Dodaj do ulubionych

plamienie i luteina

IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 13:45
Mam pytanie, jaka jest przyczyna plamień w 22 dc z bólem podbrzusza?
biorę luteinę od 3 miesięcy ale takie objawy mam pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:28
      mam dokładnie taki sam problem, może to już miesiączka?
      • Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 14:58
        nie sądzę, trochę za wcześnie
        ale może...???masz rację
    • evy Re: plamienie i luteina 17.07.03, 15:04
      dziewczyny miałam to samo w poprzednim cyklu i też nie wiedziałam co to jest.
      Zadzwoniłam do lekarza, który stwierdził, że nie mam się czym przejmować, jeśli
      to plamienie jest delikatne. Okres nadszedł w swoim wyznaczonym, książkowym
      czasie…niestety:o(
      • Gość: kyoko Re: plamienie i luteina IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 17.07.03, 15:23
        Ja też pierwszy raz w życiu w tym cyklu miałam takie objawy- plamienie trwa już
        6 dni. Dziś byłam u lekarza i stwierdził, że spowodowane jest to za małą dawką
        leku( wprawdzie biorę Duphaston, ale te leki mają chyba podobne zastosowanie).
        • Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 15:31

a już się łudziłam, ze może jestem w ciążysmile
          • Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 17:33
            ja nie mam co się łudzic lekarz kazał mi schudnąc ok 20 kg, jeżeli chce zajść w
            ciążęsad(((((
            Przepisał mi meridię i kazał przyjśc za 3 miesiące odchudzona.
            • Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 18.07.03, 10:18
              ja nie mam problemu z wagą, ważę 52 kg przy 168
              nie mam też nadmiernego owłosienia
              czy to możliwe, żebym miała PCO?
              • eliszka29 Re: plamienie i luteina 18.07.03, 10:31
                istnieje taka mozliwość, nie tylko nadmierne owłosienie i otyłość są obiawami
                pco, raczej towrzyszą pco.Musisz miec potwierdzenie na usg, poziom hormonów
                itd. Poczytaj posty o PCO, jest tutaj wiele cennych informacji.
                pozdrawiam
            • Gość: Baśka Re: plamienie i luteina IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 20:57
              Gość portalu: eliszka29 napisał(a):

> ja nie mam co się łudzic lekarz kazał mi schudnąc ok 20 kg, jeżeli chce zajść
              w
              >
              > ciążęsad(((((
              > Przepisał mi meridię i kazał przyjśc za 3 miesiące odchudzona.

Eliszka jakie są twoje wymiary? (waga, wzrost) Ja do najszczuplejszych nie
              należę (156cm, 78kg), ale nic o odchudzaniu pani doktor nie mówiła. Może też
              powinnam zasosować dietę cud.
              Ps. Co to jest meridia ? Proszę odpisz..
              • Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 12:23
                mam 169 cm wzrostu, waga 90 kg
                Meridia jest to specjalistyczny lek na odchudzanie przepisywany przez
                lekarza.Jesli chcesz coś więej wiedzieć zapraszam na priv; eliszka29@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka