iw80 03.11.07, 18:43 właśnie przeczytałam, że akupunktura pomaga w leczeniu niepłodnośći. czy któraś z was próbowała tej metody leczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka9612 Re: akupunktura a niepłdoność? 03.11.07, 20:03 Próbowałam.Nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: akupunktura a niepłdoność? 03.11.07, 20:03 Może pomóc ale nie musi, ponieważ zależy od przyczyny niepłodności. Ja miałam akupunkturą likwidowane torbiele i się udało. Wiem też że na pracę jajników można wpłynąć jak ktoś ma problemy z owulacją. Także nie ma jednej recepty, jak masz niedrożne jajowody to napewno akupunktura nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: akupunktura a niepłdoność? 03.11.07, 20:24 probowalam i polecam, wazne jest ze ktos kto robi ja ma duze doswiadczenie a nie jest swiezo po "kursach korespondecyjnych". Akuputnkutra to nie tylko wbijanie igiela to takze znajomosc ciala ludzkiego i jego anatomii. Dal przykladu dodam ze na nieplodnosc igly mialam wbijane w stopy i miedzy kciukiem i wskazujacym palcem i tylko jedna zaraz pod pepkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 18:29 witam! dziękuję dziewczyny za odpowiedź. u nas problem jest po stronie mojego męża (zbyt mała ilość plemników i mało ruchliwe). w encyklopedii wyczytałam, że dobrze jest jeśli oboje parnerów podda się temu zabiegowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 19:00 Myślę że na poprawę nasionek może akupunktura wspomóc a do tego pewnie twój M będzie musiał łykać dodatkowo witaminki. Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 19:13 aniaresz poprawiłaś mi humor a wiesz może jakie witaminki powinien łykać mój M? ja faszeruje go żeń-szeniem, wit A+E i magnezem. wiem jeszcze, że taki specyfik jak maca pomaga tylko nie mogę tego nigdzie dostać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 19:36 podpisuję sie pod dziewczynami chwalącymi akupunkturę , jak jestes z wawy moge ci polecic najlepszego lekarza, najwazniejsze to doswiadczony lekarz, hormony idealnie wyreguluje, mąz też bedzie sprawniejszy, jajników nie udrożni, my staralismy sie 2 lata, akupunktura najpierw na rozne inne rzeczy, potem ostatnie miesiace juz na hormony i ogolnie, potem przerwa od wszystkiego i ciąza Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 20:10 iw80. Co do witaminek to ci dokładnie nie pomogę ponieważ u nas to ze mną jest coś nie tak a nasionka mój M ma dobre. Najlepiej zadaj pytanie na forum co do witaminek na poprawę nasionek. Ja ci mogę polecić gościa od akupunktury we Wrocławiu. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 20:34 o to super się składa, bo ja właśnie jestem z wrocławia proszę o namiary i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anula07_83 Re: akupunktura a niepłdoność? 10.12.07, 18:52 Witam, Przeczytałam na forum o pozytywnym działaniu akupunktury na problemy z niepłodnością. Ja też mam takie problemy, jestem z okolic Wrocławia i bardzo mi zależy aby dostać jakiś sprawdzony namiar na specjalistę zajmującym się akupunkturą. Z góry dziękuję za odpowiedź. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura a niepłdoność? 04.11.07, 20:40 ja jestem z wrocławia ale na szczeście aniaresz obiecała mi namiary na doświadczonego doktora tutaj. muszę przyznać, że miło się czyta takie posty. serdecznie gratuluję i mam nadzieję, że nam też pomoże. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: akupunktura a niepłdoność? 05.11.07, 10:54 Napiszę ci namiary na priva, na pocztę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_rosomak Re: akupunktura a niepłdoność? 20.11.07, 14:54 Ja jestem z Wa-wy i bardzo bym prosiła o namiar na akupunkturę do tego dobrego doktora. Będę dozgonnie wdzięczna. Chodziłam kiedyś na akupunkturę do dr. Ocza na Bednarską (leczył mnie na przewód pokarmowy) ale byłam umiarkowanie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa122 Re: akupunktura a niepłdoność? 25.07.21, 22:11 Ja z kolei nie polecam usług p. Kasi Pokrywki z Wrocławia - byłam i poczułam się oszukana. Skusił mnie medialny profil i liczne pozytywne komentarze. Mam wrażenie, ze to nic innego jak złudny marketing. Pani jest owszem - miła i serdeczna, ale sama wizyta trwa 7 minut (mam na myśli pierwsza, która powinna być z zalozenia wizyta rozpoznawcza), a igły miałam wbite przez około 1 minutę. Koszt - 170 zł, kolejne 120 zł. Paragonu nigdy mi nie zaproponowano. Przede mna było 6 osob, każda była w gabinecie po 3-4 minuty. Masówka, fabryka i naciąganie kobiet, która przychodzą, żeby zrealizować marzenia. Ludzie przyjeżdzają z daleka, a nie poświęca się im czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: akupunktura a niepłdoność? 25.07.21, 23:15 teresa122 napisał(a): > Ja z kolei nie polecam usług p. Kasi Pokrywki z Wrocławia - byłam i poczułam si > ę oszukana. Skusił mnie medialny profil i liczne pozytywne komentarze. Mam wraż > enie, ze to nic innego jak złudny marketing. Pani jest owszem - miła i serdecz > na, ale sama wizyta trwa 7 minut (mam na myśli pierwsza, która powinna być z za > lozenia wizyta rozpoznawcza), a igły miałam wbite przez około 1 minutę. Koszt - > 170 zł, kolejne 120 zł. Paragonu nigdy mi nie zaproponowano. Przede mna było 6 > osob, każda była w gabinecie po 3-4 minuty. Masówka, fabryka i naciąganie kobi > et, która przychodzą, żeby zrealizować marzenia. Ludzie przyjeżdzają z daleka, > a nie poświęca się im czasu. Nie rozumiem o co masz pretensje. Za pomocą akupunktury realizuje się marzenia osoby wbijającej igły. Po to przecież te kobiety tam się zjawiły. Ty też. Zapewne zabiegi zakończyły się sukcesem i marzenia pani Kasi zostały zrealizowane. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lisbona12 Re: akupunktura a niepłdoność? 06.11.07, 21:54 jesienna100, przede wszystkim wielkie gratulacje ! mam tez prosbe - mozesz podaj namiary na tego specjaliste od akupunktury w Warszawie? bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: akupunktura a niepłdoność? 07.11.07, 07:57 Bardzo działa, wyregulowała mi cykle, zaszłam też w ciążę, no niestety złą..... ale faktem jest, że działa. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: akupunktura a niepłdoność? 07.11.07, 08:36 Tymonka, a w Zielonej się kłułaś? mozesz podać szczegóły? może też spróbuję... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: akupunktura a niepłdoność? 24.09.08, 17:11 Sotie ja dopiero to zauważyłam haha a myśmy już dawno nawiązały kontakt mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura a niepłdoność? 15.11.07, 22:51 mąż wczoraj był na akupunkturze i to niesamowite, ale badanie wykazało wszystkie nieprawidłowości w organiźmie łacznie z problemami w produkcji plemników. lekarz powiedział, że da się to wyregulować. mam nadzieję, że wie co mówi. lekarz zalecił tez żebym ja sie zjawiła na badaniu i w sobotę się wybieram. zobaczymy. jestem pełna nadzieji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia_33 Re: akupunktura wrocław 17.11.07, 20:11 Iw80 , Anulka - dajcie te namiary na forum ...........może też skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: a kraków??? 17.11.07, 20:30 a moze macie namiary na profesjonaliste w krakowie???? byłabym zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: a kraków??? 18.11.07, 15:04 no i wyszlo, ze ja wcale nie jestem taka zdrowa jak myslalam mam zaburzenia hormonalne i problemy z tarczycą, i jeszcze napięcie macicy, nie wiem co to jest bo na razie odebralam wynik a konsultacje mam jutro. do tego dochodza problemy z nasieniem meza i oto wynik braku ciazy. podobno mozna wszystko wyregulowac. zapisalam sie na zabiegi i zobaczymy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: a kraków??? 18.11.07, 15:55 ale skąd oni znają diagnozę? tzn jak wygląda to badanie?? przez nakłuwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: a kraków??? 18.11.07, 16:14 to jest badanie komputerowe i działa za zasadzie fal elektromagnetycznych. w różne części ciała, ale głównie na dłoniach i stopach przykłada się coś w rodzaju czujnika i wychodzi w jakich częściach ciała człowiek ma zaburzenia energetyczne. to jest niesamowite. nie powiedziałam pielegniarzowi, który wykonywał to badanie ani słowa o tym co mi dolega a on jak na dłoni wyłożył co jest nie tak i wszystko się zgadza. oprócz schorzeń, które mają bezpośredni wpływ na niepłodność wyszło mi jeszcze jedno schorzenie, które podejrzewałam, że mam ale nie robiam w tym kierunku żadnych badań. dodam jeszcze, że jest akupunktura igłowa i bezigłowa. ja będę chodzić na bezigłową. myślę, że warto spróbować. badanie nie wykazuje konkretnie np. które hormony mam zaburzone, ale daje ogólny pogląd na stan zdrowia i przynajmniej wiem w którym kierunku się leczyć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szkola200 PROSZĘ 17.02.08, 10:30 Cześć iw80.Przeczytałam na FORUM, że masz adres do sprawdzonego akupunkturzysty z Wrocławia. Ja też podobnie jak dziewczyny z FORUM szukam różnych sposobów na zajście w ciąże. Ostatnio trochę czytałam o akupunkturze. I postanowiłam spróbować, może ta metoda pomoże. Jestem z okolic Wrocławia.Nie chciałabym eksperymentować i szukać gabinetów medycyny naturalnej z ogłoszeń. Myślę, że lepiej skorzystać z adresów już sprawdzonych. Nie wiem czy to jeszcze aktualne, bo informacje na forum są sprzed kilku miesięcy. Czytałam, że wysyłałaś dziewczynom namiary do tego "lekarza". Mam gorącą prośbę do ciebie, jeżeli masz jeszcze ten adres to wyślij mi go na moją pocztę. zeetka@op.pl Bardzo ci dziękuję. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: akupunktura wrocław 18.11.07, 16:20 weronusia_33 wysłałam ci namiary na pocztę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
archi_2 Re: akupunktura wrocław 18.11.07, 19:14 Hej Iw, czy moglabyś mi też podesłać namiary na tą akupunkture? czy dobrze zrozumiałam, że na pierwszej wizycie robione są te badania? Możesz też napisać ile to kosztuje? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
dziejba2 Re: akupunktura wrocław 13.12.07, 10:10 Babeczki, proszę mnie też podajcie warszawskie namiary. Na priv a albo tu na forum. Iw wysałam prośbę na twoja skrzynke - bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_ma1 Re: akupunktura wrocław 17.02.08, 20:45 ja tez bardzo poprosze o wroclawskie namiary bardzo dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
idapil Re: akupunktura wrocław 17.02.08, 20:57 I ja poproszę o namiary we Wrocławiu. Napisz proszę też ile to kosztuje? Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 do ko_ma1 i idapil 18.02.08, 16:35 dziewczyny wysłałam wam namiary i kilka informacji na maila. dajcie znać czy doszło. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
idapil Re: do ko_ma1 i idapil 19.02.08, 07:16 Dziękuję iw80, odpowiedziałam Ci na piva. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rowerowa_dama Re: do ko_ma1 i idapil 07.04.08, 22:01 Cześć IW, mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz. Ja też bardzo proszę o namiary na specjalistę od akupunktury. Poproszę maila na fenicja@yahoo.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bushko Re: do ko_ma1 i idapil 07.04.08, 23:23 Hej, to jeśli jeszcze można to i ja poproszę o namiary na akupunkturę w Wawce....... będę baaaaaardzo wdzięczna.... Bushko. Odpowiedz Link Zgłoś
porka38 Re: akupunktura wrocław 29.04.08, 23:09 > I ja poproszę o namiary we Wrocławiu. Napisz proszę też ile to kosztuje? Bardzo > dziękuję i serdecznie pozdrawiam porka38@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_bem do iw80 18.02.08, 11:11 Witam Cię iw80 , to ja hi hi pacjentka dr Gizlera, może pamiętasz? Iak się czujesz kochana ? Serduszko już widziałaś dzidzi?, wszystko w porządku, my będziemy podchodzić w maju do kloejnego isci, właśnie czytałam o akupunkturze i już szukałam namiarów na dobrego specjalistę, nawet do Kłodzka zadzwoniłam , bo nikogo we Wrocławiu nie mogłam znaleźć, a Ty mi jak z nieba spadłaś z tą wiadomością, bardzo Cię proszę napisz mi namiar i tel. do tego speca będę Ci bardzo wdzięczna. Dziękuję i pozdrawiam , i dbaj o siebie monika _bem@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: do iw80 18.02.08, 16:34 cześć monika oczywiście, że pamiętam. czuję się dziwnie. typowe objawy ciążowe ale serduszka jeszcze nie widziałam, tylko pęcherzyk ciążowy. dopiero za tydzień. ciągle jakieś odliczanie: najpierw na zabieg icsi, później na testowanie, teraz na serduszko. ciekawe co będzie potem? trzymam za was kciuki w maju wysłałam ci namiary na akupunkt na maila. jesli nie dojdzie to daj znać, bo poczta na gazecie jest w przebudowie i może szwankować. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monika_bem Re: do iw80 19.02.08, 09:07 Dziękuję Ci iw80 , sprawdziłam pocztę gazetową ale jeszcze nie doszło , jakbyś była tak uprzejma i może wysłała na monika_bem@wp.pl, będę bardzo wdzięczna, jeszcze w tym tygodniu się umówię. Pozdrawiam Cię serdecznie , napewno już niedługo zobaczysz swoją kruszynkęi nie będzie żadnych niepewności !! Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: do iw80 24.09.08, 17:03 Hej Czytam posty, ale nie za jasno wynika - iw 80 czy faktycznie pomogła Ci akupunktura?? Napiszcie coś wiecej, komu się udało. U nas wyniki M. bardzo kiepskie( Szans lekarze na normalne zajście w ciążę nie dają. Napiszcie jeszcze jaki jest koszt takiego leczenia. Jesteśmy z Gliwic, ale do Wrocka można dojechać))) Odpowiedz Link Zgłoś
porka38 Re: do iw80 29.04.08, 23:07 ja też bardzo proszę o ten namiar akupunktury we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
zadymeczka Re: do iw80 29.04.08, 23:47 porka38 napisała: > ja też bardzo proszę o ten namiar akupunktury we Wrocku. ja również bardzo proszę, mój adres email: zadymeczka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natalilulululou Re: do iw80 08.06.08, 22:11 Cześć. Czy mogłabym prosić o namiary we Wrocławiu? moj mail: N_baluk@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moni76 Re: do iw80 10.07.08, 13:27 Hej, witam czy moge też prosić o te namiary. Mój adres to moni76@gazeta.pl Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kwiateeek Re: do iw80 31.07.08, 20:24 Witam! Czy mogłabym również prosić o namiary? Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka787 Re: akupunktura a niepłdoność? 05.01.09, 09:34 Witajcie A czy ma ktoś namiary na takiego speca w W-wie ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-la Re: akupunktura a niepłdoność? 08.01.09, 10:51 Ja polecam, choć dopiero jestem po pierwszej wizycie, Caitlin Donovan z Novum. 10 zabiegów kosztuje 700 zł. Jestem bardzo zadowolona i pełna optymizmu. Dr Donovan jest przesympatyczna i wygląda, że wie co robi. Ja zawsze podchodzę do tego typu rzeczy dość sceptycznie, ale tym razem jestem dobrej myśli. Co do samego kłucia, to byłam bardzo zaskoczona, bo praktycznie nic nie czułam... a myślałam, że to raczej będzie mało przyjemne. Pierwsza wizyta to ok 15-20 min rozmowy i niespełna 15 min leżenia z igłami. Kolejne to 20 minutowe leżenie z igłami plus pewnie krótka rozmowa za każdym razem. Dostałam gwarancję, że moje endometrium będzie piękne w dniu transferu. Do dnia punkcji będę chodziła 2 x w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakopiczynska Re: akupunktura a niepłdoność? 04.02.09, 22:36 Witam, Czy ktoś może słyszał o dobrym specu od aku w Poznaniu? Z góry dziękuję za info Asikk Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Od dawna nosiłam się... 08.06.08, 22:51 ...z takim zamiarem i wreszcie zaczynam - od 26.06. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 Akupunktura w Trójmiescie? 27.06.08, 10:10 Czy ktoś był na aku w Trójmiescie? Jakiś sprawdzony namiar ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowianka21 Re: Akupunktura w Trójmiescie? 24.09.08, 18:57 hej hej! znowu sie spotykamy Ja idę w piatek do Dabrowskiego. Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie. Podobno ma doświadczenie w leczeniu niepłodności i do tego jest lekarzem medycyny A to chyba żadkość. Wcześniej chodziłam do Mazura. Super sie sprawdza jeżeli chodzi o nałogi. Mnie wyciagnał z poważnej choroby skóry. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
nadave a |Torun??? czy ktos ma namiary?? 28.06.08, 16:04 I prosze o podanie jaki jest koszt takiego leczenia>.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tafti we Wroclawiu! gdzie? 27.07.08, 08:39 prosze, podajcie namiary na sprawdzonego/sprawdzonych akupunkturzystow we Wroclawiu. moze byc na maila gazetowego (tafti@gazeta.pl) lub tu, na forum. dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: we Wroclawiu! gdzie? 30.07.08, 19:49 hej tafti! wysłałam namiary na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarz-ynka33 Re: we Wroclawiu! gdzie? 23.09.08, 13:18 Cześć Bardzo proszę o namiary na aku we wrocławiu było by dobrze zamieścić je na forum żeby każdy miał do nich dostęp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 Re: we Wroclawiu! gdzie? 24.09.08, 18:22 witam, ponizej namiary na 2 akupunkturzystow. 1.Maciej Brzezinski. 602706446. przyjmuje przy ul trzemeskiej 7 lub 8. 2.dr n. med. Andrij Filatow ul. gajowicka 170/1 tel. 071 783 76 01 www.drfilatow.eu moj maz chodzil do Filatowa ale nie jest zadowolony. paramtery nasienia poprawily sie ale niewiele i wkoncu m. zrezygnowal, bo mial juz dosyc chodzenia na zabiegi. w sumie wybral 20 zabiegow i lekarz nie byl mu w stanie powiedziec, jak dlugo jeszcze to potrwa i na ile pomoze. namiary na macieja dostalam od dziewczyny z forum (aniaresz), ktora bardzo go chwalila. tylko u niego jest drozej. ok.50 zl za zabieg a u filatowa 25zl. podobno maciej jest lepszy i podchodzi bardziej indywidualnie do pacjenta, bo u filatowa nie mozna na to liczyc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowianka21 na torbiele też pomaga? 24.09.08, 19:01 hej hej! ciekawa jestem ilu z was pomogła AKU? Czy usuneła problem torbieli, nieregularnuch cykli czy braku owulacji? Napiszcie prosze o swoich doświadczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
zadymeczka Re: we Wroclawiu! gdzie? 01.10.08, 21:25 witam, ja mam inny sprawdzony namiar, to jest pani ze strony bociana, którą dziewczyny z tego forum polecają: Katarzyna Kołodziejczak-Pokrywka Wrocław, ul.Dicksteina 2, tel. 606917303 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzia_1 Re: we Wroclawiu! gdzie? 02.01.09, 23:16 Witam chodzę na akupunkturę do p. Kasi. Mam prawdopodobnie LUF. Przez ostatnie miesiące gin. stymulował owulację na przemian menopurem i puragonem oraz podawany miałam zastrzykj pregnyl na peknięcie - brak efektów Pęcherzyki zamieniały się w torbiele rozlane krwią. Nawet miałam wykonywaną inseminację na niepeknietym pęcherzyku. To wszystko mnie przerosło i zrezygnowałam z leczenia u gin. Jak się okazało po tych lekach przestały mi naturalne dojrzewać pęcherzyki. Zdecydowalismy się na akupunkturę. Jest to pierwszy cykl z aku i sa efekty, w postaci pęcherzyka 22mm w 14 dc. (potwierdzone przez gin.) Nie wiem, czy pękł (kłuje mnie jajnik z którego był pęcherzyk, mam nadzije, że nie przerodził się w torbiel. Napiszcie proszę czy aku pomogła w podobnej sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
libera6 Lublin - gdzie? 04.02.09, 22:51 hej, czy w Lublinie mozecie mi podpowiedziec kogos sprawdzonego od akupunktury dla mnie i meza? Odpowiedz Link Zgłoś