Dodaj do ulubionych

Duphaston dzialanie i odczucia

IP: *.customer.telia.com 12.08.03, 11:00
Zapisano mi Duphaston. Zaczelam brac w tym cyklu i wczoraj wzielam ostatnie
tabletki. Dzisiaj strasznie rano bolal mnie brzuch i caly dzien boli kluje
mnie w mostku. A do tego czuje sie jak przelewajaca banka-wstańka. Przyznam
ze nie mialam do tej pory takich odczuc i tak szczerze powiem nie wiem w czym
ma mi pomoc duphaston.
czy tez mialyscie jakies dziwne objawy?
Obserwuj wątek
    • doris48 Re: Duphaston dzialanie i odczucia 12.08.03, 11:05
      jestem w trakcie przyjmowania (6 dzień) i nie mam nieprzyjemnych objawów, łykam
      go bo od 70 dni brak miesiączki - nie pękł pęcherzyk.
      Pozdrawiam
    • Gość: Paola Re: Duphaston dzialanie i odczucia IP: *.daminet.pl 12.08.03, 11:09
      Ja też brałam ten lek już dwa cykle, ale nie miałam kompletnie żadnych
      objawów ubocznych. Słyszałam jednak, że niektóre dziewczyny ciężko znoszą ten
      lek. Może i ty zaliczasz się do nich. Powiedz o tym lekarzowi, może zmieni ci
      lek na inny odpowiednik tego Duphastonu. Pozdrawiam...
    • Gość: sassy Re: Duphaston dzialanie i odczucia IP: 80.51.74.* 12.08.03, 12:18
      ja biore juz czwarty raz i to co moge zauwazyc, to ze okropnie puchnie mi dol
      brzucha. wygladam jak w ciazy, taka jestem nabrzmiala...crying(((((nie wyglada to
      za ladnie. a poza tym leciutkie mdlosci i bol sutkow - ale to pewnie przed
      okresem, a nie z powodu leku. A poza tym biore Clostilbegyt od 3 do 7dc na
      wywolanie owulacji, wiec reakcje na oba leki moga sie u mnie mieszac. No i ten
      paskudny bol brzucha i jajnikow....szczegolnie jajnikow w tej chwili. To jest
      troche dziwne, bo Duphaston jest przeciez stosowany takze na bolesne
      miesiaczkowanie, i przy poprzednich cyklach sprawial, ze niemal nie czulam
      okresu....ciekawostka.
      • Gość: iksia Re: Duphaston dzialanie i odczucia IP: *.customer.telia.com 12.08.03, 14:08
        Duphaston jest stosowany na rozne rzeczy w rózżnych kombinacjach z lekami. ja
        mam podbnie z tym brzuchem, jak worek na wode sad((
        a ten ból w mostku, to chyba z nerwów że znowu nie wyszło....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka