z_milo 12.09.07, 12:57 dziecko.onet.pl/1681,4,44,nieplodnosc_-_choroba_spolecznie_niedowartosciowana,2,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ririki Re: artykuł bardzo godny uwagi 12.09.07, 13:11 BRAWO DLA AUTORA! może w końcu coś się ruszy w kwestii niepłodności! choć jeden artykuł pewnie i tak nic nie zmieni (( Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: artykuł bardzo godny uwagi 12.09.07, 18:41 bardzo dobrze napisane! niestety, co to zmieni? nic... Odpowiedz Link Zgłoś
aanidaa Re: artykuł bardzo godny uwagi 12.09.07, 22:03 zdumiewające wyczucie jak na mężczyżnę - autora artykułu nie jestem szowinistką, ale mam wrażenie, że wielu mężczyzn nie "dotyka" w ten sposób tematu wiem o jednej partii, która miała w programie naszą "problematykę" ale nie będę uprawiała tutaj agitacji politycznej - od tego jest kampania Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: artykuł bardzo godny uwagi 13.09.07, 10:37 Świetny artukuł! Teraz mamy szanse żeby się coś ruszyło- poprostu głosując w październiku. Może sie uda żeby się coś ruszyło ale dziewczyny nie rezygnujcie tylko głosujcie ..................... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia2124 Re: artykuł bardzo godny uwagi 13.09.07, 13:15 Cześć dziewczyny. Ten artykuł jest naprawdę dobry, oby przeczytało je wiele osób. Która partia polityczna ma to w programie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aanidaa Re: artykuł bardzo godny uwagi 13.09.07, 23:18 po jest w sejmie kobieta ok. 30 (dwojga nazwisk, ale nie pamietam jak sie nazwya), która tą problematyką się zajmowała jedno czego się obawiam to koalicji po + pis bo pis nigdy nie zgodzi się na coś co sprzeczne jest z wykładnią Kościoła a przecież mimo, że każda z nas wierzy na swój sposób, nie przeszkadza nam to podejmować działań przybliżających nas do upragnionego macierzyństwa Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: artykuł bardzo godny uwagi 15.09.07, 17:38 Jakby wreszcie ktoś wrzucił to w swój program to normalnie odrazu z buta poszłabym na wybory! Reszta punktów nie miałaby znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś