Gość: zuza IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 13:45 Mam pytanie, jaka jest przyczyna plamień w 22 dc z bólem podbrzusza? biorę luteinę od 3 miesięcy ale takie objawy mam pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:28 mam dokładnie taki sam problem, może to już miesiączka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 14:58 nie sądzę, trochę za wcześnie ale może...???masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: plamienie i luteina 17.07.03, 15:04 dziewczyny miałam to samo w poprzednim cyklu i też nie wiedziałam co to jest. Zadzwoniłam do lekarza, który stwierdził, że nie mam się czym przejmować, jeśli to plamienie jest delikatne. Okres nadszedł w swoim wyznaczonym, książkowym czasie…niestety:o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyoko Re: plamienie i luteina IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 17.07.03, 15:23 Ja też pierwszy raz w życiu w tym cyklu miałam takie objawy- plamienie trwa już 6 dni. Dziś byłam u lekarza i stwierdził, że spowodowane jest to za małą dawką leku( wprawdzie biorę Duphaston, ale te leki mają chyba podobne zastosowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 17.07.03, 15:31 a już się łudziłam, ze może jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 17:33 ja nie mam co się łudzic lekarz kazał mi schudnąc ok 20 kg, jeżeli chce zajść w ciążę((((( Przepisał mi meridię i kazał przyjśc za 3 miesiące odchudzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: plamienie i luteina IP: *.polkomtel.com.pl 18.07.03, 10:18 ja nie mam problemu z wagą, ważę 52 kg przy 168 nie mam też nadmiernego owłosienia czy to możliwe, żebym miała PCO? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka29 Re: plamienie i luteina 18.07.03, 10:31 istnieje taka mozliwość, nie tylko nadmierne owłosienie i otyłość są obiawami pco, raczej towrzyszą pco.Musisz miec potwierdzenie na usg, poziom hormonów itd. Poczytaj posty o PCO, jest tutaj wiele cennych informacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: plamienie i luteina IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 20:57 Gość portalu: eliszka29 napisał(a): > ja nie mam co się łudzic lekarz kazał mi schudnąc ok 20 kg, jeżeli chce zajść w > > ciążę((((( > Przepisał mi meridię i kazał przyjśc za 3 miesiące odchudzona. Eliszka jakie są twoje wymiary? (waga, wzrost) Ja do najszczuplejszych nie należę (156cm, 78kg), ale nic o odchudzaniu pani doktor nie mówiła. Może też powinnam zasosować dietę cud. Ps. Co to jest meridia ? Proszę odpisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka29 Re: plamienie i luteina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 12:23 mam 169 cm wzrostu, waga 90 kg Meridia jest to specjalistyczny lek na odchudzanie przepisywany przez lekarza.Jesli chcesz coś więej wiedzieć zapraszam na priv; eliszka29@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś