gabi9913 21.12.07, 16:13 od dzisiaj mam szaro-zielone upławy, 23 dc -10 dni po owu,ogólnie nic nie piecze żeby to była infekcja bo 3 tygod miałm robione badania i było ok. mam mdłości ale nie rano tylko popołudniu. miała któraś tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: to objaw ciąży? 21.12.07, 16:24 ilu masz dniowe cylke ? kolorowy sluz jest raczje oznaka jakiegos zapalenia niz ciazy a mdlosci to raczej jeszcze nie teraz ) predzej bole piersi jak na @ ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 Re: to objaw ciąży? 21.12.07, 17:55 mam cykle 28 dni. chyba masz racje. w tym miesiącu wogóle nie bolą mnie piersi i to jest anomalia bo zawsze mnie bolały. Odpowiedz Link Zgłoś
monia761 Re: to objaw ciąży? 21.12.07, 23:45 Tyle ile ciąż-tyle objawow.Starając się o dziecko co miesiąc miałam książkowe objawy ciąży.Jak zaszłam -zadnych-zero bolu piersi,mdłosci,senności...miałam natomiast bardzo obfite mleczne upławy.Ale zielonkawe?To bardziej wygląda na infekcję...ale trzymam kciuki,zeby było inaczej)) Odpowiedz Link Zgłoś
azzurrina Re: to objaw ciąży? 22.12.07, 11:49 To raczej wygląda na infekcję. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewula771 Re: to objaw ciąży? 22.12.07, 11:59 Rozumiem Twój niepokój i chęć poznania wyniu czy to aby ciaża. ja jestem po crio i też sama dopatruje wszelich objawów. Od ilu dni mam obfitą mleczną wydzieline i tez sie zastanawiam czy to znowu infecja mnie dopadła czy co A z bakteriami to miałam wcześniej spory problem więc obawy są słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 Re: to objaw ciąży? 22.12.07, 12:51 chyba przesadziłam z tym zielonym kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: to objaw ciąży? 23.12.07, 11:13 jedynym objawem ciazy ktory mialam..to..fakt ze mi sie odbijało..i myslalam ze to ze wzgledu na leki ktore biore w duzych dawkach.. poza tym nic.. ani mdlosci, piersi normalne..nie bolały..nie bylam senna zupełnie nic dopiero ok 11 tyg pojawiły sie mgłosci.. a ok 13 zaczeły bolec piersi..i pojawiły sie widoczne zyłki w okolicach piersi czy ud.. ot tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 Re: to objaw ciąży? 23.12.07, 11:42 czyli co kobieta to inne objawy. wiem coś o tym bo byłam już w czterech ciązach a kazda objawiała sie inaczej. dlatego teraz zberam wszystkie objawy i czekam. teraz mam mdłości i bóle podbrzusza ale po bokach. i bolące piersi ale ten objaw miałam też w tamtym miesiącu. zakręciło mi sie w głowie dzisiaj aż sie maż mi przygląda. nic nie chce mu mówić, wystarczy że się nakręcam. to mó 25dc zrobiłam test dzisiaj i wyszła bladziutka kreska. w 13dc dostałam pregnyl czyli 12dni temu a owu była koło 14dc czyli 11dni temu. czy pregnyl jeszcze fałszuje wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
mahita70 Re: to objaw ciąży? 23.12.07, 16:57 ja czekam na dziecko już od 5 lat i nic. na poczaątku byly takie próby tylko bez zabezpieczenia i jak sie uda to będzie jednak po roku takich gier stwierdziłam że coś jes nie tak skoro żadnej ciąży nie widać i poszłam z tym do lekarza ale żaden u którego byłam nic ciekawego mi nie powiedziałw końcu wylądowałam u chinki cudotwórki i dała mi jakieś zioła do picia i leki z żeńszenia i torbirle na jajnikach które u mnie stwierdzono podobno sie zmniejszyły a niektóre zniknęły. ale nadal nic rozstałam sie z moim ex i teraz związałam sie z mężczyzną który już ma dziecko z poprzedniego związku więc wykluczam jego bezpłodność. ostatnio wymiotowałam rano i od tej pory miewam mdłości ale bardziej popołudnowe niż poranne mam też byle brzucha na przestrzał do krę gosłupa tak jakbym była całyczas 1 dzień przed miesiączką a powinnam zacząć krwawić ok 30 grudnia. robiłam dziś rano test po tych kilkunastudniowych mdłościach i bólach. najpierw widziałam tylko 1 kreskę ale potem jak sie przyjżałam uważniej zobaczyłam 2 bardzo słaba i umarłam z radości. po świętach pojde do lekarza i zobaczymy co z tym zrobić!! jak myślicie drogie Panie?? Odpowiedz Link Zgłoś