madziawac 19.12.07, 14:37 Hej Dziewczyny, Czy komuś się udało zajść w ciążę przy PCO biorąc metforine ( metformax,Siofor) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia79 Re: PCO - metformina + clo 19.12.07, 20:39 tak, mnie się udało po trzech miesiącach stosowania tylko Metformaxu, moja córeczka jest zdrowa i ma już miesiąc życzę powodzenia, na pewno Ci się uda aha, myślę że to ważne, w trakcie kuracji byłam na diecie (dużo warzyw, owoców, po prostu racjinalne, zdrowe odżywianie, bardzo ograniczyłam słodycze i tłuszcze) i codziennie ćwiczyłam schudłam 7 kg (nigdy nie miałam nadwagi, po prostu doszłam do wagi idealnej i udało się chociaż wcale w to nie wierzyłam... jak widać da się i Tobie też się uda Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: PCO - metformina + clo 19.12.07, 21:30 Mnie się udało po 2miesiącach metformaxu i clostilbegydu Odpowiedz Link Zgłoś
madziawac Re: PCO - metformina + clo 20.12.07, 08:27 Dziękuję za nadzieje. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś