Gość: gosia IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.03, 21:45 czy ktoś urodził zdrowe dziecko, mają wysoką toksoplazmozę?????? napiszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: toksoplazmoza IP: *.orasoft.net.pl 21.07.03, 22:02 Na jednej z wizyt u mojej dr zakładowej weszłyśmy na temat toksoplazmozy i powiedziała mi że ma dwie pacjentki, które faszerowane były w trakcie ciązy cięzki lekami ponieważ wyniki wyszły ++ i jedna wiadomo już że urodziła zdrowego dzidziusia a druga lada dzień urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: toksoplazmoza IP: *.orasoft.net.pl 21.07.03, 22:04 Dodam jeszcze, że nie mam pojęcie jak kształtowały się przeciwciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: toksoplazmoza IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.03, 22:32 dzięki kasia za informację. Szkoda, że nie masz więcej wiadomości na ten temat. Szukam osób, które leczyły toksoplazmozę i które urodziły zdrowe dzieci. Chciałabym wiedzieć, gdzie są najlepsi specjaliści w tej dziedzinie, gdzie najlepiej udać się do lekarza. Może ktoś zna nazwiska dobrych lekarzy od chorób zakaźnych???????????????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: toksoplazmoza IP: *.orasoft.net.pl 22.07.03, 10:50 Gosia wiem tylko tyle, że można urodzić zdrowego dzidziusia jeżeli nie zaniedba się tej sprawy. Jeżeli mogę doradzić to zadaj to samo pytanie na forum bociana- www.nasz-bocian.pl Odpowiedz Link Zgłoś