
                                    a że pytania do admina zgłasza się na priva, temu wątkowi też nie wróżę długiej
                                    kariery.
                                    • anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 10:13
                                      Po tym co napisała szklanapulapka2 myślę,ze nie ma znaczenia w jaki sposób
                                      dałabym znać admince.Tu jest ewidenta wolna amerykanka.
                                      • szklanapulapka2 Re: jażmijo 25.07.07, 10:31
                                        Nie ma znaczenia. Możnaby sie osobiście pofatygować, a i tak efekt ten sam.
                                        Poza tym, nie wiem, co jest nie tak w tym, że pisze sie prośby 9czy pytania) do
                                        admina na priv. Od tego jest, zeby rozstrzygać problemy i brać pod uwagę, to co
                                        sie do niej mówi. Byłam kiedyś na forum dla dwulatków i adminka tego forum do
                                        pięt nie dorasta dziewczynie moderującej tamto forum. Mogłaby sie sporo od niej
                                        nauczyć.
                                        • borowinka szklana 25.07.07, 10:33

• borowinka Re: szklana 25.07.07, 10:34
                                            za szybko enter ale nie sadzisz że w ten sposób Ty również obrażasz admina.
                                            To taka moja sugestia.
                                            I myślę że rozwijanie nadal tych wątków jest bez sensu.
                                            Powodzenia.
                                            • szklanapulapka2 Re: szklana 25.07.07, 10:38
                                              w ten sposób Ty również obrażasz admina.
                                              > To taka moja sugestia.

Może, tylko ja to robię jawnie, a ona na meila.Admin nie jest bogiem i nie
                                              powinien decydować, czy swoj własny wątek chcę utrzyma ć, czy wykasować.
                                        • anita334 Re: jażmijo 25.07.07, 10:35
                                          Zgadzam się z tym,ze regulamin powinien być jednakowy dla wszystkich.Adminka
                                          powinna być bezstronna i przewidywalna.Czekam na wyjaśnienie zniknięcia {już
                                          trzech} watków
                                          • agnieszka.krak Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 10:49
                                            Z idiotą nie nalezy dyskutować, gdyz najpierw znizy rozmówce do swojego
                                            poziomu, a potem i tak wykonczy doswiadczeniem.
                                            Wiec dajacie dziewczyny spokój, bo dziewczyna upaja się postami, drązy temat i
                                            ani mysli skonczyc, juz nie ma znaczenia co pisze i do kogo po prostu lubi
                                            stukot klawaitury i wali po niej bez opamietania, choc zupełnie nie ma nic do
                                            napisania.
                                            Anita,napisz teraz co myslisz o mnie ( bo napewno to zaraz uczynisz)i daj nam
                                            wszystkim odpocząć od siebie, bo jestes nudna jak flaki z olejem.
                                            • anita334 Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:04
                                              Co myślę?Niech cię osądzą inni.Do twojego "poziomu" się nie zniżę.Ale
                                              gratuluję, pojechałaś po bandzie.Nazwałas mnie wprost idiotką {!}Jesteś poza
                                              konkurencja, złoty medal.Bądź z siebie dumna
                                              • agnieszka.krak Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:09
                                                nie potrzebuje Twojego poklasku, zeby byc zadowolona z siebie . A co do
                                                okreslenia, no wiesz jesli tyle osób pisze, zebyc przestała wypisywac te swoje
                                                wypociny, jesli Twoje watki sa kasowane, a do Ciebie nie docieraja zadne
                                                perswazje to jedno okreslenie sie nasuwa na temat Twojej osoby. Jesli juz
                                                wypisałas co chciałas to skoncz temat, bo zaczynasz pisac sama do siebie.
                                                To tyle z mojej strony, bo szkoda czasu na Ciebie.
                                                • anita334 Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:18
                                                  Gratuluje bezkrytycznego podejscia do siebie i swoich wypowiedzi.Nie piszę do
                                                  siebie.Piszę do ciebie.Czyżbys była"nikim"?
                                                • anita334 Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:19
                                                  Co doskasowanych trzech wątków,tylko jeden był mojego autorstwa
                                                  • jamile Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:28
                                                    Dobre i to
                                                  • marijohanna Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:29
                                                    jamile moja przyjaciolkosmile))
                                                  • jamile Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:32
                                                    big_grin
                                                  • anita334 marjohanna 25.07.07, 11:38
                                                    Jamile sobie poradzi sama.To "dzielna dziewczynka"...
                                                    --
                                                  • anita334 Re: Do osób dyskutujących z Anitą - rada 25.07.07, 11:37
                                                    Dla ciebie moze dobre,zyczenia nie były skierowane do cievbie.Mam nadzieje,ze
                                                    właściwe osoby jednak zdażyły go przeczytać
    • magdaszek Dziewczyny! STOP! 25.07.07, 12:18
      To wszystko zaczyna sie robić chore!!! To nie ma sensu!!! Nie po to jest to forum!!!
      A moze by tak anita i te dziewczyny, którym sie przestało forum podobac i które
      stworzyły kóleczko własnej adoracji załozyły swoje forum? Tam sobie dadzą upust.
      Stworza własne zasady, które im odpowiadaja. A jak beda chciały na prawde
      pogadać o niepłodności, to wtedy tu przyjda... .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka