cordis7 13.01.08, 17:34 Czy ktos z Was korzystal z takiej pomocy? Z jakim fektem, jakie miejsca polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porka38 Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 15.01.08, 20:55 Polecam. Parę lat temu byłam w Dusznikach na borowinie i w zaraz po powrocie do domu zaszłam w ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś
lyrica Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 15.01.08, 21:05 porka38 napisała: > Polecam. Parę lat temu byłam w Dusznikach na borowinie i w zaraz po powrocie do > domu zaszłam w ciążę... A może zaraz po powrocie okazało się że jesteś w ciąży... Bo chyba na tym polega zbawienny wpływ sanatorium Odpowiedz Link Zgłoś
jola312 Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 17.01.08, 00:09 Ja byłam we wrześniu 2007 w Krynicy-Zdroju. Miałam borowinę od zewnątrz i od wewnątrz . Lekarz mi mówiła, że takie leczenie naprawdę może pomóc i zna wiele przykładów, że tak jest. Mi niestety nic to nie dało (mój problem to wrogi śluz), ciąży jak nie było tak nie ma, ale i tak nie żałuję wyjazdu. Było przepięknie, inny klimat, oderwanie od codzienności, na pewno odpoczęłam psychicznie. Jeśli się zdecydujesz to zdecydowanie polecam "królową polskich uzdrowisk". Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia78 Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 17.01.08, 01:44 A w jaki sposób udało się Wam to załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś
jola312 Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 19.01.08, 20:48 Ja jestem chora na cukrzycę i głównie na to dostałam skierowanie do szpitala uzdrowiskowego (całkowicie refundowane). W innych przypadkach na pewno jest częściowa odpłatność a skierowanie musi wypisać lekarz (pierwszego kontaktu lub ginekolog). Wiem, że czas oczekiwania może być długi, chyba, że jest się po leczeniu szpitalnym, ale to raczej nie dotyczy problemów z niepłodnością. No i zawsze jeszcze można pojechać na swój koszt. Zabiegi wybierasz sobie wtedy jakie chcesz i ile razy chcesz i nie jest to jakieś strasznie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Leczenie nieplodnosci w sanatorium 20.01.08, 11:41 a mozesz powiedziec ile mniej wiecej kosztuje wyjazd na wlasny koszt?? Odpowiedz Link Zgłoś
cordis7 kathrin 20.01.08, 12:16 wejdz na strone www.sanatoria.com.pl i tam sa profile-wybierz ginekologiczny i tam sa cenniki ,srednio cena za dobe 90-130 zl Odpowiedz Link Zgłoś