dronka3 06.09.07, 12:55 jutro idę do szpitala wycinać mięśniaka... mam stresa, choć właściwie wiem co mnie czeka... do poczytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobdob0106 Re: żegnam się... 06.09.07, 13:24 Trzymaj się , oby wszystko było po Twojej myśli .......... I jeszcze życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mytest Re: żegnam się... 06.09.07, 14:35 Histero to nie to samo co łyżeczkowanie. Mniej inwazyjne, zastanawiam się czy nie będziesz musiała mieć kontrolnej histero jak coś znajdą i usuną, ale na razie nie martw się, podobno są duże szanse po usunięciu poliów Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 dzięki wielkie 06.09.07, 17:14 mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko... Odpowiedz Link Zgłoś
aniam199 Re: dzięki wielkie 06.09.07, 22:13 Ja tez bede za Ciebie trzymac kciuki!!! Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!!! Napisz koniecznie jak juz bedziesz w domku. A jeszcze pytanko - jesli jeszcze przeczytasz maila - jakis sposobem bedziesz wycinac to paskudztwo? Trzymam kciuki. Pozdrawiam serdecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mytest Re: dzięki wielkie 08.09.07, 08:56 O kurcze przepraszam ale mój post wyżej pojawił się nie na tym wątku, chyba moja pomyłka. Trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
misia365 Re: żegnam się... 10.09.07, 13:58 Ty się gwaiazda nie żegnaj wszystko będzie dobrze, jak byś mogła napisz więcej o tym mięśniaku i o zabiegu. U mnie ostatniom też stwierdzono mięśniaka i zastanawiem się co dalej az tym robić;-/ Pozdrawiam trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś