Gość: eliszka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 18:46 witaj, czy jesteś może ze Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: do agul1 17.07.03, 19:01 Gość portalu: eliszka napisał(a): > witaj, czy jesteś może ze Szczecina? Nie, nie jestem, a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: do agul1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 19:07 myslałam, że jesteś ze Szczecina a chodzi mi o dobrego, sprawdzonego ginekologa od niepłodności własnie w Szczecine.Po to Cię szukałam. pozdrawiam eliszka Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: do agul1 17.07.03, 19:31 Gość portalu: eliszka napisał(a): > myslałam, że jesteś ze Szczecina a chodzi mi o dobrego, sprawdzonego ginekologa > > od niepłodności własnie w Szczecine.Po to Cię szukałam. No to niestety Ci nie pomoge, ale przeszukaj dobrze forum, bo kojarze, ze nie tak dawno bylo kilka watkow o lekarzach od nieplodnosci w szczecinie. Albo sama zaloz watek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: do agul1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 08:40 juz zadałam to pytanie tutaj, dostałam kilka odpowiedzi.Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś