ririki 05.08.07, 20:03 Czy możecie mi napisać czy za HSG na Polnej w Poznaniu trzeba płacić? Jeśli tak, to jaki jest to koszt? Jeśli miałyście tam to badanie- jak długo byłyście w szpitalu, jakie tam panują warunki? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszka39 Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 09:55 Nie placilam, bylam 1 dzien( tzn pare godzin bo rano wykonali zabieg a o 15 wychodzilam), czekalam 1,5 miesiaca na zabieg. wrunki ok, ja bylam zadowolona, mile pielegniarki i dr tez ok, da sie przezyc, potem zalowalam ze tak bardzo panikowalam i tak bardzo sie balam, boli tylko chwilunie i juz po. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ririki Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 10:43 Dzięki za odpowiedź. Możesz mi jeszcze napisać nazwisko lekarza, który robił ci zabieg? Fajnie, że u Ciebie wszystko z tym ok! Boję się, że u mnie nie będzie ok... Ale przynajmniej będzie znana przyczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 10:57 Ririki a dlaczego zakładasz , że bedzie zle?? Macie z lekarzem jakieś podejrzenia ?? Ja miałam HSG w Św.Rodzinie i tez uważam , że spokojnie to jest do przezycia.Na polnej miałam laparoskopie i uważam ze całkiem miła jest na obsługa. Na prawde nie ma sie cobać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 11:53 skierowanie dostalam od Nycza, mial mi robic hsg ale cos pokrecil z datami i robil inny, nie wiem jak sie nazywal, tez mlody, czarne wlosy tyle ci moge napisac, bo na wypisie inni sie podpisuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ririki Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 18:16 zuzanna833 napisała: >Ririki a dlaczego zakładasz , że bedzie zle?? Macie z lekarzem jakieś podejrzenia ?? na razie mam diagnozę: niepłodność idiopatyczna. Do kompletu badań brakuje mi już chyba tylko HSG. Do niedawna byłam pewna, że przez mój śluz nie przenikają plemniki. Okazało się, że na tym polu wszystko ok. Jeśli wszystko z hormonami jest w porządku i cykl mam wyregulowany za pomocą środków farmakologicznych i monitorowany, to gdzie leży przyczyna? szyszka39 napisała: > skierowanie dostalam od Nycza, mial mi robic hsg ale cos pokrecil z datami i > robil inny, nie wiem jak sie nazywal, tez mlody, czarne wlosy tyle ci moge > napisac, bo na wypisie inni sie podpisuja. Dzięki za informacje! Dam radę! Terminu jeszcze nie mam. W czwartek idę na wizytę i wtedy lekarz powie mi co i jak. Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
piechcia76 Re: Jeszcze raz wątek HSG... 06.08.07, 20:08 ja również podpisuje się pod tym, co napisała szyszka - na polnej jest ok i warunki bardzo dobre - jak na polskie warunki wręcz rewelacyjne (w moim odbiorze). Leć szybko na to badanie by mieć to z głowy. Do najprzyjemniejszych nie należy, ale da sie wytrzymać - skoro chcemy rodzić. Pozdrawiam i trzymam kciuki za dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś
piagetto Re: Jeszcze raz wątek HSG... 14.08.07, 21:38 dziewczyny, jak długo się plami po hsg? i kiedy to się goi, tzn. kiedy można współżyć, a kiedy zacząć staranka? Odpowiedz Link Zgłoś